Babamın Sevgilisi

Misbistro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2019
58
27
38
29
Merhabalar anlatacak kimsem yok annemi kardeşimi de bu konuda üzmek istemiyorum ama çok kafama takıyorum.
Babamla aramız çok iyidi annemle bosaninca bile ara ara ailecek vakit geçirirdik taa ki sevgilisi hayatına girene kadar.. 4 5 yıldır ilişkileri var. Her gün konuştuğum derdimi paylastigim babam artık bana ve kardeşime bir yabancı gibi bizi ne kadar arayıp konuşacağına kadar karışıyor. Babam huzurlu mutlu olsun diye ses etmedim. Bir iki rahatsızlığımı söyledim ama hala aynı konuştuğumuzda bugün aramadın akşama sevgilim yanımdayken ararsın hoparlörü açarım o yokmuş gibi konuşurum sen anlarsın diyor..
Yani o kadar zoruma gidiyor ki
Bugün sevgilisine uzun bir mesaj attım gündüz babamı aramam neden sorun olduğu ile alakalı ve suçlu ben oldum.hersehe rağmen babamı aramama rağmen sırf aramalarım onun bulunduğu zamana denk gelmediği için baban bir istekte bulunmuş neden arayıp sormuyorsun sende ilgisizsin konumuna düştüm.
Hem çok ilgili olmamı istiyorlar. Hemde mutluluğunuzu uzuntunuzu paylaşmak ilişkinizin bir parcasi olmak istiyorum dediğimde sevgilisi sen bizim ilsikimizin bir parçası olamazsın diyor ama kendi kızıyla sanki babamın kiziymis gibi ailecek vakit geçiriyorlar.. gerçekten o kadar üzülüyorum ki nasıl bu konuma getirdi babam bu durumu anlayamıyorum keşke arada ki dengeyi kurabilseydi.. neyse uzasın istemiyorum hakkınızı helal edin içimi dökmek istedim sadece

Problem o değil kesinlikle saygı duyduğumu söyledim kadın onun yanındayken aramamızı istiyor onun dışında görüşmemizi babam ondan saklıyor yani özel bir durumumu babamla paylasamayacsk duruma geldim çünkü hoparlörden bizi dinlediğini biliyorum

Ahhhh senin gibi evlat başımın üstüne... Canım benim... Sen adamı arıyosun soruyosunda daha ne istiyor acaba. Ah bu erkekler ahhh... Beklentini düşür hayatım kendi haline bırak öyle kadınla ilişki yürümez zaten. Sen kendini hedef haline getirme. Maden öyle baba bende aramıyorum sevgilinle mutlu ol de. Vicdanına oyna biraz. Ama sakın babandan kopma sakınnn.

Kadın kaç yaşında
Baban kaç yaşında ?
Garip durum
Sanırım ben olsam hiç muhattap olmazdım.

Koskoca yetişkin kızı olan adam 50 yaşındadır diye tahmin ediyorum, kızıyla olan ilişkisini bile karıya soruyorsa maalesef karaktersizdir, ibiştir. Karı ağzına bakıp o istemiyor diye çocuğuyla araşmayan adam zaten çocuğunu gözden çıkarmıştır. Sizdeki ısrarı cidden anlayamadım, adam çocuğuyla olmak için hiçbbbir çaba göstermiyor, bir telefonu bile etmiyorken bunca ısrar niye? Ben olsam aramazdım. kendi de aramıyorsa kendi bilir, yaşlanınca hastalanınca da şimdi babalık yaptığı cici kızından ilgi beklesin aynen böyle de söylerdim. Tuhaf yani, koca 50lik adamın çocuğuyla konuşmasına bile el karısını karıştırması saçmalık. Bu adamlar kadın bulunca kendilerini unutuyorlar, yarın yokmuş gibi karının peşinde koşup çoluğu çocuğu boşveriyorlar, tekmeyi yiyince de ortada kalıyorlar. Sizin yerinizde olsam şu acaip tabloya dahil olmak için ısrar etmezdim.

İnan aynı şekilde davrandım mutlu olsun diye hep sessiz kaldım onun istediği şekilde davrandım gerçekten kardeşimin de benimde bir önemimiz olmadığını anladım bu arada kesinlikle tartışma saygısızlık gibi bir durum yok o kadar naif anlattım ki durumu hatta konusmalarimizi dinlemesini bile bir bakıma anladigimi belirttim yani duvar olsa inanın anlardı sadece akşam kadın yanındayken formaliteden aramayı düşünüyorum yani sırf babamın huzuru kacmasın kadın da bak seni arayıp sormuyorsun demesinler diye

İş babanızda bitiyor. Sizin gösterdiğiniz çabanın çeyreğini gösterse bir sıkıntı kalmazdı.

Neden aramasın ki? Hala babası sonuçta istediği zaman arar. El kızını ne ilgilendirir baba kız arası ilişki.

Yaşlar kaç ?

O kadar haklısınız ki aslında israrim vicdanen kendimi rahatsız hissstmek ama verici tarafın hep ben olduğumu görünce zoruma gidiyor yani hep arayan soran bir adamdı özellikle şu bir kaç aya kadar şimdi kendini çekti geri bu kadar ani bir değişiklik bizide şaşırtıyor çok detaya girmedim konu uzamasin diye

Seninle kardeşinin babandaki değerini bunlarla ölçme. Sen de bilirsin ya erkeklerin kafası kolay karışır, dikkatleri kolay dağılır..

Bazi cocuklar anne babalarinin ebeveyni oluyo. Ve bunu asla farketmiyolar. Farketseler de boyle gelmis boyle gidere evriliyo olay. Siz babanizin ebeveyni olmussunuz. Olmayin. Soylemesi kolay uygulamasi zor ben de anne babamin ebeveyniyim. Umup umup bulamamaktan baska bi ise yaramiyo attiginiz adimlar. Ben yapamiyorum malesef ama siz zaten kopmussunuz. Babaniz ipin bi ucunu birakmis siz de sıkı sıkı tutup kendinize eziyet etmeyin.

Seninle kardeşinin babandaki değerini bunlarla ölçme. Sen de bilirsin ya erkeklerin kafası kolay karışır, dikkatleri kolay dağılır..
Teşekkür ediyorum özellikle bugün canım çok sıkıldı buraya yazmak inanın iyi geldi yanıt alacağımı bile düşünmemiştim umarım dengeyi kurabilir çünkü ben gerçekten ikisine karşıda artniyetli davranmadım tek bir saygisizligim tek bir tartismamiz yok özellikle kadınla..

Neden yanıtımı beğenmediğiniz yazsaydınız keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…