• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babamla 5 aydir küsüm

cauchemard

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
191
46
338
iyi aksamlar , cok mutsuzum 11yaşımdan bereli hayatımdan bezdiren bir babam var ama hala ona cok deger verdigm icın icim aciyor depresiona girdim ve cikamiorum bu durumdan . Suan 20 yasimdayim 9sene önce babam anemi aldatip evi terk etti cok sorun yaşatilar herseyi bana yansıtilar her sorunlarinı bana kustular cocuklugumu saflıgımi elimden aldilar intar etmeye kalktim ama benı kurtarip hastaneye yatirdilar . babamin sevgilisiyle aramizda kotu seyler gecti anem surekli beni kulandi kendi bi köşede seyreti . tam alistim bu duruma babam ayrildim ayaklariyla beni kandirdi surekli ondan da gectim ayip seyler yaptigi kadinlar surekli bizi buldu ve detaylarla gelip anlatilar yaptigi tum pislikleri . ustunde durmadim babama bisey yansitmadan gorusmeye dvm ettim . en son bomba hbr metresindn bi cocugu oldu ve kadin bundan ayrildi parasi bitıgi icin . tam ben herseye alismisken hayatima bakarken babalik taslamaya basladi ev tuttu cocugunu da kbl etim evini d temizledim hem okula gitim hem ona is yerinde yardim ettim buna ragmen beni hep hor gordu . ozel hayatima karisti sadece onunla olmam gerekiordu hic bi yere cikma hakkim yoktu ve dayanamadim bi gun patladim ve babamla konusmuyorum . cok buyuk bi depresiona girdim cikamiorum 10 yas yaslandim sanki çok uzuluyorum yaptiklarim sizce gunah mi bu ramazan ayinda ? ama korkuorum onunla geri barisirsam beni geri ezmesinden , boyle karaktersiz olmaktan biktim :( lutfn bana benim yerimde olsaydiniz napardiniz

Babanız da olsa bunlar kabul edilebilir şeyler değil.
Şimdi sanırım yalnız kaldı ve size sardı.
Yaşınız kendi hayatınızı kurmak için müsait.
Okuyorsanız okulunuzu devam ettirin, çalışıyorsanız çalışmaya devam edin.
Yada bunlardan birini yapın ama hayatınızı babanız bile olsa kimsenın ipotek altına almasına müsade etmeyin.
Zamana bırakın biraz eminim zamanla taşlar yerine oturacaktır.
Annenizden destek almaya çalışın ama olaylara taraf olmayın.
Umarım zamanla herşey yoluna girer.
Allah yar ve yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
lalalalaylayla ile ne kadar benziyor yazı tarzlarınız, harfleri yutmanız:9:
Zamana bırakın bence...

Cnm sana zarar geliyorsa konusma , benim babam cok sinirli ve sinir bir adamdi abim alkolik annem yalniz kendi cikarini dusunur boyle bir aile bende bir haftadir aramiyordum kendileri caldiriyorlar aramiyorlar caldiriyorlar ben ariyorum yoksa normalde aramiyorum...anne baba koca kardes kim olursa olsun ezdirme kendini cocuguna bile ezdirme tabi belli bir yasa gelene kadar oyle 18 ine gelmemis cocugum beni eziyor diyemessin...

tamamen küsme ama hayatının içine nüfuz etmesine engel ol.yani mesafeni koru.içli dışlı olma.ne diyeyim bilmem ki baba işte atsan atılmaz satsan satılmaz.Allah yardımcın olsun.

canımm öncelikle bu olayların senin başına gelmesine çok üzüldüm çok tatlı bi kızsın çünkü... bu erkeklerin çoğu böyle ne yazık ki benim bi çok akrabam eşini aldatıyomuş bende yeni yeni öğrendim babamdan da şüpeleniyoruz ama delil yok elimizde :)) birde bu erkekler evine bağlı, çocuklarına ilgili aile babaları görüntüsündeler ama durum hiç öyle değilmiş... sen bence karışma
kendimden örnek veriyim annemle babamda tartıştığında arada kalan biz oluyoruz kötü olan hep çocuklar oluyo, babam bizi suçlar mesela anneme bi şey demez neden? çünkü eşi ona lazım bize çokta ihtiyaç yok sonuçta:) kendini suçlama baban ve annen sonuçta seninle ilgilenecekler tabiki çünkü 20 yaşındasın ve öğrencisin ... geri dönmek onursuzluk değil tepkini zaten göstermişsin işin olduğunda zaten kendi hayatını kurarsın. Anladığım kadarıyla haksızlığa dayanamıyosun ama tarafsız kalmaktan başkada çare yok... 5 ay konuşmadın ama yine yapacağını yapmış baban engelde olamamışsın aranız bozulduğuyla kalmış zor bi durum burdan atıp tutmak kola tabi ama ben böyle düşünüyorum, üzme kendini her şey gelir geçer aman zaten toplum bozulmuş kimin eli kimin cebinde belli değil

kizlar hepinizdn cok tsk ederim yorumlariniz icin inanin daha anlatmadigim cok seyler var . Ne madi ne manevi destekte bulunmadi hic bi zaman hep karsılignda bisey bekledi harclik vermek icin . Calişip 3kuruş param olsun diye liseden mezzun olamadım . Kucuklugumde cok aglattı beni metresinin yuzundn her seferinde onu seçti . Surekli fransızların hayatına ozeniyordu (fransada yaşiyoruz) ama ben dayanamiorum okadar rahat olamam ben bu konularda o yuzdn hep kötü davrandi . Simdi d daha cok ilgi beklior hatta okadar beklior ki gunde 10 kere ariyor ama yaptigi sevgi den deil kontrol amaçli ve cok huzursuz ediyordu . Hata o zamanlar psikolojim okadar bozulmusttu ki geceleri karabasanlar geliordu goruşmedigimdn bereli okadar rahatim ama kendimi acımasiz biriymişim gibi goruyorum . Yakında sozlenıem ve bu da benidaha cok mutsuz ediyor barişmiş olsam bile ailemden bana sadece kotu anılarım kaldi .
Keşke bunlar olmasaydi , hepimizin ayri ayri dertleri var üzülmemek en iyisi ama olmuyor tabi :/
Ama dün gece çok duşundum ve sanirim barişicam ama aradaki mesafe kalcak , tekrardan cok tsk ederim ,
ve turkçem pek iyi degil k.bakmayin kizlar ..
Birde telefonumla yazdigm için biraz zorlaniorum dun okadar kotuydum ki dayanamadm , kardeşime demiş ki tutugum oruç kbl olmuyormus hem sinir oldum hemde içime şuphe girmişti .
Ben okadar sene onu uzmemek icin sustum o iki lafıyla burnumdan getiriyor .
Bu forumun olması ne kadar guzel bisey hep guzel kalpli insanlarla tanistim ve yorumlariniz bana cok iyi geldi allah razı olsun hepinizden .

şu bir haftadır rüya göruyorum ,
ruyalirimda surekli babamla barişirken goruorum . en son ruyam cok ilginçti ..
ön dişlerim salaniyordu ve bi tanesi köküyle elime geldi internette baktım ve aynen şu yaziodu , dargınlık kalmicak ailenizden bir kişiyle ..
biraz korktum :(

Bu konuda tamamen siz haklısınız zerre kadar.Ama sonuçta o da sizin babanız sizin sınavlarınızdan biride bu belliki yarın bayram gidin bi elini öpün.helallik isteyin bence ama derdinizdende bahsedin babanızla ilgili evlatta olsanız sizinde bi hayatınız var sürekli babanızın isteklerinizi yerine getiremezsiniz bunu tatlı dille söyleyin derim ben..

Back
X