- 18 Ağustos 2016
- 5.246
- 21.905
- 348
- Konu Sahibi HaslanmisPattis
Kan beynine sıçradı demek, baban torunu için alışverişi bitirin dediği için!!!!!
Adam size ev versin, düğünü yapsın, haricinde alacaklarını alsın ama borç isteyip de bikaç ay geciktirmesi sorun olsun.
Kocanın araba alamamasına çok üzülüyorsun. Yazık ben de çok üzüldüm!!
Kocan ki ben isteyemem demiş ki onda az buçuk da olsa vefa var ama sende yok!!!!
Kusura bakma ama keyfiniz için bu kadar yazı döktürmeye gerek yoktu.
Babam bunları karşılık beklediği için yapmadı. Ya da kimsenin öyle bir talebi olmadı. Yapmasaydı vs demiyorum iyi ki yaptı. Gün gelir lazım olur.
Ama benim o alışverişi istediğim gibi yapmam için ya biriktirdiğimızın ya da kazanacağımızın gelmesi gerekiyor.
Babanla otururken bir anda eşin laf açsın. Ya bi araba var da alacağım da şu kadar eksiğim var falan desin. Babanın verceği cevaba göre muhabbet ilerler.
Babam arabadan hiç anlamaz. Muhabbet ilerlemez yani. Ama denenebilir kesinlikle. Tabi ben yokken.
Babanız size ev hediye etmiş ve düğün zamanıda bir sürü yardım etmiş verdiğiniz parayı geri istemeyin güzel olmaz.
Keşke borç demeseydi o zaman plan yapmazdık.
Ya da ne bileyim tarih vermeseydi unutmaya odaklansaydık.
Esinizin alacagi araba dunya uzerinde tek degildir muhtemelen. Babaniz size karsi bu kadar bonkor davranmisken, ihtiyaclik bir durumunuz yokken bu kadar uzerinde durmamaniz gerekir.
Arabayi daha sonra da alabilirsiniz
Zaten konu ihtiyaç değil.
Evet babam bonkördü her zaman Allah için.