• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın her şeyime karışması

Bence çok fazla bilgi de vermeyin ya siz bu kadar dahil ederseniz tabi ki sık sık eleştirir. Benim babamda herşeye hayır der illede terse gider herşeye karışır ama burun ameliyatı nı bnde kendim ödedim doktoru buldum ameliyat günümü söyledim oldu bitti. Yani fikir alma bence burnunun doğrusuna gitmek neymiş görsün öylede böylede kötü olan biz oluyoruz:halay: :KK70:

Soruyor ama söylemediğim zaman gün alınca yaptirmaz diye tedirgin oluyorum.

Benimki de ayni babaniz gibi.
Artik ben ara yolu buldum cok bahsetmiyorum haberi olsugunu saniyor ve hallediyorum.
Misal sizin yerinizde olsam arastiriyorum derdim ama gittigim yerleri soylemezdim gider hepsiyle gorusur sonra en iyisi buymus derdim. Bu sekilde kafaniz daha rahat olur.
Yillardan beri boyle yapıyorum mumkun oldugu kadar bir yere gitmiyorum babamla cunku devamli kavga cikaran biri. Yemek yemeye gitmsitik en son 3 kisiyle kavga etti ve o son oldu:)
Size de tavsiyem bu. Universiteye yazilmaya tek gitmistim misal yillar once, simdi ikinci universitemi okuyorum bolumumu bilir heralde bi o kadar az ayrinti veriyorum :)

Ben de hatta evde kimse babamla bı yere gitmek istemiyorum yolda bile saçma sapan şeylerden tartışma çıkarıyor. Ya kendi mezuniyet günümde bile oturacak yer bulamadı diye o kadar söylendi ki birisi duyacak rezil olacağız diye korka korka bitirdim günü en basiti.

Çözümü kolay. Her adımını anlatmayacaksın. Yaptım oldu diyeceksin. İnsan kendi davranışlarının sonuçlarını, kötü de olsa rahat kabulleniyor ama başkalarının etkisi ile verilen kararlar, sonuç kötü olduğunda sindirilmiyor bir türlü. :110:

Yok aslinda her konuda anlatmiyorum. Hatta nerdeyse bu konu hariç hiçbir şey paylasmiyorum. Hayatımda babanın karşılığı stres ve korku olduğu için şimdi korkuyorum ben gün alsam o günü de burnundan getirir. Bir şekilde zehir eder biliyorum

her baba sizinki gibi degil once bunu soyluyum de yapilan yorumlara karsi :)

ama ben anlattiklarinizdan babanizda kotu bir niyet gormedim , sadece huysuz bir adam sanirim ve ses tonunu ayarlayamiyor konusurken , sizi sevdiginden ve onemsesiginden eminim tepkilerinden bu cok belli

herseyi anlatmayin babaniza , ameliyati ayarlayin sadece gununu ve yerini soyleyin onlara , cocuk olan sizsiniz ama sizin idare etmeniz lazim biraz , bu saatten sonra onun degismesi cok cok zor

Oh sonunda. Etrafımda görüyorum gayet güzel anlaşan baba kızlar. Her baba baskıcı, sinirli vs değildir ya olmamalı. Dediginiz gibi kötü birisi değil. Değişmez ama değiştirmeyeceğini de fark etse keşke :)

32 yasindayim evliyim hamileyim 3 vakte cocuk doğuyor buna ragmen 2 hafta önce bebegime koymaya karar verdigimiz isimi annemin ve babamin begenmemesi yuzunden az kalsin erken dogum yapiyordum. Yani yaşim 22 artik bana karisamazlar olayi amerikan dizilerinde var bir tek.
Madem paran var sec doktorunu ol ameliyatini. He deyip gec. Bende bebegimin ismini istedigim gibi koyuyorum :)

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)

Sizde herseyi anlatmayin. Kafaniza yatan bir doktor oldugunda direk kesin ve net bir dille bu doktora ameliyat olucam ve de son kararim diyin.

Şimdi çektiğim en ufak agrida kendi istediğimi yapıp burun dogruma gittiğimi vs söyleyecek. Ondan sebep sürekli söylüyordum :)

Şimdi çektiğim en ufak agrida kendi istediğimi yapıp burun dogruma gittiğimi vs söyleyecek. Ondan sebep sürekli söylüyordum :)
Benim basimdada oglum var. Izni zor kopardim. Ama kotu olursa dilinden cekecegim var yani. Beni olmamam icin ikna etmeye calisti. Bakti kararliyim ve gun aldim sustu simdi.

Ahahhaha :KK70: tek başıma gitmekten korkuyorum gerçekten korkmasam dediğiniz gibi mantıklı :KK70:
Yanınıza bi kuzen arkadaş alın bişey olmaz riskli değil benim eşimde aynı şikayetle ameliyat oldu eve gelince millete haber verdik biz zaten yatırmıyorlar hastanede sabah 9 da girdi ameliyata yarım saat sürdü öğlen 3 de taburcuyduk

Yasamayana seker gelir ama piskolojik siddetin dik alasi. Evde sürekli gergin mutsuz ortam. Sogukluk bir sey soylense de kavga çıksa modu...

Evet kesinlikle. Karşılaştırmak için demiyorum kesinlikle ama insan "kendi" tercihiyle evlendiği birisiyle bile anlaşamıyor bazen. Babam diye her şeyine evet demek zorunda değilim ki

Yanınıza bi kuzen arkadaş alın bişey olmaz riskli değil benim eşimde aynı şikayetle ameliyat oldu eve gelince millete haber verdik biz zaten yatırmıyorlar hastanede sabah 9 da girdi ameliyata yarım saat sürdü öğlen 3 de taburcuyduk

Biraz sorunlu bı burun açık ameliyat olacak. Ondan sebep riske atamam başkasını cagirsam bu sefer de annem bizi iyice disladin diye çok bozulur

Birgün hayatınızdan illaki çıkacak, öyle yada böyle, işte o zaman ah babam olsaydıda istediği kadar bağırıp çağırsaydı diyeceksiniz. Garati bir bilgi bu. Bugun kabul etmeyecek olsanizda tecrube ettiginizde ki edeceksiniz, o zaman bu actiginiz konuyu hatirlayin.
neden hep Boyle deniyor. koca evlilkk korkuncsa neden evlenip bir erkegi hayatimiza aliyoruz. kimse evlenmesin ailesnn yaninda dursun o zaman ah babam annem olsaydi demek zorunda kalmaz kimse. ayrica suda var zor bagiran babayakatlanmak cok guzelmis gibi yaziyorsunz. yok evlenince o babayi ararsin olsada bagirsa bana dersin diye pisman olursun diyorsunda bagitmak Kim olursa olsun igrenc biseu . babamda kizarfi ederdi bize hic te ah babam demiyorum. es te bagirmasi igrenc babaninda abininde vs vs biri el ogl u diyosunuz o zaman niye evleniliyo yabanci biriyle o zaman????

Hic sevmem işime karisilmasini. En nefret ettiyim şeydir. Bazi kadinlar klasik baba demis de normalde anneler kizlarin isine cok karisir babalar susar. Sizde tam tersi qaliba ...

Kusura bakmayın ama babanız gibi insanlardan nefret ediyorum ve benim babamın sizin babanızdan aşağı kalır yanı yok. Hatta fazlası var. Burada yok babadır, yok tüm babalar böyledir diyen insanlara da aldanmayın. Baba da anne de olsa yerini haddini bilecek! Siz kimseniz malı değilsiniz. Ki öyle baba kız ilişkileri var ki imrenilecek cinsten. Ben şahsen evde köşe kapmaca oynuyorum, uzak durmaya, sorulmadıkça konuşmamaya çalışıyorum. Ayrıca zaten siz kazanmışsınız kendi paranızı babanıza(!) tek kelime laf düşmez. Konuşturmayın olsun bitsin
aynen katiloylrum bide set diyenler vr evlenince babani ve sana BAGIRMASINI MUMLA ARARSIN bagirma k kan bagi olunca guzel bisey mi oluyo. bende zamaninda ailemden bagirma hakaret isittim ve karwkterimde inanilmaz eksiklikler olusturdu. evlendm ve tabiki sorunlarim var herkes gibi kavgada ediyorum ama dmeiuorumki ah babam ah abim ah su bu olsada bagirsa. niye ya neden. Kim olursa olsun bagirmaui cekmek zorundamiyiz. el adami denilen kocanida bosa o zaman git baban bagirsin tatli gelir o belki degilmi. sacma sacma sacma

Yasamayana seker gelir ama piskolojik siddetin dik alasi. Evde sürekli gergin mutsuz ortam. Sogukluk bir sey soylense de kavga çıksa modu...
aynen oyle bende yasadim bu tarz seyler ve bende ozguven eksikligi yapti hala baska etkilerini yasiyorum anne olmama ragmen. kan bagi olunca baba bagirmasi seker tatli bilmem ne olmaz sadece cocukta kotu etki birakir. o zaman neden cocuklarin yaninda kavga etmeyn vs vs deniyo yansitmauon cocuk unutmaz deniyo. koca olunca el adami onu cekeceme babami cekerm deniyo. o zaman evlenmicek bunu dusunenler. bagirmann kizmaninn Sen anlamazsin demenn hicbir mantikli yani yok.

Back
X