babamın kredi karti

emissa

i drink to that...
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
688
986
123
Merhaba bayanlar konuya şöyle gireyim hemen. Benim iki ablam var ablamlar evlenirken babam onlara yardım etti tabi bir baba olarak doğal düğünde olsun ev düzulmesi falan hepsinde maddi olarak bizde o zaman doğudaydik bu aradda bende evliyim ben o zamanlar istemedim çünkü doğuda eşya falan almak istemedim döneceğim gerek yok diye bu yıl döndük tekrardan ev kuracağım babam kredi kartını verdi kullan bitince gene birseyler yaparız dedi bu arada babam küçük ablam ile yasiyor onlarda araba almak için babam a kredi çektirdi sen çek baba biz öderiz demişler her neyse işte ben tam eve eşya alacağım ödeme yapayım derken babam aradı neymiş efendim banka ile kavga etmiş kartı kapatmış ortada kaldım öyle şimdi soruyoruum böyle bahane mi olur sizce neden böyle yaptı acaba araba için çekilen krediyi ablam yatırmadi babamami kaldı

sizin evlilik süresince birikiminiz olduysa, eşyalarınızı kendiniz alabilecekseniz alın. yoksa da olduğu kadarını alın.
belki adamın durumu yok, belki küçük ablanız krediyi babanıza yıktı. her şey olmuş olabilir.

aman, üsteleyip adamcağızı zor durumda bırakmayın derim.

ya ben babanıza üzüldüm...

ona güvenip mi evlendi tüm kardeşler....
Hayır zaten durumu var kendisi kız evladını evlendirdigi için ele boynu bükük gönderemez di heralde el adamı ne yapmaz ki banada kendisi söyledi ben birsey demeden

ederler talimat gönderdiği anda kartını kapatmaya mecburlar.

boşver sen ablana yaptı diye bana da yapsın vs diye düşünme herkes kendine göre harcasın ablan da borcu yıkmışsa günahı kendi boynuna

Biz allah a şükür kurduk yuvamizi sadece bu sürekli aklımda ve açıklama sadece bu o yüzden kafami karıştıryo

Adamı kaç parçaya bölmüşsünüz yazık...
Hemen celallenmeyin, vardır bir bildiği. Diğerlerine yapıp size yapmamazlık etmez. Biraz bekleyin.

Nakit verme durumu da vardir o zaman babanin.Durumu iyiymis.Isin aslini ogrenirsin nasilsa bekle bakalim baban bi cozum uretecektir.

Demek ki neymiş kızlar evlense bile bazı babalar hala onların ihtiyaçlarını karşılaması gerekiyormuş!

Ben babama hiç yük olmadım, evlendiğimde elimden geldiğince az masraf yaptırdım.
Keşke hiç yapmamış olabilseydi diyorum, her şeyi ben alsaydım

Adamı kaç parçaya bölmüşsünüz yazık...
Hemen celallenmeyin, vardır bir bildiği. Diğerlerine yapıp size yapmamazlık etmez. Biraz bekleyin.
Sorun yapmasi değil ki bana yapılan açıklama sadece ben yuvami kurdum şükür ama o zamanlar çok zor durumda idik sadece aklıma yapılan açıklam çok takılıyor

Babana sorman gerek neden böyle olduğunu?
Yeni kart çıkartacak mı? Onu sana verecek mi? Hala eski fikrinde mi?

Yoksa başka sebepler mi var?

Konuşmadan bulamazsın.

Yüksek ihtimalle ablanız çektiği krediyi babanıza yıktı ve babanız da bunu ablanızla aranız açılmasın diye size söylemek istemedi. Bunun yerine bankayla kavga ettim kartımı iptal ettirdim dedi. Babanız arada kalmış olabilir, babanıza kızmayın.

Nakit verme durumu da vardir o zaman babanin.Durumu iyiymis.Isin aslini ogrenirsin nasilsa bekle bakalim baban bi cozum uretecektir.
aynen öyle nakit durumu da vardı bunlar zaten beni şaşırttı birsey demedim yuvami da kurdum kaç ay geçti hala bir açıklama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…