Babamin sağlık durumu ve hissettigim çaresizlik

Size hastalıkla ilgili tavsiye de bulunamayacagim, geçen hafta yasadiklarinizi yaşadım ve 1 haftada yemeden içmeden kesildim.annemle ilgili kotu haberler aldık.ve elimden gelen tek şey dua etmekti.inancınız varmı bilmiyorum ama ben cuma günü ikindi namazından aksam namazına kadar dua ettim secdede.Allaha şükür korktuğum kadar çıkmadı sonuçlar.cuma günü bu dua edilince Allah duamızı geri cevirmezmis

Eklentiler

• Screenshot_20190522-175648.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 59
Başın sağolsun Allah sabır versin .çok doğru söylüyorsun olacakların önüne geçmek imkansız benimki kendi kendini bitirmek başka bisey değil.

Çok geçmiş olsun Allah iyilik şifa versin. Dua beni rahatlatıyor içime ferahlık veriyor okurum tabi.Allah tüm hastaların ve yakınlarının yardımcısı olsun.

Çok teşekkür ederim vaktini ayırıp uzun uzun yazmışsın .ankarada yaşıyoruz pulmoner rehabilitasyon var bir hastanede nefes terapisi dediğin bu mu?dr lar geniş bilgi vermiyor hele ki vitamin vs hiç duymadık. Ağızdan kullandığı fis fisi var buhar makinesini de hemen edineceğim umarım faydası olur .babam son zamanlarda biraz aksilesti anlam verememiştik demekki o da hastaliktanmis.soracagim bisey olursa yine rahatsız ederim hakkını helal et

Amin .teşekkür ederim. Doğru söylüyorsun yasıyorsak umut var demektir

Aslına bakarsanız kendi kaygılarımı bu halimi ben de hiç beğenmiyorum. Zayıflık mi aptallık mi bilemedim.duymak istediğim biraz öneri birazda sizinki gibi yaptığımın doğru olmadığının yüzüme vurulması.bu arada size de geçmiş olsun babanızın koah i ne durumda ekstra bi öneriniz var mi

Size zahmet numarayı tekrar yazar mısınız silinmiş kusura bakmayın lutfen

Sigarayı bıraktı ilaçlarını kullanıyor içine çekilen aletleri vs var

Onun dışında da grip aşısı olup grip mevsiminde vs kalabalıktan uzak duruyor

Geçmiş olsun

Kantoran yaginin litresi 300 cok degil mi aslinda herkes kendi yapabilir evinde gecen yil biz yaptik evde kullanmak icin cokguzel oldu kipkirmizi satisini yapmiyoruz tabi.bir de bugun ikindi ile aksam iftarina kadar yapilan dualar geri cevrilmez arefe gunu dua edin sifa olur insallah dualar.

Çok geçmiş olsun.Artık koah ameliyat edilen bir hastalık ve sgk kapsamında diye haber okumuştum.Yedikule göğüs hastalıkları hastanesinden prf.dr.Erdoğan Çetinkaya ile yapılan bir söyleşide .Bir araştırın isterseniz.

Canim aslinda soyle yap senkitabi onumde baktim ama akciger temizligi gerekiyor diyor bu da beslenme sekilleri kurlerle oluyor ve ayrintili uzun bu bayan doktor vefat etti zaten kendisi ancak yetistirdigi ogrencileri var bunun aidin salih gercek tip kitabi var bir de facebooksayfasi var ordan ulasabilirsin ogrencilerone yardımcı olurlar.

Erdoğan bey çok iyi bir dr muş ama biz ankaradayiz .bir de randevu almak çok zormuş tekrar araştırırım yine de teşekkür ederim

Kitabı bulmaya çalışırım. Teşekkür ederim

cok gecmis olsun. Babannem senelerce koah hastasiydi sigara icmemesine, pasif icici olmamasina ragmen. Evet zaman zaman makineyle rahatlayacak, ilaclariyla nefes alacak fakat
Inanin daha beterleri var. Misal babam 4.evre akciger ca. Seneye bayramda ne oluruz, bizimle olur mu kestiremiyorum bile. Sadece yaninda gulup egleniyoruz moral vermek adina okadar.
Akcigeri temizlemek icin andız pekmezi oneririm.

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah mübarek günlerde. Andız pekmezini internette bende okumuştum bakayım tekrar

Evet pulmoner rehabilitasyon. Hacettepe’de de vardır mutlaka. Helal olsun ne demek. İstediğin zaman sor görür görmez yazarım. Allah şifa versin canım...

Böyle baba kız olayları beni öyle etkiliyor ki..Siz yeterki babanizin yaninda olun hep. Allahım şifa versin inşallah insanlar kacinci kanser evrelerinden kurtulup hayata tutunuyor.
Benim kayinvalidem de fis fıs kullanıyor ve hala sigaraya devam ediyor

Rabbim şifa versin, ben tokatta oturuyorum Ballıca mağarası var burada gittiğimizde asım ve koah hastalarına iyi geliyor diye broşürleri vardı, tabi tam bilmiyorum ama isterseniz onu da Bi araştırabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…