eşiniz de pek çekip çıkartmış gibi gözükmüyor şu durumda…
sanırım psikiyatra gidiyorsunuz. beraberinde psikoloğa da gitseniz belki daha çok fayda görürsünüz. çünkü başka türlü, hele ki kendinizi öldürerek hiç fayda görmeyeceksiniz. işiniz varmış ne güzel, bu süreçte korunmabbolamadıakııak
Psikoloğada gidiyorum . İki aydır inanılmaz değişiM vardı ta ki ramazanda ilaç saatlerim şaşana kadar dün çıldırdım eşime sokaklarda bağırdım çağırdım neden böyle oldum bilmiyorumeşiniz de pek çekip çıkartmış gibi gözükmüyor şu durumda…
sanırım psikiyatra gidiyorsunuz. beraberinde psikoloğa da gitseniz belki daha çok fayda görürsünüz. çünkü başka türlü, hele ki kendinizi öldürerek hiç fayda görmeyeceksiniz. işiniz varmış ne güzel, bu süreçte korunmaya bakın.
oruç tutuyor musunuz? açlık atakları tetiklemiş olabilir mi?Psikoloğada gidiyorum . İki aydır inanılmaz değişiM vardı ta ki ramazanda ilaç saatlerim şaşana kadar dün çıldırdım eşime sokaklarda bağırdım çağırdım neden böyle oldum bilmiyorum
Açıkcası tedavi alıyorum ama daha iki aydır .baya değişim oldu ama sanırım bu ramazanda ilaç saatlerimin şaşmasından ve bazı gerçeklerle yüzleşmemden dolayı kendımı kaybettim . Bağırış çağırış eşime laf söz ağlama vs derken kendımı kaybettim haliyle o da kırılınca baya yüzüme vurdu böyle laflar etti . Güçlü olmak idtiyorum ama bu öfke kontrolsüzlüğü iki ay sonra olumca ümidimi kırdıEşinizin ettiği hakaretlerin haklı olur hiçbir yanı yok .
Eş sizi daha çok çıkmaza sürüklüyor . Güzel sıkı bir tedavi öneriyorum size , intihar falan çıkartın kafanızdan bunları . Hayatınızın merkezine kendınızı koyar ve bakış açınızı düzeltir aynı zamanda terapi alırsanız , herşey daha güzel olacak inanın …
Umudunuzu yitirmeyin lütfen sizden başka birtane daha yok , kendi kıymetinizi kendiniz bilin , başka yolu yok .
Evet tutuyorum ve ilaç saatlerim değişti . Mesela bugün tutmadım o kadar iyiyim ki diyorım ki dün bana nolmuştuoruç tutuyor musunuz? açlık atakları tetiklemiş olabilir mi?
O zaman oruç tutmayın , sizin zihinsel bedensel sağlığınız daha önemliEvet tutuyorum ve ilaç saatlerim değişti . Mesela bugün tutmadım o kadar iyiyim ki diyorım ki dün bana nolmuştu
Eşim bana soğuk değil ama ben böyle şeyler yaptığım için çok utanıyorum çok korkuyorum düzelemicem diye herşey iyiken nsıl yine böyle delirdim bilmiyorumO zaman oruç tutmayın , sizin zihinsel bedensel sağlığınız daha önemli
öyleyse açlık tehdidi tetiklemiş olabilir. bir hocaya durumunuzu anlatıp oruçları kaza edip edemeyeceğinizi sorun bence. ilaçlarınızı da düzgün alın.Evet tutuyorum ve ilaç saatlerim değişti . Mesela bugün tutmadım o kadar iyiyim ki diyorım ki dün bana nolmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?