Babamın huysuzlukları

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
nişanlıyım düğünüm 5ay sonra. Babam bu süreçte nişanlımla vakit geçirmeme müsade etmiyor. 23 yaşındayım iyice yıprandım

Nişanlım Babamı aramış müsade istemiş iftar yapalım diye. Babam ağzından akanı saymış çocuğa kızmış. Bu arada nişanlım 32 yaşında. Cok bunaldım ya ne yapacağımı bilmiyorum babamın bu tutumları karşısında.

sonra ne baban ne sen nişanlını tanımadan evleneceksin.sonra yok efendim değişti. Çok yanlış yapıyor baban.

annene söyle konuşsun babanla. Damadı tanısın kız, gelsin gitsin biz de damadı tanıyalım diye.

Belki aranızda bağlayıcı bir nikah yok diye izin vermiyordur . Laf olmasın vs diye

Belki nişanlınıza ısınamamıştır .

Belki de kız babalığı yapıp evleneceğinizi evden gideceğinizi düşünüyor üzülüyor bundan dolayı istemsiz tavır alıyor olabilir .

Umarım 3.seçenektir .

Hepsi geçecek, evlenince herşey rayına oturacak. Siz babanızla nişanlınizi yüz goz etmemeye çalışın. Bu süreçte büyük kucuk her çift sorun yaşıyor ailelerle, sabredin ve biteceğini düşünün

Bitecek az kaldı ama ben suan Sevinç’lerimi yasayamıyorum babam yüzünden. Nişanlım haklı olaraktan vakit geçirmek istiyor babam her seferinde böyle yapıyo

Ben 1.secenek olduğunu düşünüyorum

Milletçe nişanlılık müessesini yanlış anlıyoruz.
İnsanlar nişanlı iken görüşmeli, karşıdaki insanı tanımak için.
usulünce cinsellik dahi konuşulmalı.
Ama bizde her şey ayıp gunah. Elalem ne der.
Yahu o elalem hep konuşuyor.
Sonra da konuşacak.
Birbirinizi tanımak için bu zamana ihtiyaç duyduğunuzu söyleyin.
alt tarafı iftar. Mantıklı bir sınır talep edin.

Bitecek az kaldı ama ben suan Sevinç’lerimi yasayamıyorum babam yüzünden. Nişanlım haklı olaraktan vakit geçirmek istiyor babam her seferinde böyle yapıyo
Çok haklisiniz babanızın yaptığında normal görülecek bir taraf yok ama dediğim gibi bu da sizin imtihaniniz, annenizle konuşup babanizi ikna etmesini isteyin, olmuyorsa da babayla arayı bozmayın idare edin. Bu süreçte bir soruna 1 sinirleneceksen 10 sinirleniyorsun, ben öyleydim. Evlenince hep berabersinz zaten, anneniz cozemiyorsa sabretmekten başka çare malesef yok

Canım baban için de zordur kız evlendirmek kalmış 5 ay kırmayın birbirinizi 5 ay sonra yanyana olmaktan bıkacak kadar çok birlikte kalacaksınız zaten biraz sabret eğer muhafazakarsa daha zor bak sana bir şey anlatayım ben yıllarca hep farklı şehirde yaşadım buna rağmen ilk evlendim annem geldi nikahımın olduğu gün (bizim işler biraz karışık ayrıntı verirsem ifşa olurum nikahım düğünden 1 1,5 ay sonra oldu öyle diyim ayrıca evimize eşya alım sürecinde ben kv de kaldım bir süre bunları falan bildiği halde annem garip bir dünyadaydı ) neyse bizim evimiz hazır yaşıyoruz bunu biliyorlar el öpmeye gidilmiş yani net evliyim buna rağmen nikah oldu eve geldik annem bizde kaldı o gün salona anneme yatak açtım tam içeri giderken nereye dedi yatmaya anne dedim sen içeride mi yatıyorsun dedi karşılıklı bir bakıştık ben gittim aylar sonra lafı geldi ne bileyim ben hiç öyle seni biriyle uyurken hayal etmemiştim kıyamadım dedi aynı şekilde ilk bir ay eşimin annesi beni arardı x üstünü açıyor mu o utanır şunu yapmaya ama huyu böyle gibi kolay değil yani baban haksız yaptığında ama sinirle söylese de masum bir şey olabilir son anlar hep böyle kriz oluyor o yüzden alttan al

Söylemeyin siz de beraber olacağınızı siz arkadaşlarla iftara gideceğim deyin nişanlınızla yapın iftarınıźı mis gibi. Bu kadar doğrucu davut olmaya gerek var mı hele böyle düşünen bir babaya karşı. Benim babam da sizin baba kafasindaydi her ne akdar istemesem de yalan söylemek zorunda bırakırdı beni

Orucu acmak icin babasina yalan söylemek,sirf nisanlisi ile acmak icin biraz toaf kacmiyor mu sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…