babamın kredi karti

ayyy benim abladan kardeslerden sendede varmis pehhhhh bizimkilerde cektirmisler babama kredi simdi hicbiri odemiyor zavalli annecimle babacim oduyor hepsinin 3 odali mis gibi evleri vaar bana hicbirsey yapmadilar aslada beklemem onlarin cani sagolsun yeter varsa durumun alma bosver zaten yeteri kadar yoruluyorlar bizleri buyutene kadar

Babama kızmiyorum bende sizin gibi ddüşünüyorum o yüzden ablama sinirlendim

Babana sorman gerek neden böyle olduğunu?
Yeni kart çıkartacak mı? Onu sana verecek mi? Hala eski fikrinde mi?

Yoksa başka sebepler mi var?

Konuşmadan bulamazsın.
Yok istemem yeni kart falan ben o zamanlar çok zordaydim s.simdi şükür herseyin tamam kaç ay geçti zaten

Babama kızmiyorum bende sizin gibi ddüşünüyorum o yüzden ablama sinirlendim

bence ablanızada kızmayın neticede onların yanında kalıyormuş onlara yardım etmesi orda kendini daha rahat hissetmesini sağlar. ablanızda eşine karşı babam bizle kalıyor ama bizede yararı çok oldu diyebilir.

sonuçta eşinizde sizde çalışıyormuşsunuz ve kendi ihtiyaçlarınızı karşılamışsınız.

bunu bir de babanıza sormayı yada konuşmayı deneyin bence anlayışsız bir baba olacağını sanmıyorum ve mantıklı bir açıklaması olacağını sanıyorum

Yok hayır ben calismiyorum. benim kızdıgim nokta ablam bizim durumumuzu bildiği halde ve babamin bize yardımcı olacagini bildiği halde araya araç kredisi sokması yani ben ablama kızıyorum

Ablan seni kıskandı krediyi babana ödetecek ya da dolduruşa geldi sen bizim yanımızda kalıyorsun ona NİYE YARDIM EDİYORSUN KENDİLERİ YAPAR GİBİSİNE

Ablan seni kıskandı krediyi babana ödetecek ya da dolduruşa geldi sen bizim yanımızda kalıyorsun ona NİYE YARDIM EDİYORSUN KENDİLERİ YAPAR GİBİSİNE
Bende böyle düşünüyorum ve ablam hakkında ne kadar böyle düşünmek istemesemde bu olay aklıma böyle şeyler getiriyor

Bende böyle düşünüyorum ve ablam hakkında ne kadar böyle düşünmek istemesemde bu olay aklıma böyle şeyler getiriyor

TAKMA KAFANA HERŞEY YOLUNA GİRER CANIM nasipde varsa eğer ALLAHU TEALA Bİ YERDEN YARDIM EDER SİZE..

Dugunde yapilacaklar yapilir, evlendikten sonra babadan maddiyat beklememek lazim bence.

Sizin olayda da siz güme gitmissiniz biraz,dogudayiz diye istememissiniz ya

Evlendikten sonra ailelerden alinanlar daha cok goze batar.

Keske evlenirken esya olarak degil de taki filan olarak yapsaymis babaniz

Yok hayır ben calismiyorum. benim kızdıgim nokta ablam bizim durumumuzu bildiği halde ve babamin bize yardımcı olacagini bildiği halde araya araç kredisi sokması yani ben ablama kızıyorum

pardon ben doğuda diyince sanki sizde çalışıyormuşsunuz gibi geldi ablanızada kızmayın sonuçta onunda yanında kalıyo babanız . şimdi günah almıyayım ama eşi baban bizimle kalıyo yardım etsin dediyse belki ablanda kendini kötü hissetti de yaptı kimsenin ailesi içinde neler olduğunu bilemeyiz...üzülmeyin böyle şeylere biri ablanız biri babanız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…