Sen olayı tamamen yanlış anlamissinBabanız ruh hastası mi. Kim annesinde kalabilmek için kardesinin öldüğünü iddia eder. Ne yapacaksıniz koskaca adami diğer odaya mi saklayacaksiniz.
Ay ne tuhaf insanlar var ya.
Sanırım kardeşinin öldüğüne değil noterde işleri olduğuna inanmamış . Orda kalmak için bahane ürettiğini söylemiş. En azından ben öyle anladım.Babanız ruh hastası mi. Kim annesinde kalabilmek için kardesinin öldüğünü iddia eder. Ne yapacaksıniz koskaca adami diğer odaya mi saklayacaksiniz.
Deli kadiiirBabanız ruh hastası mi. Kim annesinde kalabilmek için kardesinin öldüğünü iddia eder. Ne yapacaksıniz koskaca adami diğer odaya mi saklayacaksiniz.
Sen çok yanlış anlamışsın be bacımBabanız ruh hastası mi. Kim annesinde kalabilmek için kardesinin öldüğünü iddia eder. Ne yapacaksıniz koskaca adami diğer odaya mi saklayacaksiniz.
Öncelikle başınız sağolsun.30 yaşında gencecik dayım trafik kazasinda vefat edeli bugün 12 gün oldu.
Annem kardeşlerine çok bağlidir,tamamen yıkıldı. Halini gördükçe ben de çok yipraniyorum.
Kaza gününden beri annem anneannemde kaliyor. Yaşli kadin, en azindan alişana kadar yalniz kalmasin, daha çok ağlamasin diye. Teyzelerimle nöbetleşe kaliyorlar. Annem iki gece eve geldi sadece
Biraz önce babam annemi aradi, sert bir dille nerdesin , niye eve gelmedin diye konuştu. Bugun noterde işleri vardı, babama göre bu iş yalanmiş sirf annem orada kalabilsin diye yalan söylemiş kendisine.
Oysa annem çok anlayışlıdır, normal zamanda çok az gider anneanneme. Ev işlerini hiç aksatmaz.
Dedem vefat ettiginde de böyle yapmıştı. Annem bir kaç gün üst üste annesinin yanina gidince buyuk bi kavga etmişlerdi.
Annemin haline çok üzülüyorum, kendini evine adamiş ama en ufak bir anlayiş görememiş babamdan yillardir.
Ben evde yemeklerini temizliklerini yapiyorum oysa. Niye emzikli bebek gibi sürekli anneme yapışık olmak istedigini anlayamıyorum. Çok arada kaldim, genç yaşimda çok yiprandim.. yoruldum..
Konu sahibinin annesi noter işi için kalmaya devam edince baba bu durumun yalan olduğunu söylemişBabanız ruh hastası mi. Kim annesinde kalabilmek için kardesinin öldüğünü iddia eder. Ne yapacaksıniz koskaca adami diğer odaya mi saklayacaksiniz.
Babaniz cok saygisiz. Soyle dokundura dokundura Baba kardes acisi kotudur Allah snein basina vermesin de igneleyerek.anneni ozman anlar. Bencil30 yaşında gencecik dayım trafik kazasinda vefat edeli bugün 12 gün oldu.
Annem kardeşlerine çok bağlidir,tamamen yıkıldı. Halini gördükçe ben de çok yipraniyorum.
Kaza gününden beri annem anneannemde kaliyor. Yaşli kadin, en azindan alişana kadar yalniz kalmasin, daha çok ağlamasin diye. Teyzelerimle nöbetleşe kaliyorlar. Annem iki gece eve geldi sadece
Biraz önce babam annemi aradi, sert bir dille nerdesin , niye eve gelmedin diye konuştu. Bugun noterde işleri vardı, babama göre bu iş yalanmiş sirf annem orada kalabilsin diye yalan söylemiş kendisine.
Oysa annem çok anlayışlıdır, normal zamanda çok az gider anneanneme. Ev işlerini hiç aksatmaz.
Dedem vefat ettiginde de böyle yapmıştı. Annem bir kaç gün üst üste annesinin yanina gidince buyuk bi kavga etmişlerdi.
Annemin haline çok üzülüyorum, kendini evine adamiş ama en ufak bir anlayiş görememiş babamdan yillardir.
Ben evde yemeklerini temizliklerini yapiyorum oysa. Niye emzikli bebek gibi sürekli anneme yapışık olmak istedigini anlayamıyorum. Çok arada kaldim, genç yaşimda çok yiprandim.. yoruldum..
Konu sahibinin annesi noter işi için kalmaya devam edince baba bu durumun yalan olduğunu söylemiş
Belki beni en iyi siz anlarsıniz. Az önce odada yalniz gördü beni bir yiğin saydirdi. Siz hep annenizi hakli görün, ben de burda mağdur kaliyorum vs. Senin yemeğin önünde dedim neren mağdur dedim.Babam da anneme böyledir, anneannem vefat ettiğinde teyzemlerle bir arada olmasına laf etmişti. Ama babaannem vefat ettiğinde dünyaları başımıza yıktı.
Babanla konuş filan diyenler olmuş ama benim babam konuşsak daha çok sinirleniyor, kendini haklı çıkarmak için konuyu saçma sapan mecralara götürüyor. Velhasıl insanlar değişmiyor. Biz de çok üzülüyoruz anneme, üzüldüğümüzle de kalıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?