Canım bence eşin istemiyorsa gidip kalmamalısın..Sırf bu yüzden huzursuzluk yaşama bence..
haklısınız hep biz onları mutlu etmek zorundayız mecburuz birey değiliz bizlerde insan değiliz duygularımız düşüncelerimiz yok eşimiz nasıl isterse doğru olan odur.erkektir git derse gidersin kal derse kalırsın öl derse ölürsün hatta canı çekerse dayağını yersin yeterki o huzurlu olsun mutlu olsun yuvanız huzur dolsun tabiki yapacaksın bunları yapmalısın kimsinki sen..
Bak hem kaynananda tekmiş..Onunla kal..Aranız nasıldır bilmiyorum ama..Babanlarada bayram günü gidersin...
off of ....
bencede kalmamalısın eşin istemiyorsa benim şahsi düşüncemde evlendikten sonra kız ailesine çok sık gidip kalmamalı hem bayramın ilk günü bizim burada gelinler kayınvalidesinde olmaları gerekir.
afedersiniz siz gerçekmisiniz kasıtlı,insaların canını acıtmak içinmi yazdınız bunu bilemek isterim.
gerçekten bunları yazdıysanız çocuklarınız varmı bilmiyorum olduğundada böyle düşünürsünüz umarım.
aslında haklısınız diye düşünüyorum bi taraftanda
evlenirsiniz eşinizin ailesi sizi ALIR yani kız alır oğluna mal alır...
önce soyadınız kütüğünüz değişir,değişecek tabi bu eşinizin aldığı malı zimmetine geçirme halidir haklıdır artık siz siz olmazsınız artık resmende hem eşinizin hemde ailesinin malısınızdır .
artık geçmişiniz yoktur ne anneniz ne babanız ne kardeşiniz ne sevdikleriniz yoktur artık olamazlar hayatınızdan çıkmak zorundadır.
artık siz bir birey değilsinizdir eşiniz,ailesi hatta bütün akrabalarınız her konuda size akıl verme karışma hakkına sahiptir herkez size herşeyi söylemekte serbesttir hoşgörmek görevinizdir.karşılığında en ufak bir tepki vermeden surat asmadan gülümsemen gerekir hatta boyunlarına sarılıp ay ben neymişim ne salakmışım ne cahilmişim iyiki söylediniz bunları siz olmasanız hiçbir şey düşünemem hiçbirşeyi tek başıma yapamam demeniz gerekir.
saygıda kusur edemezsiniz en özel günlerde erkenden gider hertürlü hizmeti verir kayınvalidenizin yengesinin kız kardeşine kadar bayram ziyaretlerinde kimseyi es geçemezsiniz ama zaman kalırsa bayramın herhangi bir günü ailenizi ziyarete gidersiniz belki oda şöyle ayaküstü...makbul olan ailenizi ve geçmişinizi tamamen silmek ve onları eşinizin ailesinin yanında eleştirmektir hiç arayıp sormaz hayatınızdan tamamen çıkarırsanız en makbülü budur.
oğullarına kusursuz eş,torunlarına anne,akrabalarına hizmetçi,onlara kusursuz olmaya çalışan bir gelin olursunuz adınızı bile kullanmazlar belkide unuturlar adın gelindir gelin gel,gelin git olur yinede en ufak bir hatada suratınıza anında patlar tokatlar..
-NE YAPTINKİ ANNE BABAMA SIRTINDAMI TAŞIDIN
-AHH AH ALDIK GETİRDİK EVİMİZE NE GÖRDÜYSE BİZDE GÖRDÜ NANKÖRLÜK YAPIYO
-BİLMEM KİMLERİN BİR GELİNİ VARMIŞ KAYINVALİDESİ ANLATA ANLATA BİTİREMİYO NE MARİFETLİYMİŞ BİRDE AVUKAT ALLAH HERKEZE NASİP ETSİN....
-vs..
-vs..
-vs.....