- 21 Eylül 2012
- 191
- 46
- 338
- Konu Sahibi cauchemard
iyi aksamlar , cok mutsuzum 11yaşımdan bereli hayatımdan bezdiren bir babam var ama hala ona cok deger verdigm icın icim aciyor depresiona girdim ve cikamiorum bu durumdan . Suan 20 yasimdayim 9sene önce babam anemi aldatip evi terk etti cok sorun yaşatilar herseyi bana yansıtilar her sorunlarinı bana kustular cocuklugumu saflıgımi elimden aldilar intar etmeye kalktim ama benı kurtarip hastaneye yatirdilar . babamin sevgilisiyle aramizda kotu seyler gecti anem surekli beni kulandi kendi bi köşede seyreti . tam alistim bu duruma babam ayrildim ayaklariyla beni kandirdi surekli ondan da gectim ayip seyler yaptigi kadinlar surekli bizi buldu ve detaylarla gelip anlatilar yaptigi tum pislikleri . ustunde durmadim babama bisey yansitmadan gorusmeye dvm ettim . en son bomba hbr metresindn bi cocugu oldu ve kadin bundan ayrildi parasi bitıgi icin . tam ben herseye alismisken hayatima bakarken babalik taslamaya basladi ev tuttu cocugunu da kbl etim evini d temizledim hem okula gitim hem ona is yerinde yardim ettim buna ragmen beni hep hor gordu . ozel hayatima karisti sadece onunla olmam gerekiordu hic bi yere cikma hakkim yoktu ve dayanamadim bi gun patladim ve babamla konusmuyorum . cok buyuk bi depresiona girdim cikamiorum 10 yas yaslandim sanki çok uzuluyorum yaptiklarim sizce gunah mi bu ramazan ayinda ? ama korkuorum onunla geri barisirsam beni geri ezmesinden , boyle karaktersiz olmaktan biktim
lutfn bana benim yerimde olsaydiniz napardiniz