- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Bana mi söylüyorsun bunlari arkadasim? Ben yanlis bisey yazdigimi düsünmüyorum bkz. hayat kendi hayati ne yaparsa kendine yapar dedim konumda.
Hayır bilakis genel bir yorumdu benimki...
Baban baştan sona kadar haksız... Ben o kızın davranışlarını beğenmiyorum arkadaşlık etme dese amenna ama ilişkiye giriyor mu diye sorgulaması çok tuhaf geldi...
Bu kimse ilgilendirmez ki...
Sakın gidip uyarmayın kızı bunun için... Ya yanından sessizce uzaklaşın ya da koruyun kollayın...
Bu sizin yorumunuz herkes siz gibi düşünecek diye kaide yok.Bu kimseyi ilgilendirmez evet doğur ama konuyu açan arkadaşın babası kimse değildir. Babası zaten anlamıştır bir şeyler duyduklarının yanında kızının tepkisi konuşmasından aslında kızını sorgulamak istemiş sen ne buluyorsun neyin uyuşuyor bunla takılıyorsun diye ki çevreside öyle diyecektir.
Bu tip abartı yaşayan kadınlar kendisine birm tek zarar vermez bir şey olduğunda kendini kurtarmak için herşeyi yaparlar ayrıca.
Bu sizin yorumunuz herkes siz gibi düşünecek diye kaide yok.
Herkesin yorumu kendine alıntılayıp polemik yaratmaya çalışmayın rica ederim, kendi düşüncelerimi anlatmak için yazdım.
Başka amacım yok.
"Bu kız diskolarda hep zilzurna sarhoşmuş, doğru mu?"
"Erkeklerle buluşuyormuş, onlarla yatıyor mu?"
bunlari ben duysam baba neden soruyorsun derim seni neden ilgilendiriyor
hic ykistiriramadim bir babanin bunlari sormasina
baban sana bunları sorduktan sonra bir daha görüşmeyeceksin tarzı şeyler söyledi mi? yada sen ne cevapğ verdin?
Söylediyse eğer sağlam kaynaktan bir bilgi duymuştur,
Söylemediyse de inanmak istememiştir ve sana sorma gereği duymuştur. Tabi bir babanın bunu sorması bile garip bence ama sonuçta aile yapınızı bilemem.
Arkadaşının yapısını az çok biliyosundur, söyle bence. Ama yumuşak bir dille anlat. Babamın kulağına gitmiş kim söylemiş olabilir diye konuşabilirsiniz.
Hem bu kadar rahat bir kızsa ailesi de takmaz sanırım. Herkes kendi hayatından sorumlu, sen konuş derim arkadaşınla.
"Bu kız diskolarda hep zilzurna sarhoşmuş, doğru mu?"
"Erkeklerle buluşuyormuş, onlarla yatıyor mu?"
bunlari ben duysam baba neden soruyorsun derim seni neden ilgilendiriyor
hic ykistiriramadim bir babanin bunlari sormasina
önce babaya kimin öttüğü önemli. onu bir araştırın arkadaşınızla..
kızda dostunu düşmanını bilsin.
bunu bilmekte yarar var.
gece hayatı zamanında yaşayan biri olarak bunu bir yaştan sonra anormal ,abartı bir yaşantı olarak görmem.. sarhoş olmuşsada olmuştur. insanların alkole yatkınlığıyla alakalı bu.
benim bir arkadaşım, 1 bardak biradan sarhoş olurdu. ben çok kolay olmam mesela.
erkeklerle olmaya gelince. herhalde bu kız ,one night stand yapmıyordur. bir sevgilisi vardır onla olmuştur. buda kimseyi ilgilendirnez. reşit olduktan sonra.
.abartı olarak ne bunu nede gece hayatını görmüyorum ben. abartı kişiye göre değişir. bazılarına uzak gelen şeyler bazılarına normal gelebilir. çevreye göre değişir .. benim çevrem bunu doğal karşılar mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?