babamın tekrar dünyaya gelmesi için keşke bir şans olsa

hurr

3.OĞLUŞUM GELİYORRRRRRRRR
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
2.250
0
66
Manisa
canım babamı o kadar çok özledimki sesini gülüşünü konuşmasını kızım demesini şakalaşmasını ya herşeyini çok ama çok özledim ben babamı 7 aralık 2009 da kaybettim o günden sonra hayat daha farklı oldu benim için çünkü babam benim dert ortağımdı herşeyimi paylaşırdım canımla ama malesef artık babacım yok bana bir şans verseler canım babacımı tekrardan dünyaya getirmek isterim onu çok seviyorum çoooooooooook özledim:2::2::2::2::2::2:

canım allah sabırlar versin.ne denirki...mekanı cennet olsun.diğer alemde buluşmayı nasip etsin.

Allah babanizin mekanini cennet etsin
babami dusundumde icim sizladi umarim bu aciyi yasamam desemde
olumlu dunya gercegi var..

baba öldükten sonra göreceksinizki kendi mutluluğunuzdan çok çocuğunuzun mutluluğu ile mutlu olabilirsiniz ben öyle yapıyorum çocuklarımla herşeyi unutuyorum hayat devam ediyor

Canım benim;
Hayatta yaşanılan en büyük acılardan birini yaşamışsın;

Rabbim sana sabır versin inşallah..

Babacığın nur içinde yatsın...

Emin ol mutlu olmanı isterdi hayatta olsaydı...

Her baba gibi....

Mekanı cennet olsun...

Allah rahmet eylesin babanıza. Böyle bir babaya sahip olduğunuz için çok şanslısınız. Zaten bu yüzden bu kadar acı çekiyorsunuz belli. Daha acınız taze mutlaka zamanla hafifleyecektir. allah sabır versin.

YOKLUĞUNA ALIŞAMAM

varlığında bakar idim gözlerinin içine dünyanın güzelliklerini görürdüm gözlerinde mutluluğu umudu sevginin sıcaklığını bulurdum sanki yüreğin vardı gözlerinin içinde yokluğunun acısı alışılmaz oldu bizlerde yok gözlerindeki o canlılık baktığım resminde unutamıyorum öptüğüm ellerini var olduğun günlerde varlığın yok ismin sevginle yaşıyor benim yüreğimde babacımın mekanı cennet olur inşallah

inşallah canım dua et bol bol...

Son düzenleme:
cevap veren herkeze teşekkür deiyorum acımı paylaştığınız için sağolun ölümlü dünya biliyoruz ama insan ynede kabulllenemiyor niye benim babam diyosun allaha asla isyan etmiyorum ama ani ölüşü çok koydu bize hiç bişeyi yokken aniden kalp krizinden gitti:2::2::2:

tşkkürler terrekato arkadaş orak kabul ettğin için sağol

Ne denir ki çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. Hayattayken sevdiklerimizin kıymetini bilelim

Canım yazını okuyunca inan gözyaşlarıma hakim olamadım allah sabırlık versin annen ve kardeşlerin varsa onlara sarıl çoluk cocuğunla bu acıyı en aza indirmeye çalış çok zor bir durum ne desek boş içinde kopan fırtınaları sen bilirsin allah yardımcın olsun.

Allah başımızda olan anne babalarıda hiç bir zaman eksik etmesin...

ben de babamı 12 nisan 2010'da kaybettim aniden..

seni çok iyi anlayabiliyorum canım..

dün gece rüyamda gördüm,ben hiç gitmedim yanındayım dedi bana ve öyle bir sarıldı ki resmen kokusunu duydum

çok özledim hemde inanılmaz çok....

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. ben babamı 27.03.2010 da kaybettim. Akciğer kanseriydi 10 ay boyunca bugün mü ölecek diye gözünün içine baktık çok zordu. bir oğlum olsun herşeyiyle babamın kopyası olsun diye çok dua ediyorum. Çünkü onu çok özledim.....

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Çok zor, ne denilebilir ki. Dokunmak isterse dokunamıyor insan, düşünmesi bile zor.

Sevdiklerimizin kıymetini yaşarken bilelim deriz her ölüm duyduğumuzda ama bu duygu 3-5 dk. sürüyor..

:2: Allah rahmet eylesin günahları af,mekanı cennet olsun... :2:

Amin tüm ölmüşlerimizin inşallah. gerçekten en zoru dokunamamak, sarılamamak.

geri getirmek getirebilmek sahip olmayı isteyeceğim en büyük şans\yetki bu olsaydı...

bende canımın içini babamı 2 ocak 2011 de kaybettim ansızın..hastanede ameliyattan sonra terini silmiştim
sildikten sonra gözüm nedense peçeteye ilişti içimden bi ses bunu atma dedi..
Nerden bilebilirdim babama ait kalacak tek şeyin o peçete parçası olacağını..
Ve bende dün gecede meleğimi rüyamda gördüm..
İyiki rüyalar war iyiki...

Şanslısın belki bana göre çocukların var..Ben babamı 2 aylık evliyken kaybettim..Yeni hayata alışmaya çalışırken..
O hayatın altında kaldım onsuz..Aradan 11 ay geçti alıştığımı sanıyorlar büyük olasılıkla ama alışmadım ve alışamam..

Keşke olsalar dimi? ama bu keşkeler bitmicek...

babana allah rahmet eylesin.inanki şuan gözlerim doldu ve ağlamamaya çalışıyorum.yazdıkların içime çok dokundu.ben de babama çok düşkünüm allah bunu yaşayan herkese sabır versin

Arkadaşım Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.

Sabırlar diliyorum size ve ailenize..

Çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…