YOKLUĞUNA ALIŞAMAM
varlığında bakar idim gözlerinin içine dünyanın güzelliklerini görürdüm gözlerinde mutluluğu umudu sevginin sıcaklığını bulurdum sanki yüreğin vardı gözlerinin içinde yokluğunun acısı alışılmaz oldu bizlerde yok gözlerindeki o canlılık baktığım resminde unutamıyorum öptüğüm ellerini var olduğun günlerde varlığın yok ismin sevginle yaşıyor benim yüreğimde babacımın mekanı cennet olur inşallah
canım babamı o kadar çok özledimki sesini gülüşünü konuşmasını kızım demesini şakalaşmasını ya herşeyini çok ama çok özledim ben babamı 7 aralık 2009 da kaybettim o günden sonra hayat daha farklı oldu benim için çünkü babam benim dert ortağımdı herşeyimi paylaşırdım canımla ama malesef artık babacım yok bana bir şans verseler canım babacımı tekrardan dünyaya getirmek isterim onu çok seviyorum çoooooooooook özledim:2::2::2::2::2::2:
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Çok zor, ne denilebilir ki. Dokunmak isterse dokunamıyor insan, düşünmesi bile zor.
Sevdiklerimizin kıymetini yaşarken bilelim deriz her ölüm duyduğumuzda ama bu duygu 3-5 dk. sürüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?