- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
bence arkadaşınla paylaş bu olanları ve ne yapacağınıza birlikte karar verin...
babanız arkadaşınızın yaşam tarzından dolayı ve sizin de onun gibi anılmanızı, insanların hakkınızda ileri geri şeyler söylemesini istemediği için sanırım. Ya da bana öyle geldi.
Arkadaşınızı da uyarın tabi.
Selam kızlar
Çok büyük bir dert değil (en azından benim için) fakat birilerinden fikir almam lazım. Cumartesi günü babamla konuşurken lafın arasında bir arkadaşımın konusu açıldı.
Bana birkaç soru sordu ve ben şok oldum
"Bu kız diskolarda hep zilzurna sarhoşmuş, doğru mu?"
"Erkeklerle buluşuyormuş, onlarla yatıyor mu?"
Ne diyeceğimi şaşırdım :18:
Evet içkinin dozunu kaçırıyor arada, evet eski sevgilileriyle birliktelik yaşadı, hepsini biliyorum.
İşin kötü tarafı ise, babamın duydukları doğru, yani birileri uydurmadı. Kimden duydu onu da bilmiyorum.
Sizce arkadaşımı uyarmalı mıyım? Yoksa karışmamalı mıyım?
Çok sevdiğim bir arkadaşım, çok şey yaşadık, çok şey paylaştık. İçimizi dışımızı biliriz birbirimizin. Yeri geldiğinde uyarıyorum, yapma etme yanlış yoldasın diye. Kendi bilir sonuçta ne yaparsa kendine yapar.
Babam konusunda kararsız kaldım ama, herhangi biri değil, kendi öz babamın kulağına gitmiş. Yarın öbür gün arkadaşımın babası da duyar demektir. An meselesi yani :18:
Ne yapayım arkadaşlar? "Babam böyle böyle duymuş, ayağını denk al bence" mi diyeyim?
Selam kızlar
Çok büyük bir dert değil (en azından benim için) fakat birilerinden fikir almam lazım. Cumartesi günü babamla konuşurken lafın arasında bir arkadaşımın konusu açıldı.
Bana birkaç soru sordu ve ben şok oldum
"Bu kız diskolarda hep zilzurna sarhoşmuş, doğru mu?"
"Erkeklerle buluşuyormuş, onlarla yatıyor mu?"
Ne diyeceğimi şaşırdım :18:
Evet içkinin dozunu kaçırıyor arada, evet eski sevgilileriyle birliktelik yaşadı, hepsini biliyorum.
İşin kötü tarafı ise, babamın duydukları doğru, yani birileri uydurmadı. Kimden duydu onu da bilmiyorum.
Sizce arkadaşımı uyarmalı mıyım? Yoksa karışmamalı mıyım?
Çok sevdiğim bir arkadaşım, çok şey yaşadık, çok şey paylaştık. İçimizi dışımızı biliriz birbirimizin. Yeri geldiğinde uyarıyorum, yapma etme yanlış yoldasın diye. Kendi bilir sonuçta ne yaparsa kendine yapar.
Babam konusunda kararsız kaldım ama, herhangi biri değil, kendi öz babamın kulağına gitmiş. Yarın öbür gün arkadaşımın babası da duyar demektir. An meselesi yani :18:
Ne yapayım arkadaşlar? "Babam böyle böyle duymuş, ayağını denk al bence" mi diyeyim?
benim anlamadığım konu da koskoca adamlar oturup genç bir kızın dedikodusunu mu yapıyorlar... yani hadi kızın yaşadıkları gerçek olsun, bunları konuşarak nasıl bir zevk duyuyorlar.. yapan kendine yapar ama konuşanlar daha mı masum sizce...
Herkesin hayatı kendine derim...
Evden çıkmayan, ev kızı olan, sizin tabirinizle 'namuslu' vasfında değerlendirdiğimiz nice kızlar var ki her türlü fenalığı içinde barındırıp karşındakine zarar vermeye çalışır... Arkadaştan çok düşmandır...
Kimi de buradaki pek çok kişinin tabiriyle 'utanılacak' bir hayat yaşıyordur günahı da sevabı da kendinedir...Zarar verirse de sadece kendine verir, size ise sadece arkadaşlık...
Sapla samanı karıştırmayı ne kadar seviyoruz milletçe... Eyvahlar olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?