Babamın hayati riski var

Gerçekten mi, hakkaten maşallah babanıza. Allah sağlık versin.
Evet kendimi toparlamam gerekiyor. Ne garip sizi hiç tanımadan destek aldım yazdıklarınızdan ve buradaki herkesten. Hergün onlarca senaryo kuruyorum kafamda. Koltuktan kalkamıyorum bütün gün sanki gücüm yok. İnşallah harekete geçerim. Çok teşekkür ederim yazdıklarınız için. Allah razı olsun. Sağolun.

Dayım beyin kanaması geçirdi geçen hafta ve ameliyata alınmadı, şu an felçli ve konuşması çok bozuk.. kanama hala devam ediyor ve müdahale etmiyorlar. Nasıl olucak bilmiyorum ama iyi olucak inşallah.. bi de bu virüs muhabbeti var bi başına hastanede, aklım onda.. Allah tüm hastalara şifa versin, sevenlerine bağışlasın...

Allah'ım yardım etsin inşallah hepsine tez elden şifa versin. Çok geçmiş olsun. Kanama devam ettiği için mi ameliyat edilemiyor acaba?
Sormayın Corona da ayrı. İnsanlar gelemiyoruz falan diye çekingen konuşuyor da gelmeyin diye biz söylüyoruz. Öyle bir döneme geldi yani.

Ameliyatsız durdurmaya çalışıyorlar kanamayı, bende bilmiyorum tam ne olduğunu, malum doktorların işi başından aşkın insan detay sormaya korkuyor.. Rabbim hepsine iuilik versin bir an evvel..

Ameliyatsız durdurmaya çalışıyorlar kanamayı, bende bilmiyorum tam ne olduğunu, malum doktorların işi başından aşkın insan detay sormaya korkuyor.. Rabbim hepsine iuilik versin bir an evvel..

Anladım evet zaten beyin kanaması çeşit çeşitmiş bilemiyoruz ki amin inşallah hepsine...

3 sene önce babamda geçirdi bir süre konuşmada problem oldu kelime bile kuramıyordu ama toparladı yine zorlanıyor ama cümle kuruyor Allah şifa versin inşallah güzel gelişmeleri olmuş

Kendi kendine nefes almasi çok iyi. Rabbim tez zamanda şifasini versin dua edeceğim inşallah.

Çok geçmiş olsun . Benim annemin de beyne pıhtı attı iki kere. Benim de hamileliğim hastanelerde geçti . Yoğun bakımda kaldı her şeyi bekleyin dediler ama çok şükür yaşıyor . Bir tarafı felç li kaldı elini kolunu kullanamıyor ve zor takılarak konuşuyor bazen dakikalarca bekliyoruz demek istediğini söylesin diye . İnşallah babaniz hic hasarsız atlatır bugunlerini.

3 sene önce babamda geçirdi bir süre konuşmada problem oldu kelime bile kuramıyordu ama toparladı yine zorlanıyor ama cümle kuruyor Allah şifa versin inşallah güzel gelişmeleri olmuş

Size de çok geçmiş olsun. İnşallah biz de o raddelere geliriz. Kendi ihtiyacını gidersin bu da yeter. Çok sağolun.

Çok geçmiş olsun. Allah hepsine şifa versin ve bizlere bağışlasın. Peki yürüyebiliyor mu tuvalet vs ihtiyacını karşılayabiliyor mu? İnsan birdenbire şok oluyor böyle birşeyle karşılaşınca...

Çok şükür yuruyo briaz yatalak kaldı biz baktık fakat toparladı . Tuvalet ihtiyacını kendisi karsiliyo .

Yasadiklarinizi siz bilirsiniz Allah yardimciniz olsun. Ekstube edildiyse kendi kendine nefes alabiliyor demektir. Bu cok iyi birsey. Allah'in izniyle insallah yakinda yogunbakimdan da cikar.

Yogunbakimdan cikinca kesinlikle ftr gorsun. Su durumda hastaneye gidip gelmeyin ev egzersizlerini, nelere dikkat edeceginizi vs öğrenin, tanidiginiz fizik tedavi hekimi veya fizyoterapist varsa su durumda o daha iyi olur cunku su an hastaneler yangin yeri. Olmedigi surece kimsenin kimseyi gorecek hali yok. Yurumez denilen cok hasta yurudu. Babanizi iyi degerlendirecek ve en ufak ayrintisina kadar yapilmasi gerekenleri anlatacak birini bulun sadece.

Yasadiklarinizi siz bilirsiniz Allah yardimciniz olsun. Ekstube edildiyse kendi kendine nefes alabiliyor demektir. Bu cok iyi birsey. Allah'in izniyle insallah yakinda yogunbakimdan da cikar.

Çok zor gerçekten. Hayatımın zorlu bir sınavı oldu. Öyleymiş. İnşallah çok teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim. İnşallah darısı başımıza.
Size tavsiyem çok üstüne düşün . Bu tarafı tutmuyor mu zaten büyük ihtimalle yürür ama eli kolu tutmazsa çok çok çok çalıştırın fizik hareketleri uygulayın . Biz yaptık ama annem kendini saldı unutsuzluga kapıldı hep ağladı . O yüzden eli iyilesebilecekken oylece kalakaldı . Eli kolu iyileşen çok hasta var Allah şifa versin babanıza . Size de kolaylıklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…