- Konu Sahibi kelebekim35
-
Evet babam aynı bunu söylüyor biriniz 26 diğeriniz 28 yaşına geldi ben size bakmak zorundamıyım
Bize bakmaktan sıkılmış ... Bizi para harcamaktan sıkılmış
Kendim hiç çabalamıyormuyum sanki .. İşe girmek isterim yok kendini sömürtme , kpss çalış
Kısmetim çıksa da kurtulsam ... Çıktı aslında hıı deyivereyim ..
Merak etme yakında kurtulursun sıkıntı olmam sana dedim .. Cevap verme evlenince seni geri getircekler cevap verirsen dedi
nasıl baba ? İnsanı nasıl çıkmaza sokar .. aşağı tükersem olmaz yukarı tükürsem olmaz .. ÖLEYİM O ZAMAN EVLAT ACISI HUZUR VERSİN O ZAMAN
bıktım artık kendimi iyi hissetmeye hakkım yok mu .. Hiç bir şey yolunda gitmese bile ..yediğim ekmek bile huzursuzluk veriyor artık ..
Evet babam aynı bunu söylüyor biriniz 26 diğeriniz 28 yaşına geldi ben size bakmak zorundamıyım
Kendim hiç çabalamıyormuyum sanki .. İşe girmek isterim yok kendini sömürtme , kpss çalış
Merak etme yakında kurtulursun sıkıntı olmam sana dedim .. Cevap verme evlenince seni geri getircekler cevap verirsen dedi
nasıl baba ? İnsanı nasıl çıkmaza sokar .. aşağı tükersem olmaz yukarı tükürsem olmaz .. ÖLEYİM O ZAMAN EVLAT ACISI HUZUR VERSİN O ZAMAN
bıktım artık kendimi iyi hissetmeye hakkım yok mu .. Hiç bir şey yolunda gitmese bile ..yediğim ekmek bile huzursuzluk veriyor artık ..
hem kpssye çalışıp hemde sana uygun bi işte çalışabilirsin. ablam öyle yaptı.
Cevap verme evlenince eşine de cevap verirsen seni kapının önüne koyar .. Eve geri getirir ... Evli bayanlar öyle mi oluyor ki .. Kavga ederken istediği hakaret edince susmak mı gerekiyor konuşunca babanın evine mi atıyorlar
Yoo atmıyor atacağını da düşünmüyorum dizine tekme attığım bile olduaksine benim kurtuluşum oldu gibi babama saygıda kusur etmedi hiç ama babam lanet bir insan her şeyden kıllanır her şeyi eleştirir karışır öf 10 dk muhabbet edilmez nefret ediyorum sen evlenmesen de ne yap et çık o evden ben 22 yaşındayım düşün çektim gittim.
canım bende senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım babamla
babam zaten yıllardır eve bakmaz,anneme kötü davranır kıymetini bilmez..
bir kere sormamıştır eksiğiniz ihtiyacınız var mı diye
ablamla ikimiz okuduk çalıştık kendi imkanlarımızla evlendik
bizimkinin de psikolojisi bozuk tartışma çıkarıyor devamlı
evden kovmalar mı dersin el kaldırma mı
keşke herkes baba olmasaydı ne babalar var adam gibi cocuklarıyla nasıl ilgilenip kol kanat geriyorlar
hep imrenirim bizimde sınavımız bu napalım baba sonuçta biz vicdanlı davranalım yine de
Cevap verme evlenince eşine de cevap verirsen seni kapının önüne koyar .. Eve geri getirir ... Evli bayanlar öyle mi oluyor ki .. Kavga ederken istediği hakaret edince susmak mı gerekiyor konuşunca babanın evine mi atıyorlar
gitme vakti gelmiş demek 26 yaşındayım .. karşıma çıkan adayları artık keyfime göre ailemi düşünmeden değerlendirmek gerekiyor .. fazla irdelemeye gerek yok ... umarım karşıma çıkacak insan hayırlıdır ..kızıp yanlış bir karar vermiş olmam .. beterin beteri var ..
kız bi dur sakinleş hayat bazen insanı kör eder...gitme vakti gelmiş demek 26 yaşındayım .. karşıma çıkan adayları artık keyfime göre ailemi düşünmeden değerlendirmek gerekiyor .. fazla irdelemeye gerek yok ... umarım karşıma çıkacak insan hayırlıdır ..kızıp yanlış bir karar vermiş olmam .. beterin beteri var ..
Babana da günahtır ya kaç yaşında kim bilir hala çalışıyor adam.
Şu an iş bulamıyor olman senin kısmetsizliğin hatan değil ama,
Tüm bunların üstüne çalışmak yerine evlenmeyi tercih edersen,
Bu senin hatan olur.
Baba baskısından kaçtım diyemezsin.
Allah yardımcın olsun, tez zamanda hayırlı bir iş diliyorum sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?