- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.268
- 333
Çok teşekkürler amin Allah razı olsun, nerde varsa.Allahım şifasını versin en kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.
Amin Allah razi olsun dualarim babanizla insaAllah .. anneminse bilinci bi süre acikti dr çıkın deyince elimi bırakmazdı gitme dercesine aklıma geldikçe ağlarım hala emin ol girip çıkmakta ayrı bir acı sitenin arama kısmına yoğun bakım yazın öyle daha kolay olur zira biraz karışık bir site
Çok gecmiş olsun rabbim acil şifalar versinMerhaba , geçen hafta babam ciddi bir beyin kanaması geçirdi. İnanın 1 haftadır yaşamıyorum sanki. Yoğun bakımda. Solunum cihazı çıkmış, hareket de ediyormuş ama hala risk sürüyormuş.
Koronadan dolayı zaten kafayı yemiştim. Şimdi de bu. Ve sürekli hastaneye gitme durumundayız. Bir yandan çaresiz bekleyiş bir yandan acaba Corona kapar mıyız korkusu. Dışarı çıkıp kafamızı da dağıtamıyoruz. GERÇEKTEN DARALDIM dayanamıyorum bu duruma.
Her an telefon gelecek korkusuyla yaşıyorum. Benim yaşadığımı yaşayan veya konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Hayatî risk ne kadar sürer, solunumunu kendi sağlaması bir gelişme mıdır? Dertleşebileceğim çok kimsem yok küçük çocuğum var bi de
Amin sagolun öyle hersey bizim içinÇok sağolun, Allah razı olsun.
Gerçekten üzüldüm, anne ve baba çok farklı oluyor. Allah mekanını cennet etsin. Kaderde ne yazıldıysa yaşıyoruz acı olsa da...
Evet yazdım baya da faydalandım, sağolun.
Eve geldi çok şükür. Sağ tarafı felç ve konuşamıyor. Tuvalete de gidemiyor haliyle. Baya zorlu bir sürece girdik anlayacağınız.
Fizik tedaviye başlıyor en pazartesi. Açılabilir miş. Buna da şükür diyoruz inşallah açılır.
Çok teşekkürler ilginize. Sağolun.
Allah yardımcınız olsun.Annenizi size bağışlasın.Çok büyük geçmiş olsun rabbim tamamen sağlığına kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Geçtiğimiz Perşembe 16 Nisan'da annem beyin kanaması geçirdi. aslında çok detay var anlatacak ama yazabileceklerim sınırlı. yalnız yaşıyordu ve Allahtan o gün küçük abime götürmek için büyük abim arabayla almıştı. malum koranadan dolayı eve kapanmıştı ve çok bunalmıştı. Rabbim büyük evde o şekilde bulmadık. arabada olmuş ve hemen acile götürdüler ardından biz diğer kardeşler gittik. Tomografi sonucunda beyin kanaması dediler. yoğun bakım arandı çok şükür ilerleyen saatlerde bulundu. kanama bölgesi çok riskli entübe yapmışlar hemen solunuma bağlı ve uyutuluyor. 2 günde bir gidiyoruz ama değişen bir şey yok ve öyle kolay da değişmezmiş. bizim ki beyin sapına çok yakın bir yerde amiliyat edemiyorlarelim kolum bağlı onu orada bırakıp gelmek öyle acı ki yüreğim kaldırmıyor. bir kaç gün çok kötüydüm. kızım var 3 yaşında çok etkilendi kekelemeye başladı kendimi toplamaya çalışıyorum bu defa evladım için ama annem için yanıyor yüreğim. Yarın büyük gün tomografi yeniden çekilecek ve ona göre karar verecekler. yüce rabbim annemle birlikte tüm hastalara şifa versin. ben babamı tanıyamadan kaybettim 2 yaşımdaymışım. rabbim annemi bize bağışlasın. dualarınıza ihitiyacım var arkadaşlar. şimdiden Allah razı olsun herkesten
Çok büyük geçmiş olsun rabbim tamamen sağlığına kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Geçtiğimiz Perşembe 16 Nisan'da annem beyin kanaması geçirdi. aslında çok detay var anlatacak ama yazabileceklerim sınırlı. yalnız yaşıyordu ve Allahtan o gün küçük abime götürmek için büyük abim arabayla almıştı. malum koranadan dolayı eve kapanmıştı ve çok bunalmıştı. Rabbim büyük evde o şekilde bulmadık. arabada olmuş ve hemen acile götürdüler ardından biz diğer kardeşler gittik. Tomografi sonucunda beyin kanaması dediler. yoğun bakım arandı çok şükür ilerleyen saatlerde bulundu. kanama bölgesi çok riskli entübe yapmışlar hemen solunuma bağlı ve uyutuluyor. 2 günde bir gidiyoruz ama değişen bir şey yok ve öyle kolay da değişmezmiş. bizim ki beyin sapına çok yakın bir yerde amiliyat edemiyorlarelim kolum bağlı onu orada bırakıp gelmek öyle acı ki yüreğim kaldırmıyor. bir kaç gün çok kötüydüm. kızım var 3 yaşında çok etkilendi kekelemeye başladı kendimi toplamaya çalışıyorum bu defa evladım için ama annem için yanıyor yüreğim. Yarın büyük gün tomografi yeniden çekilecek ve ona göre karar verecekler. yüce rabbim annemle birlikte tüm hastalara şifa versin. ben babamı tanıyamadan kaybettim 2 yaşımdaymışım. rabbim annemi bize bağışlasın. dualarınıza ihitiyacım var arkadaşlar. şimdiden Allah razı olsun herkesten
Endişelenmeyin sakin olun dua edin bebişinizle oynayınMerhaba , geçen hafta babam ciddi bir beyin kanaması geçirdi. İnanın 1 haftadır yaşamıyorum sanki. Yoğun bakımda. Solunum cihazı çıkmış, hareket de ediyormuş ama hala risk sürüyormuş.
Koronadan dolayı zaten kafayı yemiştim. Şimdi de bu. Ve sürekli hastaneye gitme durumundayız. Bir yandan çaresiz bekleyiş bir yandan acaba Corona kapar mıyız korkusu. Dışarı çıkıp kafamızı da dağıtamıyoruz. GERÇEKTEN DARALDIM dayanamıyorum bu duruma.
Her an telefon gelecek korkusuyla yaşıyorum. Benim yaşadığımı yaşayan veya konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Hayatî risk ne kadar sürer, solunumunu kendi sağlaması bir gelişme mıdır? Dertleşebileceğim çok kimsem yok küçük çocuğum var bi de
Çok büyük geçmiş olsun rabbim tamamen sağlığına kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Merhaba, benimde annecigim ben 12 yasindayken yuksek tansiyona bagli beyinkanamasi gecirid. Ameliyat edildi. Ve biz almanyadaydik..oyle cok akrabamiz yoltu. Ben baktim anneme. Tabi uzunn bie tedavi surecindem sonra. Aylarca hastanede sonrasinda rehabilotasyonda kadi. Hic birimizi hatirlamadi tanimadi. Aylarca ufak ufak donusler olsu hafizasinda. Bugun hala uzerinden 18 sene gecmesine ragmen, unutkanliklari oluyor. Ezberi cok kotu. Yeni tasindigi zaman adresi bulmada sorun yasiyor. Hep ayni yemekleri yapiyor ve ayni seyleri giyiyor. Ama bu kanama sonrasi oyle mutlu sakin neseli bir kadin oldu ki, oncesinde hep sinir lrizleri gecirirdi. Hakliydi tabi. Ama simdi hepsi gecti. Ve suan almamyadan 12 bin tl degerinde emeklisi ile mutlu neseli bir kadin olarak yasiyor. Suan iyi oldugu icin, ben bu hastaligi gecirdigine sevincliyim. Bu vesile ile isi gucu birakip tr ye donus yaptik. Artik ev hanimi. Tr den de emekli. Babamla liseliler gibiler. O termal senin bu termal benim diyip surekli geziyorlar. Ve annem yillardir cok mutlu. Sarkilar turkuler uzun yuruyusler yapar. Dilerim siz de ilerleyen zamanlqr da bu musibeti babaniza güzellikler getirdi bambaska insan oldu diye bahsedesiniz.Çok ama çok geçmiş olsun. Dualarıma annenizi de ekliycem mutlaka. Çünkü şu an sizi çoook iyi anlıyorum çok kısa süre önce ben de aynıydım. Benim de oğlum 3 yaşında.
Öncelikle benim okuduğum şeylere göre bazı kanamaları beyin kendi onarabiliyor ameliyat edilmesine gerek kalmıyor. Hatta çevremdeki çoğu örnekler böyle, ameliyat edilen bi babamı gördüm çevremde. Sizinki de öyle olabilir belki. Riskli bir bölge olduğu için açılmaması daha iyi olabilir. Doktorlar en doğru kararı veriyorlar buna emin olun. Bol bol dua edin.
Babam bu süreci atlattı ama şu an bakım hastası. Ve ruhsal bir çöküş yaşıyor. Düzelebilme umudu olmasına rağmen fizik tedaviyi reddetti öylece yatıyor hayata küsmüş bir şekilde. Ve şu an felci beyni bıraktık psikiyatri peşindeyiz. Yani beyin çok farklı bir organ neyin ne olacağı kestirilemiyor.
O yoğun bakım sürecini beklemek kadar yıpratıcı birşey yok. Sürekli telefon çalacak diye baya bi psikolojim bozulmuştu benim. Herkes çocuğun için toplanmalısın diyordu ama insanın gözü bişey görmüyor kiher sabah ilk aklıma gelen babamdı. Hala da öyle ya... Çok zor bir süreç gerçekten Allah nerde varsa sabır versin. Babanıza da Allah rahmet eylesin.
İnanıyorsanız İnşirah Suresi çok ferahlatıyor 7 kere okuyun. Ya fettah, ya rahman, ya latif esmalarını sayılarına internetten bakıp tekrar edin. Ya mümin, ya şafi, ya selam bunlar da hastalıklar için etkili. Beni çok rahatlatıyor bu esmalar. İnternetten bir bakın. Sabır ve dua ile beklemekten başka bir çare yok. Allah en acilinden şifa versin nerde varsa. Sormak istediğiniz birşey olursa yazın bana. Beklemenin zorluğunu çok iyi biliyorum. Allah tüm hasta yakınlarına güç versin.
Amin inşallah Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun.Annenizi size bağışlasın.
Pazartesi öğrenebileceğiz bugün sokağa çıkma yasağı olduğu için gelmeyin denildi. Beklemek çok zor ama Rabbim bekkeyişimizi hayırlarla sonuçlandırsın bize bağışlasın inşallahBu arada tomografi sonucu ne çıktı annenizin, bir karara varıldı mı?
Merhaba, benimde annecigim ben 12 yasindayken yuksek tansiyona bagli beyinkanamasi gecirid. Ameliyat edildi. Ve biz almanyadaydik..oyle cok akrabamiz yoltu. Ben baktim anneme. Tabi uzunn bie tedavi surecindem sonra. Aylarca hastanede sonrasinda rehabilotasyonda kadi. Hic birimizi hatirlamadi tanimadi. Aylarca ufak ufak donusler olsu hafizasinda. Bugun hala uzerinden 18 sene gecmesine ragmen, unutkanliklari oluyor. Ezberi cok kotu. Yeni tasindigi zaman adresi bulmada sorun yasiyor. Hep ayni yemekleri yapiyor ve ayni seyleri giyiyor. Ama bu kanama sonrasi oyle mutlu sakin neseli bir kadin oldu ki, oncesinde hep sinir lrizleri gecirirdi. Hakliydi tabi. Ama simdi hepsi gecti. Ve suan almamyadan 12 bin tl degerinde emeklisi ile mutlu neseli bir kadin olarak yasiyor. Suan iyi oldugu icin, ben bu hastaligi gecirdigine sevincliyim. Bu vesile ile isi gucu birakip tr ye donus yaptik. Artik ev hanimi. Tr den de emekli. Babamla liseliler gibiler. O termal senin bu termal benim diyip surekli geziyorlar. Ve annem yillardir cok mutlu. Sarkilar turkuler uzun yuruyusler yapar. Dilerim siz de ilerleyen zamanlqr da bu musibeti babaniza güzellikler getirdi bambaska insan oldu diye bahsedesiniz.
Pazartesi öğrenebileceğiz bugün sokağa çıkma yasağı olduğu için gelmeyin denildi. Beklemek çok zor ama Rabbim bekkeyişimizi hayırlarla sonuçlandırsın bize bağışlasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?