kizlar hepinizdn cok tsk ederim yorumlariniz icin inanin daha anlatmadigim cok seyler var . Ne madi ne manevi destekte bulunmadi hic bi zaman hep karsılignda bisey bekledi harclik vermek icin . Calişip 3kuruş param olsun diye liseden mezzun olamadım . Kucuklugumde cok aglattı beni metresinin yuzundn her seferinde onu seçti . Surekli fransızların hayatına ozeniyordu (fransada yaşiyoruz) ama ben dayanamiorum okadar rahat olamam ben bu konularda o yuzdn hep kötü davrandi . Simdi d daha cok ilgi beklior hatta okadar beklior ki gunde 10 kere ariyor ama yaptigi sevgi den deil kontrol amaçli ve cok huzursuz ediyordu . Hata o zamanlar psikolojim okadar bozulmusttu ki geceleri karabasanlar geliordu goruşmedigimdn bereli okadar rahatim ama kendimi acımasiz biriymişim gibi goruyorum . Yakında sozlenıem ve bu da benidaha cok mutsuz ediyor barişmiş olsam bile ailemden bana sadece kotu anılarım kaldi .
Keşke bunlar olmasaydi , hepimizin ayri ayri dertleri var üzülmemek en iyisi ama olmuyor tabi :/
Ama dün gece çok duşundum ve sanirim barişicam ama aradaki mesafe kalcak , tekrardan cok tsk ederim ,
ve turkçem pek iyi degil k.bakmayin kizlar ..
Birde telefonumla yazdigm için biraz zorlaniorum dun okadar kotuydum ki dayanamadm , kardeşime demiş ki tutugum oruç kbl olmuyormus hem sinir oldum hemde içime şuphe girmişti .
Ben okadar sene onu uzmemek icin sustum o iki lafıyla burnumdan getiriyor .
Bu forumun olması ne kadar guzel bisey hep guzel kalpli insanlarla tanistim ve yorumlariniz bana cok iyi geldi allah razı olsun hepinizden .