Para onun yapacak birşey yok.Ablanın gençlik hatalarını da söyleyip söyleyip durma.Evlenmiş bitmiş gitmiş.Herkesin duygusal tepkileri farklıdır.Anne kaybı o farklı yaşar sen farklı.Sen evcimensindir,o kendini dışarı atar gerçeklerden kaçar.Yarın ne olacağını bilemezsin.Aile bağlarını zedeleme.Babam sadece para gönderdi diyorsun ama,gurbette çalışmış para göndermiş okutmuş.Bunu yapmayan da var.Sen kendi yoluna bak.Gerisi boş.
Bu okuyan ve çalışan insan zengindir mantığını bi atamadı bizim millet kafasından. Kıskançlık değil seninki baya bir ayrım var çok belli
Çok üzücü bir durum ya..
Cidden bariz fark var
Ama bunları çok düşünme bak psikolojin bozulur..
Biliyorsun hak yemek çok günah , bağışlayıcı olmaya çalış..
Bence ablanla da görüşme..
ne demek kendi hakkınızı da ablanıza verin
ablan ne şanslıymış öyle armut piş ağzıma düş yapmış onca sene.
daha fazla hakkınızı yedirmeyin
Uzak durun öyle abladan,olmaz olsun öyle ablaAynen öyle şu anda ve ablam da bu sebeplerle bize nisbet yapar halde, o kadar kırgınız ki kardeimle dışlanmış hissediyoruz bir şey de diyemiyoruz çok üzgünüm
Güzelim sen okudun,işin gücün var evlenmişsin.Ablan da evlenmiş.Kardeşin de okumuş.Ablan sanırım yurt dışında.Boşver.Acııyı eski kötü anıları hatırlamak,insanı yıpratmaktan başka bir işe yaramaz.Eskiyi açsalar dahi kapat konuyu dinleme.Önüne bakarak yol al.Ablam o gençlik hataları için bile beni suçluyor durmadan. Ben ona yeterince engel olmamışım sevgi görmemiş falan.O hataları da mal gibi enişteme anlatmış şimdi başına kalkıyo eniştem bazen oradan konu açılıyor sürekli ama biz suçluyuz yine.
Ablam bizi o dönemde çok döverdi. Alkol alıyordu belki bundan bilmiyorum ne zaman tartiışsak is fiziksel şiddete dönüyordu hataları söylensin istemiyor hiçbir zaman eleştiriye açık değil. Kardeşimin de bu dayaklardan vucudunda kalan bazı izler var hala. Yani bize zarar verdi ama şimdi inkar ediyor. Şimdi de herkese ben kardeşlerimi okuttum kendim okuyamadım der ama bir kez bile ne benim okulumla ilgili tavsiye verdi ne ilgilendi ne de hiçbir şey yapmadı sokaktan geçen insandan farkı yoktu bu konuda. Aynı şekilde kardeşime de.
Güzelim sen okudun,işin gücün var evlenmişsin.Ablan da evlenmiş.Kardeşin de okumuş.Ablan sanırım yurt dışında.Boşver.Acııyı eski kötü anıları hatırlamak,insanı yıpratmaktan başka bir işe yaramaz.Eskiyi açsalar dahi kapat konuyu dinleme.Önüne bakarak yol al.
Yani her neyse işte.Hayır ablam türkiyede ve babam senelik izinde şu an türkiyede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?