İşte bende anlam veremiyorum kimin ve nedenBirinin dolduruşuna gelmiş gibi geldi baban.
Hayır zaten durumu var kendisi kız evladını evlendirdigi için ele boynu bükük gönderemez di heralde el adamı ne yapmaz ki banada kendisi söyledi ben birsey demedenya ben babanıza üzüldüm...
ona güvenip mi evlendi tüm kardeşler....
Biz allah a şükür kurduk yuvamizi sadece bu sürekli aklımda ve açıklama sadece bu o yüzden kafami karıştıryosizin evlilik süresince birikiminiz olduysa, eşyalarınızı kendiniz alabilecekseniz alın. yoksa da olduğu kadarını alın.
belki adamın durumu yok, belki küçük ablanız krediyi babanıza yıktı. her şey olmuş olabilir.
aman, üsteleyip adamcağızı zor durumda bırakmayın derim.
Sorun yapmasi değil ki bana yapılan açıklama sadece ben yuvami kurdum şükür ama o zamanlar çok zor durumda idik sadece aklıma yapılan açıklam çok takılıyorAdamı kaç parçaya bölmüşsünüz yazık...
Hemen celallenmeyin, vardır bir bildiği. Diğerlerine yapıp size yapmamazlık etmez. Biraz bekleyin.
Birinin dolduruşuna gelmiş gibi geldi baban.
aynen öyle nakit durumu da vardı bunlar zaten beni şaşırttı birsey demedim yuvami da kurdum kaç ay geçti hala bir açıklama yokNakit verme durumu da vardir o zaman babanin.Durumu iyiymis.Isin aslini ogrenirsin nasilsa bekle bakalim baban bi cozum uretecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?