Babamın sofrada söyledikleri

Burda en güzel şakaları ama sen yapıyorsun ben hala günler önceki hayat dersi veren cimri nişanlıya gülüyorum ahahhahaah

Ooo siz benim rahmetli babami gorseydiniz hic yemezdiniz sanirim.o da cok sakciydi mekani cennet olsun.ama ben bildigim icin hic alinmazdm hatta cevap verirdim bende karsilikli sakalasirdik.bence alinmayin sevdiginden yapiyordur.
Biliyorum aslında iyi niyetini,ama kalabalık olunca biraz alınmış olabilirim :)

bence boşuna alınmışsınız , büyütmeye hiç gerek yok

Burda en güzel şakaları ama sen yapıyorsun ben hala günler önceki hayat dersi veren cimri nişanlıya gülüyorum ahahhahaah

Est. bazen öküz gibi araya daldığım oluyor da idare ediyorlar sağ olsunlar :))
Valla bu kadar değildim önceden, hep eşim yüzünden.

O konudan daha çoook esprilik malzeme çıkardı ama uzatmayayım dedim bir yerden sonra tadı kaçıyor; konu sahibinin de biraz canı sıkılmaya başladıydı çünkü ikinciye yazınca :))

Bence cok alınganlık yapmışsınız babanızın tavrını eşime benzettim o da öyledir . Özellikle misafirlikte yapar böyle şakalar bende güler geçerim :) sizde öyle yapın emin olun bu kadar taktiginiza degmeyecegini goreceksiniz :)

Yaşınız kaç merak ettim... Babam olsa da şu şakaları bana yapsa,alınacak bahane aramışsınız...

ablalarım bana biraz fazla geldi yazıda. burda kimse kimsenin ablası değil bence.
neyse baban densizlik etmiş. her şaka her insana ya da her yerde yapılmaz. ama belli ki mizacı bu. alınmana rağmen devam etmiş. yapacak bir şey yok. boşver gül geç

Alınganlık etme boşver. Sen benim babamı görsen bana neler derdi hatta arkadaşları bile. Küçükken çok zayıftım, babamın arkadaşı bana leylek kız dedi. Bi üzüldüm ki sormayın. Babama söyledim dedim o amca bana böyle böyle dedi ben çirkinmişim herhalde falan. O da olur mu, sen zayıfsın diye öyle dedi, leylekler çok güzeldir zariftir falan dedi ama anlamadım. Arkadaşına söylemiş bi de benim alındığımı, adam da açıklama yaptı ben kötü bişey demek istemedim, güzelsin, boyun yaşına göre uzun leylekler de öyledir uzun bacaklıdır falan demişti. İkna olmamıştım ama yaş kaç hatırlamıyorum babam benimle hala alay eder, üniversiteye başladığım sene falan daha zayıftım, minyonum zaten boyum da kısa, o zamanlar daha inceyim falan, il dışına gidicem valiz almak lazımdı. Gittik aldık büyük bir valiz, arkamdan boş valizi çekiyorum falan babam demez mi valiz senden daha büyük diye. Sen kendine bak dedim güldük. Kilolu değilim ama eskiye nazaran daha normal bi kilodayım şimdi, geçen hafta yine kiloyla ilgili bişey söyledi, sen kendi göbeğine bak basketbol topu gibi dedim yine güldük. Takma boşver.

yerinde olsam bi tabak daha yerdim namim yurusun diye
ne takiliyosun saka yapmis baban

20 yaşima kadar bende boyle ufak tefek herseye alinir sonra onu daglar kadar derdim varmis gibi buyutur kendi kabuguma cekilirdim :) babaniz gereksiz bir saka yapmis dogru cunku sofrada yemek ile ilgili yapilan sakalar hic hos olmuyor ama buyutmeye gerek yok :)

Sanırım yasınız küçük ergenlikte böyle sacma konular kafaya takılıyor. Hiç önemli degil babanız takılmış sadece. Kötü niyet Yok. Umursamayın. Hatta başkasının evinde güzelce karnınızı doyurun.

Babalar öyle şakalar yapar canim takmicaksin:) hic yeme problemin olmamıştır belki küçükken aklina gelmiştir mutlu olmustur:)

Aman boşver ne takılıyorsun bence boş yere sıkmışsın canını. Yeğenim gelsin tüm tatlılar feda olsun ister hızlı yesin ister yavaş. Minik tatlı kuşum o benim. Halan yabancı değil sonuçta, gülüp geçseydin hiç takılmasaydın

Canım büyükleri aklı başında olgun ağır yerini lafını bilen insanlar falan zannetme. Öyle insanlar çoktan bu ülkeyi terketti. Sen de sallama gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…