- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
-
Biraz alınganlık ettim sanırım haklı olabilirsiniz.kaç kilosun tatlım alınganlık yapmışsın sanki biraz :)
hiiiç sorun etme sende şakayla karışık cevap ver emin ol takıntından kurtulacaksındır :)Biraz alınganlık ettim sanırım haklı olabilirsiniz.
58 kiloyum kendimle da dalga geçerim hatta.Ama kalabalık olunca birazcık utandım sanırım :)
Çok mantıklı :)Babanızı bir an eşime benzettim, insanın ümüğüne duran şakalar ve sanırım üzüm üzüme baka baka kararır halinde artık biraz ona da benziyorum bu konuda.
Anladığım kadarıyla latif bir karakteriniz var, hassassınız. Yaşınız da pek yok.
Ben de sizin gibiydim desem yalan olmaz, "Bazı şakalar, espriler her an herkese yapılmaz" gözü ile bakar, yeni tanıdığım insanlara kesinlikle şaka yapmazdım, bilmediğim bir yarasına dokunur, acıtırım espri yapacağım derken diye düşünürdüm. Ki hala daha buna dikkat ederim. Ancak iş tanıdıklar, yakın çevre, aile olunca; sene sene ben de şakaya şaka ile laf sokma hali otomatiğe bağladı, eşim ve ailesini ailemize katınca bilhassa.
Babanızla iletişiminiz nasıldır bilemem, ama babanız şaka yollu takılarak ilgilenen, seven biri demek, siz de saygı sınırını aşmadan ona, onun dili ile katılın. Mesela size "Adventuretime de çok yemek yiyor saldırıyor" dediğinde "Eee babamın kızıyım nasıl olsa" deyin. "Tatlı nereye gitti?" dediğinde, "Senin tatlı mı baba? Sahi senin tabağında tatlı var mıydı? Sihirbazlık gösterisinde gibi hissettim kendimi sen yemeğini yerken" deyin ve gülün. Böyle böyle aşar, daha farklı bir iletişim de yakalarsınız.
Vallahi öyle :))ben alınacak bişey görmedim. kızımıza da şaka yapamayacaksak ölelim yani.
Ooo siz benim rahmetli babami gorseydiniz hic yemezdiniz sanirim.o da cok sakciydi mekani cennet olsun.ama ben bildigim icin hic alinmazdm hatta cevap verirdim bende karsilikli sakalasirdik.bence alinmayin sevdiginden yapiyordur.Merhaba ablalarım.
Bugün halamdayken yemek yiyorduk kuzenim var 6 yaşında yemek yemiyormuş üstelik hastaymış şimdi hiç yiyemiyormuş işte ondan konu açıldı "halam x hiç yemek yemiyor yaa" dedi kuzenimi kast ederek.Biraz sessizlik oldu sonra ben tam tatlıya çatalımı batırırken babam
"Adventuretime de çok yemek yiyor saldırıyor" Dedi güldü.
İnanın çok bişey de yememiştim üstelik babam kendi tatlısını bitirmek üzereydi ben daha yarısındaydım ve zaten başkasının evinde çok fazla yiyemem ben utanırım hep.Ailemden biri yemeğine başlamadan da asla başlamam bile.Yabancı dediğim halam evet akrabadır yabancı değil ama 3 yılda bir anca görüyorum 1 kere yani utanıyordum zaten babam da o lafı diyince yerin dibine girdim
Sonra yemek istemedim doydum dedim yarım bıraktım tatlıyı.Babam "şaka yaptım ye istediğin kadar" falan dedi.Halamla annem zorlayınca yavaş yavaş bitirdim.Üstelik bozuldum diye de babam bana kızdı.
Sonra babam "tatlı nereye gitti?" Dedi ve güldü.Daha da utandımCevap vermedim.
Ablalarım zaten bu konuda biraz takıntılıyım ve başka evde olunca zaten yemeye birazcık çekinirim öyle diyince daha da utandım.
Büyük bir olay değil ama canım sıkıldı üstelik gece yarısına kadar buradayım
Haksız mıyım sizce gereksiz alınganlık mı ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?