Bende anlamadım bi dönem barışık herhalde tespit edildi aynı evde yaşadık bi süre gidip arastirmadim da barışınca tekrar arkasına koymadim ama suan başvurmak istiyorum ama tekrar olur mu bilmiyorumnikah yoksa nasil kesildi anlamadim
Herhalde sorusturuldunikah yoksa nasil kesildi anlamadim
Maaş kesildiğinde resmi olarak evlimiydiniz yani maaş kesintisi oldugunda tekrar nikah yaptırmışsanız kesilir.Arkadaşlar bişey sorucam babam vefat etti bende eşimden ayrıldım o dönem maaş ve sagliktan yararlaniyordum sonra eşimle barışık bi sene falan aldım maasida barışınca bildirmedim o dönem kesildi gidip sormadım ama herhalde barışınca kesildi ama nikah olmadı suan tekrar ayriyiz şimdi başvurSam tekrar bağlatma şansım var mı bilgisi olan varsa çok sevinirim çok sıkıntılıyım
Zaten gidip cekmedim bile barışınca düzgün okumadiniz sanırım sadece sağlık problemim olduğu için sgk sindan faydalandim buna mecburdum bikip bilmeden atıp tutmayinTespit edilip hakkınızda dava açılmış olabilir. Haberiniz yoktur belki de . Bu arada yazmadan geçemeyeceğim o dönem aldığınız maaşta bende dahil olmak üzere bütün herkesin hakki var özellikle de tüyü bitmemiş yetimin ve ben kendi adıma bu şekilde devleti dolandıranlara hakkımı helal etmiyorum. Umarım baristiginiz fark edildiği için kesilmiştir ve umarım kamu davası açılmıştır !!
Ayriyim beraber olduğum dönem gidip sormadım bile 7 yıl öncesinden bahsediyorum suana kadarda ihtiyacım olmadığı için neden olduğunu bile sorusturmadim ama suan imkansizliktan dolayi mecburum düzgün okuyun lütfen ondan sonra yorum yapınEşinle barıştıysan niye hala maaş derdindesin?
Maaş için mi nikahsız yaşadın...
Barıştıysan geri evlen, devletin hakkına girme..
Çok oldu üzerinden geceli bi ay falan çocuklarım için barıştım ve cok sürmedi üzerinden de bu olayların 7 sene geçti hiç gidip sormadım ama suan mecbur kaldığım için araştırıyorumboşver uğraşma yeniden barışırsın. Hem kesilir kesilmez değil de şimdi araştırman sonucu eşinle ayrılmanın düzmece olduğu algısı yaratabilir. Bu da faizleriyle ödemen anlamına gelir.Ayrıca eşinle 1 yıldan fazla nikahsız yaşamanızın sebebi neydi.
Alıyor annem hayattaSoruşturulsa ve beraber aynı evde yaşadığınız tespit edilse kamu davası açılır ve ödenenler faizi ile alınırdı. Anneniz hayatta mı o babanızın üzerinden maaş alıyor mu?
şu an eşinden ayrıysan nikah ta yoksa git SGK ya başvur tekrar.Ne kadar kolay böyle bilmeden anlamadan atıp tutmak alah kimseyi düşürmesin assada bişey demiyorum şu ahkam kesele re
Ne kadar kolay böyle bilmeden anlamadan atıp tutmak alah kimseyi düşürmesin assada bişey demiyorum şu ahkam kesele re
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?