Makinadan ayrilip spontane solunum yapmasi iyi bir gelisme, bilinci acik mi?
Merhaba , geçen hafta babam ciddi bir beyin kanaması geçirdi. İnanın 1 haftadır yaşamıyorum sanki. Yoğun bakımda. Solunum cihazı çıkmış, hareket de ediyormuş ama hala risk sürüyormuş.
Koronadan dolayı zaten kafayı yemiştim. Şimdi de bu. Ve sürekli hastaneye gitme durumundayız. Bir yandan çaresiz bekleyiş bir yandan acaba Corona kapar mıyız korkusu. Dışarı çıkıp kafamızı da dağıtamıyoruz. GERÇEKTEN DARALDIM dayanamıyorum bu duruma.
Her an telefon gelecek korkusuyla yaşıyorum. Benim yaşadığımı yaşayan veya konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Hayatî risk ne kadar sürer, solunumunu kendi sağlaması bir gelişme mıdır? Dertleşebileceğim çok kimsem yok küçük çocuğum var bi de
Telefonla destek olun bence bu hafta kritik
Cok guzel gelişmeler gostermis insallah dahada iyi olacaktir.Gecmis olsun
Allah şifa versin inşallah.
Entube olmayıp kendi kendine nefes alması çok güzel lbir gelisme, bilincinin açık olması da öyle. Bol bol dua edin Rabbim sizi bu mübarek günlerin hürmetine babanıza bağışlasın. Allah şifa versin.
3 yıl önce malesef babam da geçirdi 58 yaşında.. Umarım babanız sağ salim atlatır. Malesef babam felçli kaldı.
Beyin kanaması mı beyin damarında pıhtı atması mı acaba?
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Babamda 2 kere pıhtı atma, yarı felç durumu yaşadık.Beyin kanamasıymış. Yüksek tansiyon. Amin çok teşekkürler.
Allah acil şifalar versin bol bol dua edin ama solunum cihazından ayrılması önemli gelişme
Sizede çok geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasınBabamda 2 kere pıhtı atma, yarı felç durumu yaşadık.
Birçok kronik hastalığı olmasına rağmen, dipçik gibi maşallah.
Sadece felçten yüzde 5 diyebileceğimiz hasar ve görme açı kaybı kaldı geriye.
Yüreğinizi ferah tutun, güzel düşünün.
Allah yardımcınız olsun, babanızın şifasını tez zamanda versin inşallah.
Babamda 2 kere pıhtı atma, yarı felç durumu yaşadık.
Birçok kronik hastalığı olmasına rağmen, dipçik gibi maşallah.
Sadece felçten yüzde 5 diyebileceğimiz hasar ve görme açı kaybı kaldı geriye.
Yüreğinizi ferah tutun, güzel düşünün.
Allah yardımcınız olsun, babanızın şifasını tez zamanda versin inşallah.
Yok, ameliyat olmadı.Maşallah. Allah uzun ömürler versin...
İlk kez babamı hasta görüyorum. Sanırım beni yıkan bu oldu. İnşallah biz de atlatırız. Babanız ameliyat olmuş muydu? Tam bilmiyorum da. Benim babam ameliyata alındı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?