babamin herkonuda esimin tarafinda olmasi

Bende aynı durumu annemden yaşıyorum her olayda eşimi savunur eşimde benim yaptığım tüm kötülükleri anneme anlatır annemden bana kızar günah o oglana yapma etme falan diye ağzıma tükürür. Anneme diyemiyorum birsey ama otoritemi sarsıyor annem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslında birçok aile arada kötülük olmasın diye yapıyor ama eş daha sonra kalkıp dio iyi olsan hoş olsan ailen sana hak verir diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet arkadaslar bunu anlatmak istiyorum.arkamizda bizi savunacak ezdirmeyecek birinin oldugunu bilmeleri lazim.gucsuz gosteriyolar bizi.ama babam bana laf ettirmese esim cekinir ailemin yaninda bisey demeye.buseferde lafimin kiymeti degeri olmadigi gibi bide basima kakiliyo.hatta bu olaydan sonra esim bak babanda boyle soyledi dedi.yani sen haksiz olmasan baban soylemezdi diyo.arkadasim dedigin gibi oteritem sarsildi hemde cok fena

benim babamda böyle daha haklı olamadım gözünde hep eşim haklı ...aslında gerçekten öylemi görüyo acaba yoksa iş uzayacak yanlarında tatsızlık çıkmasın diyemi yada belki eve gidince beni daha çok kırar üzer diye korkusundanmı anlayamıyorum... ben konuştum da babamla ama fayda vermedi ...

Back