babamin dogum gunu

zhra10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
606
138
73
Bursa
iyi aksamlar , bugun babamin dogum gunu hediyesi pastasi alindi eve gelmesini bekliyoruz , aksam geldi kardesim agzi kulaklarinda babama aldigi cicekleri ve pastasini veriyor , babam sinirli bi sekilde ne bu niye aldin diyor kardesim dogum gunun diyor babam olsun ben istemiyom gerekmez boyle seyler dogum gunu kutlamak gavur isi sacma sapan seylere para harcamayin dedi ve asik bi suratla oturdu pastasini yedi paketinden cikarmadan , catallari aldi gelin yiyelim dedi kardesimle birlikte yediler . . boyle bi tepki verecegini hic tahmin etmedim aldigim hediyeyi bile vermeye cesaret edemedim

Hay masallah! İlk defa mi kutlandı doğum günü. Babanız belki alışkın değil böyle şeylere yada morali bozuk;( git ver hediyeni, en kötü sana da ne gereği vardı der. Takma şekerim derdin bu olsun

Töbe yarabbim insanın hevesi kursaginda kalır. . Ama bence onu siz utandirin derim.. yane ne bileyim belli ki alışık değil böyle şeylere. . Verin hediyesini ne gerek vardı felan dicek olursa "aa babacim olur mu sen her şeyin en güzeline layıksin" felan diyin bari.. eminim hoşuna gider..

Hay masallah! İlk defa mi kutlandı doğum günü. Babanız belki alışkın değil böyle şeylere yada morali bozuk;( git ver hediyeni, en kötü sana da ne gereği vardı der. Takma şekerim derdin bu olsun

vallahada bilahhada vermem hediye mediye ya

Siz bilirsiniz ama dediğimı yapsanız bence utanir ve hoşuna gider gibi. .

Bikere bizde boyle dedeme suprise yaptik. Oda aynen boyle bir tepki verdi herkes bozuldu tabi. Aramizdan ona kizanlar oldu iste ne hakkin var insanlari bozmaya va diye. Sonra dedem oturdu agladi. 6 yasindan beri hep calismis. Hic cocuklugunu yasiyamamis. Uvey anne elinde buyudugu icin cok hor gorulmus dislanmis. Ben eglenmeyi, gulmeyi beceremem dedi ozaman. Tabi ben salya sumuk. Insanlarin ne dusundugunu ne yasadigini malesef bilemiyoruz. Sen genede babana hediyesini ver.

İnsanların sert tepkilerinin altında böyle gözünü yaşartıcak hüzünlü hikayeler yatabiliyo bazen malesef...

Evet aynen oyle canim hala unutamam. Ben baya etkisinde kaldim bunun. Hele o ben eglenmeyi gulmeyi bilmem beceremem demesi. Etrafimizda okadar cok boyle insanlar varki...

İnsanların sert tepkilerinin altında böyle gözünü yaşartıcak hüzünlü hikayeler yatabiliyo bazen malesef...

uzuldum deden icin alışık degil belli ki eglenceye suprizlere. biz ailecek degildik tek ben ve kardesim vardi yani ama babam dogum gunu kutlamak gavur isi diyor iste gavurlarin yaptigi bir seymis.

Babana daha once boyle birsey yapmadiysaniz tepkisi boyle olcagi icindir birdaha yapmazsini olur biter herkesin dusuncesi bir olmuyor

daha oncede yapardik , dedigin gibi yapmam bidaha
Demek ki hayatinda degisiklik olmus dusunce olarak farkedememis olmaniz normal bu olayi unutmak icin kendiniz ve kardesiniz gidin kendiniz icin bir pasta alin ve yiyin birlikte son yediginiz pasta aniniz dunku degil birlikte yediginiz olsun hatta cafede oturup keyf yapin biraz en guzeli

evde var zaten yarim pasta. haftayada annemin dogum gunu annem sever hediyeyi pastayi.

babam da ben çocuk muyum der
Takmayın kafanıza belli ki ters bir zamanına gelmiş.Neşeli bir anında verin hediyeyi yine.Her insan aynı kalıptan çıkmıyor en nihayetinde o da sizin babanız böyle bir görüşü olabilir.üzülmeyin.

Evet aynen oyle canim hala unutamam. Ben baya etkisinde kaldim bunun. Hele o ben eglenmeyi gulmeyi bilmem beceremem demesi. Etrafimizda okadar cok boyle insanlar varki...
Benim dedemde benzer şekilde büyümüş bende dedemi çok çok seven bi torundum. Belki bu yüzden anlattığın beni çok etkiledi. Bizde dedeme doğum günü yapmıştık bi dilek tut bişey iste dediğimizde Allah tan cennetini istiyorum daha ne istiyimki demişti. O kadar geç kalınmış bi doğum günüydü ki isteyecek daha önemli bişey yoktu artık onun için. İnşallah çok istediği cennetine kavuşmuştur.

Konu sahibi babanıza kırılmayın öpün verin hediyesini. Zor şartlarda yetişdiyse eğer babanız kendi için hiç böyle bişey düşünmemiştir ondandır. Bazı insanlar güzel şeyleri kendine layık görmez. Başka bi sorun yoksa babanızla bunun için kin tutmayın. Annenizin doğum günü yakınmış annenizin hediyesini verirken babanızınkinide verin. Hayat o kadar kısa ki güzel şeyler kalsın hatırınızda

babama kin tutmuyorum. zor sartlardada yetismedi ki yanliz amcamin soygunu babamin psikolojisinide etkilediginin farkindayim cok degisti , daha once dogum gunlerinde boyle bi tepki vermedi belki ondan olabilir bilemiyorum annemle babamin dogum gunlerini ayni gun kutlamayi dusundum ama babam dogum gununu hatirlamadigimizi sanip kirilmasin dedimde hic istemedigi biseymis. babam dinine cok duskun dogum gunu kutlamak onun icin gavur isi dedigi gibi ondan istemiyordur neyse yapmayiz bidaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…