Babamın İnadı

onların bilmemesine gelmis de sizin az çok babayı tanımış olmanız lazımdı bu konuda.

babanızın gönlünü almaya bakın. gerçekten disardan bakınca şimdi konuşalım. anlasamazsak hiç gelmeyelim burda bitsin der gibi olmuş.
biraz usule uygun gitmeniz lazımdı.

belki adam ilk istemede de vermeyecekti😅
Kendiside iyi bir şey yapmaya çalışıyorlar ama konuşma tarzları yanlış diyor bir anlaşamamazlık oldu 😌 umarım devamında sıkıntılar yaşamayız

aslında doğru yapıyor ben acele ettim modern düşünüyoruz ya sözden önce koşa koşa nişan salonu tuttum bi ton mevzu oldu bazen haklı oluyorlar buna takılmamanı tavsıye ederım

He şunu da söyliyim tarihler cabuk doluyor eğer salonda yaparsanız o yüzden bi yandan da hızlı olmak lazım yaza düğün varsa bıde arada zaman olsun muhabbetı var cünkü aman ne zor işler ya🥹

He şunu da söyliyim tarihler cabuk doluyor eğer salonda yaparsanız o yüzden bi yandan da hızlı olmak lazım yaza düğün varsa bıde arada zaman olsun muhabbetı var cünkü aman ne zor işler ya🥹
O kadar karışık ki her şey. Biz bu sene düğünde olsun istiyoruz ama babam bunu duyunca ne yapacak bilmiyorum 😂 insan içinden çıkamıyor bu işlerin

Herkese merhaba bir kaç gündür içimde çözemediğim problemi sizinle paylaşmak istedim. Sevgilimle dört yıldır birlikteyiz artık evliliğe bir adım atmaya karar verdik ve ailelerimizi tanıştırdık. Geçen hafta onlar bizi evlerine davet etti ve isteme söz nişan konusu açıldı. Babam bayramdan sonra buyrun gelin tekrar konuşalım diyerek geçiştirdi daha sonra nişan için salon tutalım vs derken babam sinirlendi eve gelince kalkıp gelmediğime dua edin,ben kızımı bakalım vericek miyim,isteme olmadan ne nişanı diye söylenmeye başladı.moralim o kadar bozuk ki babalar neden böyle.
canım baban ne derse o büyüğün olarak. bayramadan sonra demiş ne var bunda. kız evi naz evidir adamlar gelmeden seni versinmi ayıp. iki kere bi gelsinler hayır da demedi sakinn sen baban taraf olmalısın babanı kötüleme sevdigine normal de hemen olmuuor o işler dee.

canım baban ne derse o büyüğün olarak. bayramadan sonra demiş ne var bunda. kız evi naz evidir adamlar gelmeden seni versinmi ayıp. iki kere bi gelsinler hayır da demedi sakinn sen baban taraf olmalısın babanı kötüleme sevdigine normal de hemen olmuuor o işler dee.
Sevgilim benden daha sakin kötü bir şey olmadı ki neden üzülüyorsun diyor. Aileside bunlar olacak normal demişler. Ben biraz fazla paniğim 🙂

Herkese merhaba bir kaç gündür içimde çözemediğim problemi sizinle paylaşmak istedim. Sevgilimle dört yıldır birlikteyiz artık evliliğe bir adım atmaya karar verdik ve ailelerimizi tanıştırdık. Geçen hafta onlar bizi evlerine davet etti ve isteme söz nişan konusu açıldı. Babam bayramdan sonra buyrun gelin tekrar konuşalım diyerek geçiştirdi daha sonra nişan için salon tutalım vs derken babam sinirlendi eve gelince kalkıp gelmediğime dua edin,ben kızımı bakalım vericek miyim,isteme olmadan ne nişanı diye söylenmeye başladı.moralim o kadar bozuk ki babalar neden böyle.

Babanız haklı geldi. Bu tarz şeyler istemeden sonra konuşulur.. o zaman istemenin anlamı ne

O
Hayır tabiki. Onlar bizi evlerine davet etti bizde bu konunun konuşulmasını istedik annelerimize danıştık onlar uygun görünce babama uygun bir dille anlattık ki orada şoka uğramasın.
Onların evinde sizi verecek hali yok ya babanizın. Tabiki size tekrar gelip isteyecekler. Bu islerde çok da aceleye gerek yok babaniza sahip cıkın

Back
X