- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Geçmiş olsun yalniz kalkmasina izin vermeyin. Benimde babam da zaten hasta biriydi kasla giz arasi kalkiyor dusmus kalacadan kirilmis bacak. Bir hafta cerrah pasada kirik bacakla ameliyat sirasi beklediMerhaba herkese. Babamın aylardır teşhisi konulamayan bir hastalığı var. Doktorların umursamazlığından mıdır yoksa gerçekten zor bilinen bir hastalık mı bilemiyorum ama bir çok bölüme gittik, bizlik bir durum yok başka bölüme gidin diyip gönderdiler. 5 6 ay önce bacak ağrısı ve halsizlikle başladı.
Ağrı, uyuşukluk,halsizlik,yanma, iştahsızlık, bulanık görme, cilt renginde değişiklik var. Belirtileri bu şekilde. Şimdi koluna biri girmeden yürüyemiyor. Defalarca yere düştü. Kanlar içinde kaldı. Koluna giriyoruz ama bazen bize söylemeden kendi başına tuvalete gitmeye çalışıyor.
Bugün yine tuvalette düştü. Sesi duyunca kalbim sıkıştı. Onu böyle gördükçe içim parçalanıyor. Ne olur bana bi akıl verin. Ne yapmam lazım? Nereye gitmem lazım? Elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz. Bir tanı konulsa hiç değilse tedaviye başlanır. Bu belirsizlik bizi mahvetti.
Az önce aynaya baktı. Sonra bana döndü gülümseyerek dedi ki; baba ben gidiciyim herhalde. Niye öyle diyorsun baba Allah korusun dedim. Öyle baba öyle baksana yüzüm bile değişmiş dedi. Dua etmekten başka hiç bir şey yapamıyorum.
Babama bir şey oldu olacak derken üzüntüden bende öleceğim. Allah rızası için bir şey söyleyin. Ankaradayım ben. Ne biliyim şuraya git buraya git şu doktor iyidir ilgilenir hastalığını bulur falan diyin ne bileyim bir şeyler söyleyin ne olur.
Çok teşekkür ederim. İlk önce dahiliyeye, sonra bacak ağrısı için romatolojiye, bacaklarda his kaybı için nörolojiye, ve halsizliği kansızlığı için hematolojiye gittik. E nabızdan sonuçlarına baktım. Bir çok değeri yüksek çıkmış ama ben bu doktorları anlamadım bizlik bir şey diyorlar. Başka bir şey demiyorlar.cok gecmis olsun.
siz hangi bolumlere gittiniz? doktorlar ne uzerinde durdular daha cok?
Allah razı olsun babanızada acil şifalar diliyorum.Geçmiş olsun yalniz kalkmasina izin vermeyin. Benimde babam da zaten hasta biriydi kasla giz arasi kalkiyor dusmus kalacadan kirilmis bacak. Bir hafta cerrah pasada kirik bacakla ameliyat sirasi beklediallah yar ve yrdimcisiniz olsun hayirli kapilar acsin size
Evet gittik. Bayağı test yapıldı. Bir şey görünmüyor dediler. Çok teşekkür ederim.Universite hastanelerine gidin muhakkak. Belli ki nadir gorulen bir durum ancak ankara tip, hacettepe tip, gazi vs de tani konur
Nöroloji ye, beyin sinir cerrahisine, dahiliyeye basvurmussunuzdur diye düşünüyorum, xok gecmis olsun
Her yuksek deger bir sey ifade etmeyebilir, o kisimlara takilmayin. Dahiliyeye branş ayrimi yapmadan gitmenizi, nöroloji ve beyin cerrahisine de ayri ayri gitmenizi oneririm. Hastanede değiştirebilirsiniz ama muhakkak üniversite hastanesi olsun. Kan sonuclarini tetkik sonuclarini guzel sekilde çıktı alip dosyalayin ki tekrar tekrar ayni tetkikler istenmesin, olanlar toplu sekilde gorulsun, mr vs cekildi ise sonuclarini cd olarak alip koyun dosyayaÇok teşekkür ederim. İlk önce dahiliyeye, sonra bacak ağrısı için romatolojiye, bacaklarda his kaybı için nörolojiye, ve halsizliği kansızlığı için hematolojiye gittik. E nabızdan sonuçlarına baktım. Bir çok değeri yüksek çıkmış ama ben bu doktorları anlamadım bizlik bir şey diyorlar. Başka bir şey demiyorlar.
cok uzuldum, tekrar sifa diliyorum. mumkunse siz bana babanizin sonuclarini atabilir misiniz? ben babama gostermeye calisayim. belki hemen gosteremem ama birkac gun icinde bakar eminim.Çok teşekkür ederim. İlk önce dahiliyeye, sonra bacak ağrısı için romatolojiye, bacaklarda his kaybı için nörolojiye, ve halsizliği kansızlığı için hematolojiye gittik. E nabızdan sonuçlarına baktım. Bir çok değeri yüksek çıkmış ama ben bu doktorları anlamadım bizlik bir şey diyorlar. Başka bir şey demiyorlar.
Allah sizden razı olsun. Babanız doktor sanırım. Nasıl gönderebilirim e nabızdan ekran görüntüsümü almam gerekiyor?cok uzuldum, tekrar sifa diliyorum. mumkunse siz bana babanizin sonuclarini atabilir misiniz? ben babama gostermeye calisayim. belki hemen gosteremem ama birkac gun icinde bakar eminim.
biz de ankaradayiz eger yapabilecegimiz bir sey varsa tedaviyi dert etmeyin, insallah bir seyler gorur de en azindan yol gosterir. cok uzuldum umarim yardimci olabiliriz.
evet norosirurji profesoru. ekran goruntusu olur, pdf olarak indirip de atabilirsiniz galiba. buradan deneyelim olmazsa ben bir mail adresi veririm oraya gonderebilirsiniz.Allah sizden razı olsun. Babanız doktor sanırım. Nasıl gönderebilirim e nabızdan ekran görüntüsümü almam gerekiyor?
Merhaba herkese. Babamın aylardır teşhisi konulamayan bir hastalığı var. Doktorların umursamazlığından mıdır yoksa gerçekten zor bilinen bir hastalık mı bilemiyorum ama bir çok bölüme gittik, bizlik bir durum yok başka bölüme gidin diyip gönderdiler. 5 6 ay önce bacak ağrısı ve halsizlikle başladı.
Ağrı, uyuşukluk,halsizlik,yanma, iştahsızlık, bulanık görme, cilt renginde değişiklik var. Belirtileri bu şekilde. Şimdi koluna biri girmeden yürüyemiyor. Defalarca yere düştü. Kanlar içinde kaldı. Koluna giriyoruz ama bazen bize söylemeden kendi başına tuvalete gitmeye çalışıyor.
Bugün yine tuvalette düştü. Sesi duyunca kalbim sıkıştı. Onu böyle gördükçe içim parçalanıyor. Ne olur bana bi akıl verin. Ne yapmam lazım? Nereye gitmem lazım? Elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz. Bir tanı konulsa hiç değilse tedaviye başlanır. Bu belirsizlik bizi mahvetti.
Az önce aynaya baktı. Sonra bana döndü gülümseyerek dedi ki; baba ben gidiciyim herhalde. Niye öyle diyorsun baba Allah korusun dedim. Öyle baba öyle baksana yüzüm bile değişmiş dedi. Dua etmekten başka hiç bir şey yapamıyorum. Maddi durumumuz özele gitmek için yeterli değil.
Babama bir şey oldu olacak derken üzüntüden bende öleceğim. Allah rızası için bir şey söyleyin. Ankaradayım ben. Ne biliyim şuraya git buraya git şu doktor iyidir ilgilenir hastalığını bulur falan diyin ne bileyim bir şeyler söyleyin ne olur.
evet norosirurji profesoru. ekran goruntusu olur, pdf olarak indirip de atabilirsiniz galiba. buradan deneyelim olmazsa ben bir mail adresi veririm oraya
Allah razı olsun teşekkür ederim His kaybından dolayı düşüyor.Allah şifa versin. Umarım doğru teşhis koyulur ve güzelce tedavisine başlayabilir.
Başı filan mı dönüyor? Ya da his kaybı mı oluyor bacaklarında da düşüyor acaba?
Çok geçmiş olsun sizede Rabbim bir daha yaşatmasın.Mrb. Öncelikle rabbim şifa versin. zaten bu tip rahatsizliklarda eğitim araştirma hastaneleri tercih edilmeli. Çünkü hasta sirkülasyonu daha fazla bu nedenlede daha tecrübeliler. Bende 2 sene önce zor bir rahatsizlik gecirdim. Özel hastanede 3 4 uzman doktor teşhis koyamayıp kas gevşetici verip eve gönderdiler. Sonra araştirma hastanesine gittik. Ve acildeki stajer doktor teşhis koydu hemen yatışımi yapti 1 ay hasranede yattım.Birde araştırma hastanelerinde tek bir doktorun teşhisiyle tedavi olunmuyor. Prof. Doçent ,yardimcı doçent, uzman doktorlar ,o bölümün stajer doktorlari haftada en az 1 kere toplanıp tedavini takip ediyorlar ve yine haftada en az 1 kere hepsi toplanip odana gelip birebir şikayetlerini dinleyip süreci takip ediyorlar. O prof.lar ,doçentler nasıl güzel ilgileniyorlar emin olun. En umutsuz anlarımda elimi tutup, kendini bırakma, senin 4 yaşında çocuğun var ,biz seni iyileşmeden taburcu etmeyeceğiz dediler.
Üniversite hastanesine yada eğitim araştırma hastanelerine gidin. Onlar didik didik ediyor. Cekap falan diyorlar benden sağdan soldan duyuyorum yani ayrintisini bilmiyorum ama heryere bakiliyormus acaba faydası olurmu ki. Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun inşallah biran önce rahatsızlığı bulunurMerhaba herkese. Babamın aylardır teşhisi konulamayan bir hastalığı var. Doktorların umursamazlığından mıdır yoksa gerçekten zor bilinen bir hastalık mı bilemiyorum ama bir çok bölüme gittik, bizlik bir durum yok başka bölüme gidin diyip gönderdiler. 5 6 ay önce bacak ağrısı ve halsizlikle başladı.
Az önce aynaya baktı. Sonra bana döndü gülümseyerek dedi ki; baba ben gidiciyim herhalde. Niye öyle diyorsun baba Allah korusun dedim. Öyle baba öyle baksana yüzüm bile değişmiş dedi. Dua etmekten başka hiç bir şey yapamıyorum. Maddi durumumuz özele gitmek için yeterli değil.
sassy sen ne kadar iyi niyetli, alcakgönüllü bir insansin.Senin gibi gibi insanlarin olmasi umut veriyor bana:)Tesekkür ederim , günümü güzellestirdin.cok uzuldum, tekrar sifa diliyorum. mumkunse siz bana babanizin sonuclarini atabilir misiniz? ben babama gostermeye calisayim. belki hemen gosteremem ama birkac gun icinde bakar eminim.
biz de ankaradayiz eger yapabilecegimiz bir sey varsa tedaviyi dert etmeyin, insallah bir seyler gorur de en azindan yol gosterir. cok uzuldum umarim yardimci olabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?