Babam uzun zamandır koah hastası son zamanlarda nefesi iyice daralır oldu.yasam kalitesi iyice düştü iki adım atsa nefes nefese kalıyor koah tedavisi olmayan ilerleyici bir hastalikmis ben buna çare arar çözüm üretmeye çalışırken bugün hastanede aort damarında genişleme olduğunu söylemişler ciğerleri de 4 sene öncesine göre kötü durumdaymış.cok üzülüyorum 65 yaşında işime hayatıma konsantre olamıyorum çok mutsuzum ne yapacagimi bilmiyorum artik aniden olecekmis gibi geliyor kaybetme korkusu beni de hasta etti çok sıkıntılıyım bu hastalıklarla ilgili bilgisi olan var mı?Ben nasıl hayatıma konsantre olacağım....
Aidin salih gerçek tıp kitabı. Bir bakın ne olur.
Sarı kantaron yağı mıAlternatif tıp, otlar hakkında düşünceniz nedir bilmiyorum ama benim babama da geçen yılbaşında koah teşhisi kondu. 68 yaşında. 1 hafta hastanede yattı.
Daha önce de başka bir kişiden edindiğimiz tecrübeye dayanarak halk arasında kantaron yağı olarak bilinen ama aslında yüzlerce çeşidi olan zeytin yağı ve bitki karışımı ile babam 2 ayda iyileşti. Şu an ciğer kapasitesi ve nefes alıp verişinde hiçbir problem yok. Akciğer kanserini bu otla yenenleri tanıdım ben.
Tıbbın her derde devası yok maalesef. Alternatif yöntemleri denemenizi tavsiye ederim.
Geçmiş olsun.
Sarı kantaron yağı mı
Nasıl kullandınız acaba?
O aktarlarda varmıdırSarı kantaronun akrabası olan bi bitki. Benziyor ama latince adı aynı değil. Belli bölgelerde yetişiyormuş. O da zeytinyağında güneşte aylarca bekletiliyor ve kırmızı bi sıvıya dönüşüyor. Günde 2 veya 3 kaşık içiliyor.
O aktarlarda varmıdır
Siz nerden aldınız
Aort damarının nekadar genişlediği önemli kaç cm olmuş.Babam uzun zamandır koah hastası son zamanlarda nefesi iyice daralır oldu.yasam kalitesi iyice düştü iki adım atsa nefes nefese kalıyor koah tedavisi olmayan ilerleyici bir hastalikmis ben buna çare arar çözüm üretmeye çalışırken bugün hastanede aort damarında genişleme olduğunu söylemişler ciğerleri de 4 sene öncesine göre kötü durumdaymış.cok üzülüyorum 65 yaşında işime hayatıma konsantre olamıyorum çok mutsuzum ne yapacagimi bilmiyorum artik aniden olecekmis gibi geliyor kaybetme korkusu beni de hasta etti çok sıkıntılıyım bu hastalıklarla ilgili bilgisi olan var mı?Ben nasıl hayatıma konsantre olacağım....
Etmiyor maalesef kilosuda varAllah şifa versin. Beslenmesine dikkat ediyor mu?
Amin herkesin insallahRabbim sifalar versin. Rabbim basinizdan eksik etmesin .
amin insalllah.sigarayi bıraktı 4 yıl önce ama sigara vereceği hasarı vermiş maalesef. Size de çok geçmiş olsun umarım iyidir şu an babanız gerçekten çok zor ben psikolojik bunalıma girdimAllah acil şifalar versin.sigara kullanıyor mu babanız? Çok iyi anlıyorum sizi bende 1 yıldır aynı duygulardayım,çalışma hayatımı da bıraktım ve bizimki gırtlak kanserine çevirmişti.uykudan bile uyanıp kaç defa nefesini kontrol ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?