Babamın yaptıklarına dayanamıyorum bi çözüm önerisi olan var mı

Ailede babanızın cekineceği bir büyüğünüz var mı?
Haber verseniz gelse babanıza ayar verse biraz. Tezgaha işeyecek kadar kendini kaybeden adamdan herşey beklenir. Bir gün içip yaninda birileri ile de gelebilir(sizi korkutmak icin söylemiyorum ama olabilir)
Hic kimse yoksa akrabalarınızdan sevdiğiniz,size yardımcı olabilecek dayı,amca kim varsa onunla konuşun sizin için yapabilecekleri birşeyler olabilir belki. Eğitim,iş vb konularda.
Anneniz için üzgünüm,mekanı cennet olsun,sabırlar dilerim.
Aşağıda birisine daha yazdım amcamla konuşmuyolar halam dedi bi kaç kere kıza sahip çık falan diye tamam diyo değişen bişey yok yine aynı sallana sallana geliyo eve bide akrabalara falan tezgaha işedi falan diye detaylı demedim hem gururu incinir hem utanırım diye kimse bilmiyor
 
Allah korusun babanızdan kötülük gelebilir alkolik olduğu için, ikiniz mi yaşıyorsunuz. Allah yardımcınız olsun
Evet ikimiz yaşıyoruz keşke bi abim falan olsaydı en azından babamın hakkından gelirdi belki içiyo ama sadece boş boş konuşuyo uyukluyo onun kızı olduğum bilincinde oluyo yani o kadar kötüyü getirmiyorum aklıma
 
Lütfen kusura bakma ama ablanda da iş yokmuş. Kocasına posta koyacağı yerde, söylediğini gelip sana söylemesi... Ablan çok merhametsizmis. Eniştenle birbirlerini iyi bulmuşlar Çok üzüldüm sana.
 
Lütfen kusura bakma ama ablanda da iş yokmuş. Kocasına posta koyacağı yerde, söylediğini gelip sana söylemesi... Ablan çok merhametsizmis. Eniştenle birbirlerini iyi bulmuşlar Çok üzüldüm sana.
Biraz çıkışmış zaten ama söylemese nasıl dile getircekti eniştemin ailesi bulunduğu şehirde nerdeyse her hafta sonu ailesi annesi babası geliyo 2 3 gün yatıya ablamlar gidiyor ablamın orda hiç bi akrabası yok ablamda bana senden için böyle dedi ama dur kendi annesinin babasının yanına gitmeyi kalmayı teklif etcek bende orda kalmıcam rahat edemiyorum dicem dedi valla bende şaşırdım bütün sorunlu tipler bizim çevremize toplanmış gibi
 
Anneciğine Allah'tan rahmetler diliyorum. Pandemi olmasa bir öğrenci evine geç hemen derdim ama malum o da yok şimdi. Gündüzleri evde yoksa işini yap dersine çalış. Akşam da ben ders çalışıcam diye odana kapan. Öyle seninle sarhoş muhabbetine filan girmesine izin verme. Ben çok üşüdüğüm için gidip yatıcam baba filan de. Tüm bunlara rağmen dayanamıyorsan sığınma evi, öğrenci evi, ya da çalışan düzgün kızların bir arada kaldığı evleri filan araştır. Babam izin vermez diye filan da düşünme sana böyle bir hayat sunan babaya baba dediğine şükretsin başka da bir borcun yok. Geçtiğin evde hem tezgahtarlık gibi bir işten gelirin olur hem de annenden varmış rahat yaşarsın. Evi babana öğretme. İstiyorsa dışarıda buluşuruz filan dersin O da kırk yılda bir. Güzelce de anlatırsın baba öğrenci evinde kalıyorum ben. O evde annemin kaybına senin içmene dayanamıyorum, ders çalışamıyorum. Bırakacaksın ben hayatımı kurtaracağım diye. Rahatsız ederse de polise savcıya başvuracalsın. Cesur ol. Eminim annen de kendini kurtarmandan huzur duyacaktır. Babanın seni de harcayıp bitirmesine izin verme. Yaşın yeni bir hayat kurmak için çok müsait. Herkese güvenme ve cesur ol yeter canım. Çok yazdığım için kusura bakma ama lütfen kurtul o evden. Ve arada yaz bize ne yaptığını. Seni hep merak ediyor olacağız.
 
Bütün bu sorunlari bir kenara itip ders calisman lazim.. sadece buna odaklan.. bu sene bir sekilde idare edersin..

universiteyi kazaninca gidersin.. yapacak başka bir sey yok gibi suan.. iş konusunu ertelemeni öneririm hem ders, hem iş, birde evin isleri hepsinin altindan kalkman zor olur.. suan sadece sinava odaklan gerekirse yaza calisirsin..

Benimde vardi böyle bir babam ben cok kucukken vefat etti.. icki onun sonu oldu.. simdi bakiyorum hic güzel bir ani birakmamis bize.. bugün müge anlida bir baba izledim canim cok sıkıldi.. kızınin pesinden kosmus senelerce el bebek gül bebek büyütmüs.. bir cani gelip aldi canini.. bazi evlatlar anne babalarin, bazi anne babalar da evlatlarin kiymetini bilmiyor..
Cok canini sikma akisina birak.. ders calis bol bol..
 
Babaanne yanına gidemez misin? Dersine çalışırsın güzelce zaten pandemi var evden çıkılmıyor köy gibisi var mı şu dönemde. Git baban ne yapıyorsa yapsın.
 
X