Babamın maaşı

maas almak ıcın evlenmeyen çok ınsan var.bır sıgrotasız çalışıyorlar babalarından maas almak ıcın

katılıyorum size

Zaten gidip cekmedim bile barışınca düzgün okumadiniz sanırım sadece sağlık problemim olduğu için sgk sindan faydalandim buna mecburdum bikip bilmeden atıp tutmayin
Ben gayet düzgün okuyorum merak etmeyin maaş ve sağlıktan yararlanıyordum yazmissiniz 1 sene aldım maaşı yazmışsın bal gibi de çekmişsin maaşı tepki alınca geri vites yapıyorsun.

Ben gayet düzgün okuyorum merak etmeyin maaş ve sağlıktan yararlanıyordum yazmissiniz 1 sene aldım maaşı yazmışsın bal gibi de çekmişsin maaşı tepki alınca geri vites yapıyorsun.
Algıda sorun var sanırım baristigim dönem gidip almadım ve kesildigini de neden diye de sorgulamadim

Esimle baristik 1 sene aldim yazmissin.Okudugumuzu anliyoruz cok sukur herkesi aptal yerine koymaya alismissiniz. Ya devleti kandiriyoruz devlet aptal evlenmiyoruz cok zekiyiz saglik hizmetlerindne faydalaniyoruz sgk aptal. Bedava maas aliyoruz ne kadar da akilliyiz tuu tuu masallah. Utanmadan konu acabiliyor olman bile takdir edilesi.

Ne is yapuyorsunuz bilmiyorum ama o maasta ozellikle sizin ve kimsenin hakki yok emin olun. O kadar haksizliga gelemiyorsaniz asgari ucretle calisanlarin hakkini aramayi deneyin. Insanlarin o kadar cok hakki yeniyor ki birileri tarafindan!! Emin olun hak yiyenler nikahsiz yasayip babasinin maasini alanlar degil..

Ne is yaptigiyla ne ilgisi var. Devlet aldigi vergiler ile yapiyor bu odemeyi. Elbette herkesin hakki var. Asgari ucrette azdi arttirdilar konuyla ne alakasi var.Gelir adaletsizliginin yapilan sahtekarlikla baglantisi nedir. Ortada bir hukuksuzluk var neyse ki devlet akillandi. Artik geriye donuk de verdigi tutari aliyor.

Emin olun hak yiyenler nikahsiz yasayip babasinin maasini alanlar degil..

Bu kategori de hak yiyenlerde , ama tabi onlara gelinceye kadar memlekette rüşvetin adam kayırmanın arsızlığın her türü var....yani suçun büyük/küçük olması o suçu daha az/daha çok suç yapmaz. Öte yandan siz de şöyle haklısınız ki, milyon dolarlık ihalelerde peşkeşin her türü dönerken baba maaşı yiyen kadınlarla uğraşmak saçma. Devlet halkın dürüst olmasını istiyorsa önce yüksek kademelerdeki haksızlıkları bitirip halkına örnek olmalı. Malum devlet büyükleri çuvallarla çalınca halk da bulduğunu tırtıklıyor işte.

Tam olarak soylemeye calistigim iste bu

Ben mi yanlış anlıyorum bir sene almis ama o bir senede eşiyle boşanmis ve ayrıymis 1 sene sonra birleşince maasi çekmemiş ve haberde vermems tabi nikahta yapamamışlar bu sürede simdi tamamen ayrilar yeniden alabilir miyim diye soruyor ki bence zaten boşanmis olduğunuz icin yeniden nikah yapmadıginiz için para hesaba yatmistir... araştırdirlar heralde diyorsunuz ama illaki size gelirlerdi esim daha once sgk da denetmendi ihbar gelince eve gidiyorlardi ve çağırıyorlardi tabiki faizyle aliyorlar o donemi ama size hiçbir sey gelmemiş kesildiğini nerden biliyorsunuz

Ee 7 sene niye nikah kıymadınız acaba?
Ayriyim 7 senedir ya barismadim ben sadece bi ay falan tekrar birlikte oldum sonra tekrar barismadim maasada bakmadım o kadar çok saçma sapan yorum yapan varki insanı kendinden şüpheyedüşünüyorlar bilip tutmadan ahkam kesiyorlar

Çok oldu üzerinden geceli bi ay falan çocuklarım için barıştım ve cok sürmedi üzerinden de bu olayların 7 sene geçti hiç gidip sormadım ama suan mecbur kaldığım için araştırıyorum
Şu anda eşinizden resmi olarak ayrı olduğunuza göre, eşinizin ikameti sizle aynı evde de değilse babanızdan yetim aylığı bağlatabilirsiniz, eşinizle barıştığınız dönem sgklı bir işte çalışıyor muydunuz? Eğer cevap evetse o yüzden kesilmiş olabilir, eşinizle yaşadığınız tespit edilseydi devlet kamu davası açardı çünkü.

Arkadaslar kotuden emsal olmaz. Sizin idareci yönetici bizi yönetenler diye bahsettikleriniz zaten bizim yansimamiz. Sanirim bir hadis vardi hakettiginiz gibi yonetilirsiniz diye. Parti kisi sahis farketmez yolsuzluk yapildi da gecmiste bunu yapan da uzaydan gelmiyor. Yine icimizden geliyor. Demek ki ahlaki bir yozlasma var. Herkes kendi ahlakina sahip cikarsa duzluge cikabiliriz. Benim icin 1 katrilyon da hirsizlik 1 bin tl de. Fazla olani calinca az hirsiz cok hirsiz olmuyoruz. Sadece kapasitemize bu kadar oluyor veya elimize gecen sans bu oluyor. Ben kimsenin parasina haksiz yere el uzatmiyorum hele hele cocugu olan biri milyon defa dusunmeli. Yani yarin elime bana gore cuzi miktari haksiz yere alma sansi gecse amannn millet ne yolsuzluklar yapiyor canim sagolsun be benimki devede kulak mi diyeyim ? Bu mantikla sonsuza dek birbirimizin hakkina giren. Elimize gecen ilk firsati kotuye kullanan insanlar oluruz evet devler bi emekli maasi ile batmaz. Ama bu zihniyet ile batar. Bugun babasinin maasini haketmedigi kurallars gore alan velev ki belediye baskani olsa ne yapacakti eline gecen gucle ? Devlet idareciler yansimamiz tekrar yazmak istiyorum.

+1
Baskalari daha buyuk haramlar yiyor diye, benim yedigim haram haramdan sayilmasin demis insanlar, garip bir kafa.

Ahkam kesmiyoruz yaptığınız hukuksuzluğun hesabını soruyoruz. Bu konuyu da gerekli yerlere bildirmeyi düşünüyorum memleketten dönünce araştırıp esiniz ile birlikte iken aldığınız maaşın hesabını bir sorsunlar bakalım. Konuda hem yazıyor maaşını aldım diye sonra da bize algıda sorununuz var diyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…