• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babamın evinde sığıntıymışız??

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
Evet babam aynı bunu söylüyor biriniz 26 diğeriniz 28 yaşına geldi ben size bakmak zorundamıyım

Bize bakmaktan sıkılmış ... Bizi para harcamaktan sıkılmış

Kendim hiç çabalamıyormuyum sanki .. İşe girmek isterim yok kendini sömürtme , kpss çalış

Kısmetim çıksa da kurtulsam ... Çıktı aslında hıı deyivereyim ..

Merak etme yakında kurtulursun sıkıntı olmam sana dedim .. Cevap verme evlenince seni geri getircekler cevap verirsen dedi

nasıl baba ? İnsanı nasıl çıkmaza sokar .. aşağı tükersem olmaz yukarı tükürsem olmaz .. ÖLEYİM O ZAMAN EVLAT ACISI HUZUR VERSİN O ZAMAN

bıktım artık kendimi iyi hissetmeye hakkım yok mu .. Hiç bir şey yolunda gitmese bile ..yediğim ekmek bile huzursuzluk veriyor artık ..

Evet babam aynı bunu söylüyor biriniz 26 diğeriniz 28 yaşına geldi ben size bakmak zorundamıyım

Kendim hiç çabalamıyormuyum sanki .. İşe girmek isterim yok kendini sömürtme , kpss çalış

Merak etme yakında kurtulursun sıkıntı olmam sana dedim .. Cevap verme evlenince seni geri getircekler cevap verirsen dedi

nasıl baba ? İnsanı nasıl çıkmaza sokar .. aşağı tükersem olmaz yukarı tükürsem olmaz .. ÖLEYİM O ZAMAN EVLAT ACISI HUZUR VERSİN O ZAMAN

bıktım artık kendimi iyi hissetmeye hakkım yok mu .. Hiç bir şey yolunda gitmese bile ..yediğim ekmek bile huzursuzluk veriyor artık ..

hem kpssye çalışıp hemde sana uygun bi işte çalışabilirsin. ablam öyle yaptı.

Seninki yine düzgün konuşmuş benimki bana s. git bu evden dedi sebepleri de duysan komik sinir hastası zaten hiç takmadım bile artık ayarı kaçtı annemi kardşimi salak salak şeylerle boğuyor orda ben kurtuldum neyse ki gittim zaten dediğimde de çok sevindim iyi ki gittin görüşmemize gerek yok dedi

Bazı insanlar sadece biyolojik olarak becerebiliyorlar işte anne baba olmayı

Çok da umrumda ne halt yerse yesin ya baba demeye dilim varmıyo

hem kpssye çalışıp hemde sana uygun bi işte çalışabilirsin. ablam öyle yaptı.

Öğretmen ataması bekleyeceğim almam gereken puan yüksek .. Sıkı çalışmak lazım .. Artık mecburen ücretliye mahkum ...işallah çıkar

ama babamın söyledikler çok ağrıma gidiyor .. ayıp değil mi .. nasıl acıtıyor ..

Cevap verme evlenince eşine de cevap verirsen seni kapının önüne koyar .. Eve geri getirir ... Evli bayanlar öyle mi oluyor ki .. Kavga ederken istediği hakaret edince susmak mı gerekiyor konuşunca babanın evine mi atıyorlar

Cevap verme evlenince eşine de cevap verirsen seni kapının önüne koyar .. Eve geri getirir ... Evli bayanlar öyle mi oluyor ki .. Kavga ederken istediği hakaret edince susmak mı gerekiyor konuşunca babanın evine mi atıyorlar

Yoo atmıyor atacağını da düşünmüyorum dizine tekme attığım bile oldu :9: aksine benim kurtuluşum oldu gibi babama saygıda kusur etmedi hiç ama babam lanet bir insan her şeyden kıllanır her şeyi eleştirir karışır öf 10 dk muhabbet edilmez nefret ediyorum sen evlenmesen de ne yap et çık o evden ben 22 yaşındayım düşün çektim gittim.

canım bende senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım babamla
babam zaten yıllardır eve bakmaz,anneme kötü davranır kıymetini bilmez..
bir kere sormamıştır eksiğiniz ihtiyacınız var mı diye
ablamla ikimiz okuduk çalıştık kendi imkanlarımızla evlendik
bizimkinin de psikolojisi bozuk tartışma çıkarıyor devamlı
evden kovmalar mı dersin el kaldırma mı
keşke herkes baba olmasaydı ne babalar var adam gibi cocuklarıyla nasıl ilgilenip kol kanat geriyorlar
hep imrenirim bizimde sınavımız bu napalım baba sonuçta biz vicdanlı davranalım yine de
:ssz:

Yoo atmıyor atacağını da düşünmüyorum dizine tekme attığım bile oldu :9: aksine benim kurtuluşum oldu gibi babama saygıda kusur etmedi hiç ama babam lanet bir insan her şeyden kıllanır her şeyi eleştirir karışır öf 10 dk muhabbet edilmez nefret ediyorum sen evlenmesen de ne yap et çık o evden ben 22 yaşındayım düşün çektim gittim.

gitme vakti gelmiş demek 26 yaşındayım .. karşıma çıkan adayları artık keyfime göre ailemi düşünmeden değerlendirmek gerekiyor .. fazla irdelemeye gerek yok ... umarım karşıma çıkacak insan hayırlıdır ..kızıp yanlış bir karar vermiş olmam .. beterin beteri var ..

canım bende senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım babamla
babam zaten yıllardır eve bakmaz,anneme kötü davranır kıymetini bilmez..
bir kere sormamıştır eksiğiniz ihtiyacınız var mı diye
ablamla ikimiz okuduk çalıştık kendi imkanlarımızla evlendik
bizimkinin de psikolojisi bozuk tartışma çıkarıyor devamlı
evden kovmalar mı dersin el kaldırma mı
keşke herkes baba olmasaydı ne babalar var adam gibi cocuklarıyla nasıl ilgilenip kol kanat geriyorlar
hep imrenirim bizimde sınavımız bu napalım baba sonuçta biz vicdanlı davranalım yine de
:ssz:

yok annem içinde kötülük yok diyor .. kızdığı için bilinçsizse davranıyor .. bıktım artık ama ağır geliyor .. hem de nasıl .. anlamadığım sonra pişman oluyor .. hani yaptımı yapıyor kursa gık demeden yazdırdı zaman geliyor 1,500 eğitim için veriyor , gün geliyor 3,5 TL dolmuş parasını laf ediyor ..öyle böyle laf değil hakaretle ..

valla atıyorlar..

gitme vakti gelmiş demek 26 yaşındayım .. karşıma çıkan adayları artık keyfime göre ailemi düşünmeden değerlendirmek gerekiyor .. fazla irdelemeye gerek yok ... umarım karşıma çıkacak insan hayırlıdır ..kızıp yanlış bir karar vermiş olmam .. beterin beteri var ..

Bence evlilikten ziyade çalışma hayatına başlayıp kurtul can havliyle yanlış insana sarılma :34: Tutarsın kendine ufak bir ev yavaş yavaş döşemeye başlarsın inan başlangıçtaki o ev kurma zorluğu vs. o kadar tatlı geliyor ki çünkü huzurlusun başında dırdır eden snei aşağılayan birileri yok aç da olsan parasız da olsan huzur var :34: Zaten zamanla da yoluna girer ekonomik durumların...

kız bi dur sakinleş hayat bazen insanı kör eder...

bir an için kendi geçmişimi getirdin aklıma bu günlerde geçicek merak etme hayırlı kısmette çıkacak işte bulacaksın çok güzel hayatın olucak..

bi mağazada satış danışmanı olarak biyerde çalışabilirsin en azından öyle oluncada babana para harcatmazsın en azından kendi geçimini sağlarsın benim hem okuyup hem satış danışmanı olan arkadaşlarım var öyleki sende hem kpssye hazırlanıp heöde çalışabilirsin.

Allah yardımcın olsun canım
biz evlendik kurtulduk baskıdan, psikolojimiz bozulmuştu artık
ama kesinlikle kaçış için tanımadığın bilmediğin biriyle evlenme
ben eşimi tam anlamıyla tanıdığıma inandığım zaman evlendim pişman değilim cok mutluyum Rabbime şükürler olsun
umarım herşey gönlünce olur:16:

Benim babama benziyor. Benimkiside daha liseye giderken bize hayrı olduğunda "yolunmuş tavuk salman inek" gibi hissediyormuş. Bir kız çocuğu olarak babanın gölgesini hissetmeden huzursuz yaşamak çok zor. Evlilik kaçış yolu değildir. Kpss ye çalışırken bir yandan çalışsan en azından para istemezsin bir ihtiyacın olduğunda bağımlı olmazsın. Hatta para biriktirir atandığından güzelce evini yaparsın. Ben artık babamla aynı sofraya oturmam para istemem ihtiyacım olsa da istemem. Zaten istesemde vermez yapmaz etmez. Maddi durumu yok mu var ama yinede yapmıyor. İşte o zaman içime dokunuyor. Bir keresinde kardeşimin apandisti patlamak üzereyken hastaneye götürdük(apadistin patlamak üzere olduğunu hastanede öğrendik fakat kardeşimin ağrısı yürümek yada toplu taşıma kullanıcak kadar hafif değildi) Bizim paramızda yoktu. Babamın arabası vardı arayıp söylediğimizde "gebersin" demişti.
Ayrıca "böyle cevap verirsen seni geri getirirler" demesine bakma. Ben benim babama cevap verdim de adam yerine koyuldum. Susup sinersen daha beter oluyorlar. Kocana karşıda ezilip büzülme. Hep ayaklarının üzerinde durabileceğini hisset zaten devamı gelir.
Yarın öbür gün erkek arkadaşım ve ailesi tanışmaya gelecekler ama babamın salakça konuşmalarından ve beni rezil edeceğinden öyle üzülüyorum ki... Yapacağı tek şey "verdik gitti" olacak. yani kendini alıştır en önemlisi maddi olarak özgürlüğünü kazan o zaman kocanda daha çok saygı duyar. Çünkü ona muhtaç olmadığını bilir. :34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Babana da günahtır ya kaç yaşında kim bilir hala çalışıyor adam.
Şu an iş bulamıyor olman senin kısmetsizliğin hatan değil ama,
Tüm bunların üstüne çalışmak yerine evlenmeyi tercih edersen,
Bu senin hatan olur.
Baba baskısından kaçtım diyemezsin.
Allah yardımcın olsun, tez zamanda hayırlı bir iş diliyorum sana.

Babana da günahtır ya kaç yaşında kim bilir hala çalışıyor adam.
Şu an iş bulamıyor olman senin kısmetsizliğin hatan değil ama,
Tüm bunların üstüne çalışmak yerine evlenmeyi tercih edersen,
Bu senin hatan olur.
Baba baskısından kaçtım diyemezsin.
Allah yardımcın olsun, tez zamanda hayırlı bir iş diliyorum sana.

babam emekli çalışmıyor , memur emeklisi . çok şükür geçinip gidiniyoruz maddi durum kötü sayılmaz açıkçası yoksa öyle olmasa hiç durmam seçmeden çalışırım özel sektörde o kadar da değil ... ben fazla harcama yapmam ki ... yediğimiz içtiğimiz suç oldu batmaya başladı nedense ...

onlarda evlenin gidin yerinizi bulun bizde rahat hayat yaşayalım diyor .. ohh o zaman gezicez bak diyor .. benim suçum ne .. şimdi eve hapsolmuşuz .. çok ilginç geliyor bana ..

zor geliyorsa yapmayacaklardı çocuk sadece bizim çocuğumuz oluyor demek için yapılmışız sanki

Teşekkür ederim canım umarım hayırlı bir iş bulurum sağolsun temenni için :)

bende senib gectigin bu kpss belasindan gectim ne cehennemdir bilirim ama babam asla sizin babaniz gobi olmadi 29yasimda evlendim atanmadan evlendim sonra atandim babam birak yuk oldun demeyi evlendim kitap kurs parami bile verdi insanlar evlatlari ocin var babanizin boyle dusunmesi bir talihsixlik siz daha fazla hirs edip vazgecmeyin ucretliye gidin basvurun ama kpssyi kafana koy kazanmak icin yilma
bu arada sevgili hocam bransiniz nedir kacinci yiliniz bu yil olma sansi yokmu atanmanizin umutsuz olmayin

Back
X