- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.188
- 333
- 40
maas almak ıcın evlenmeyen çok ınsan var.bır sıgrotasız çalışıyorlar babalarından maas almak ıcınTespit edilip hakkınızda dava açılmış olabilir. Haberiniz yoktur belki de . Bu arada yazmadan geçemeyeceğim o dönem aldığınız maaşta bende dahil olmak üzere bütün herkesin hakki var özellikle de tüyü bitmemiş yetimin ve ben kendi adıma bu şekilde devleti dolandıranlara hakkımı helal etmiyorum. Umarım baristiginiz fark edildiği için kesilmiştir ve umarım kamu davası açılmıştır !!
katılıyorum sizeTespit edilip hakkınızda dava açılmış olabilir. Haberiniz yoktur belki de . Bu arada yazmadan geçemeyeceğim o dönem aldığınız maaşta bende dahil olmak üzere bütün herkesin hakki var özellikle de tüyü bitmemiş yetimin ve ben kendi adıma bu şekilde devleti dolandıranlara hakkımı helal etmiyorum. Umarım baristiginiz fark edildiği için kesilmiştir ve umarım kamu davası açılmıştır !!
Ben gayet düzgün okuyorum merak etmeyin maaş ve sağlıktan yararlanıyordum yazmissiniz 1 sene aldım maaşı yazmışsın bal gibi de çekmişsin maaşı tepki alınca geri vites yapıyorsun.Zaten gidip cekmedim bile barışınca düzgün okumadiniz sanırım sadece sağlık problemim olduğu için sgk sindan faydalandim buna mecburdum bikip bilmeden atıp tutmayin
Algıda sorun var sanırım baristigim dönem gidip almadım ve kesildigini de neden diye de sorgulamadimBen gayet düzgün okuyorum merak etmeyin maaş ve sağlıktan yararlanıyordum yazmissiniz 1 sene aldım maaşı yazmışsın bal gibi de çekmişsin maaşı tepki alınca geri vites yapıyorsun.
Ne is yapuyorsunuz bilmiyorum ama o maasta ozellikle sizin ve kimsenin hakki yok emin olun. O kadar haksizliga gelemiyorsaniz asgari ucretle calisanlarin hakkini aramayi deneyin. Insanlarin o kadar cok hakki yeniyor ki birileri tarafindan!! Emin olun hak yiyenler nikahsiz yasayip babasinin maasini alanlar degil..Ben gayet düzgün okuyorum merak etmeyin maaş ve sağlıktan yararlanıyordum yazmissiniz 1 sene aldım maaşı yazmışsın bal gibi de çekmişsin maaşı tepki alınca geri vites yapıyorsun.
Gidip sgk ya sorun. Nikahiniz yoksa tekrar baglanirsiniz.Algıda sorun var sanırım baristigim dönem gidip almadım ve kesildigini de neden diye de sorgulamadim
Ne is yaptigiyla ne ilgisi var. Devlet aldigi vergiler ile yapiyor bu odemeyi. Elbette herkesin hakki var. Asgari ucrette azdi arttirdilar konuyla ne alakasi var.Gelir adaletsizliginin yapilan sahtekarlikla baglantisi nedir. Ortada bir hukuksuzluk var neyse ki devlet akillandi. Artik geriye donuk de verdigi tutari aliyor.Ne is yapuyorsunuz bilmiyorum ama o maasta ozellikle sizin ve kimsenin hakki yok emin olun. O kadar haksizliga gelemiyorsaniz asgari ucretle calisanlarin hakkini aramayi deneyin. Insanlarin o kadar cok hakki yeniyor ki birileri tarafindan!! Emin olun hak yiyenler nikahsiz yasayip babasinin maasini alanlar degil..
Emin olun hak yiyenler nikahsiz yasayip babasinin maasini alanlar degil..
Tam olarak soylemeye calistigim iste buBu kategori de hak yiyenlerde , ama tabi onlara gelinceye kadar memlekette rüşvetin adam kayırmanın arsızlığın her türü var....yani suçun büyük/küçük olması o suçu daha az/daha çok suç yapmaz. Öte yandan siz de şöyle haklısınız ki, milyon dolarlık ihalelerde peşkeşin her türü dönerken baba maaşı yiyen kadınlarla uğraşmak saçma. Devlet halkın dürüst olmasını istiyorsa önce yüksek kademelerdeki haksızlıkları bitirip halkına örnek olmalı. Malum devlet büyükleri çuvallarla çalınca halk da bulduğunu tırtıklıyor işte.
Ayriyim 7 senedir ya barismadim ben sadece bi ay falan tekrar birlikte oldum sonra tekrar barismadim maasada bakmadım o kadar çok saçma sapan yorum yapan varki insanı kendinden şüpheyedüşünüyorlar bilip tutmadan ahkam kesiyorlarEe 7 sene niye nikah kıymadınız acaba?
Şu anda eşinizden resmi olarak ayrı olduğunuza göre, eşinizin ikameti sizle aynı evde de değilse babanızdan yetim aylığı bağlatabilirsiniz, eşinizle barıştığınız dönem sgklı bir işte çalışıyor muydunuz? Eğer cevap evetse o yüzden kesilmiş olabilir, eşinizle yaşadığınız tespit edilseydi devlet kamu davası açardı çünkü.Çok oldu üzerinden geceli bi ay falan çocuklarım için barıştım ve cok sürmedi üzerinden de bu olayların 7 sene geçti hiç gidip sormadım ama suan mecbur kaldığım için araştırıyorum
Ne is yaptigiyla ne ilgisi var. Devlet aldigi vergiler ile yapiyor bu odemeyi. Elbette herkesin hakki var. Asgari ucrette azdi arttirdilar konuyla ne alakasi var.Gelir adaletsizliginin yapilan sahtekarlikla baglantisi nedir. Ortada bir hukuksuzluk var neyse ki devlet akillandi. Artik geriye donuk de verdigi tutari aliyor.
Ahkam kesmiyoruz yaptığınız hukuksuzluğun hesabını soruyoruz. Bu konuyu da gerekli yerlere bildirmeyi düşünüyorum memleketten dönünce araştırıp esiniz ile birlikte iken aldığınız maaşın hesabını bir sorsunlar bakalım. Konuda hem yazıyor maaşını aldım diye sonra da bize algıda sorununuz var diyor ..Ayriyim 7 senedir ya barismadim ben sadece bi ay falan tekrar birlikte oldum sonra tekrar barismadim maasada bakmadım o kadar çok saçma sapan yorum yapan varki insanı kendinden şüpheyedüşünüyorlar bilip tutmadan ahkam kesiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?