- 6 Şubat 2021
- 525
- 828
- 24
- Konu Sahibi gumusservii
İnsanlar çok değişik ne diyebilirim kiSize de mi yapmisben de bir tek bana yapti saniyordum.

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 172 gün geçti.
İnsanlar çok değişik ne diyebilirim kiSize de mi yapmisben de bir tek bana yapti saniyordum.
Şimdi beğenmedim attı diye üzüntüden debelenip durdunuz değil mi (!)Yazik, hasta galiba. Diger mesajim yuzunden usenmemis baska konulardaki yorumlarima begenmedim atmis. Uzuldum durumuna gercekten. Patetik.
Ben de... Kesin boşanır diye düşünüyordum ama tam tersi kendinde hatalar bile görmeye başladı. Bir daha yaparsa affetmeyecekmiş :)annenizin affetmesine üzüldüm
Herkese yapıyor anladığım kadarıyla. Enteresan biri... Ben de üzüldüm haline.Yazik, hasta galiba. Diger mesajim yuzunden usenmemis baska konulardaki yorumlarima begenmedim atmis. Uzuldum durumuna gercekten. Patetik.
Sadece ilk yazımı okudunuz sanırım. Anneme çoktan söyledim ve babamı affetti bile. Ayrıca evet babamla arkadaş gibi bir ilişkimiz vardı ama bu konu bel altı bir konu, o kadar da değil. Onunla yüz göz olamazdım. Direkt anneme söyledim. Çünkü ileride benim kızım aldatıldığımı öğrenip benden gizlese, salak yerine konmamı öylece izlese, eşimin yaptığının iki katı yıkılırdım. Bunu düşünerek söyledim, boşanırsa yapacaklarımızın planı da belliydi ama sonuç olarak barıştılar. Kendi bilir ne diyim.Bence annenizden önce babanızla konuşmalısınız. Biliyorum bunu yapmak çok zor fakat annenizle konuşmanız farklı sonuçlar doğurabilir. Hiç beklemezken bir anda siz kötü olabilirsiniz. Babanızla madem arkadaş gibi bir ilişkiniz var, kesinlikle sert bir üslup kullanmadan yakın zamanda yaptıklarından bir şekilde haberdar olduğunuzu söyleyin. Buna bir son verdiği takdirde annenizle paylaşmaz ve unutmaya çalışırsınız. Baktınız ki devam ediyor annenizle paylaşın, boşanır ya da boşanmaz tamamen kendi kararı fakat en azından kendi kararını verme hakkı tanımış olursunuz.
Konu bel altı diye üslubun da bel altı olmasına gerek yok. Sizin söyleyeceğiniz tek şey babanızın annenize ihanet ettiğinden haberdar olduğunuz olacaktı. Ama neyse zaten o evreleri aşmışsınız. Bu saatten sonra herkes kendi davranışlarından mesul. Siz üstünüze düşeni yapmışsınız. Evlendikten sonra kendi hayatınıza bakın, kızlar genelde babalarından bu tarz ihanetler gördüğünde kendi ilişkilerinde ciddi güvensizlikler yaşayabiliyorlar, yapabilirseniz terapi görmek çok iyi gelebilir. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah mutluluğu kendi evinizde yakalarsınızSadece ilk yazımı okudunuz sanırım. Anneme çoktan söyledim ve babamı affetti bile. Ayrıca evet babamla arkadaş gibi bir ilişkimiz vardı ama bu konu bel altı bir konu, o kadar da değil. Onunla yüz göz olamazdım. Direkt anneme söyledim. Çünkü ileride benim kızım aldatıldığımı öğrenip benden gizlese, salak yerine konmamı öylece izlese, eşimin yaptığının iki katı yıkılırdım. Bunu düşünerek söyledim, boşanırsa yapacaklarımızın planı da belliydi ama sonuç olarak barıştılar. Kendi bilir ne diyim.