Babamla aram bozuldu:((((

kanatlarimyok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
159
94
13
offf cok kötüyüm şuan. Benmi hata yaptım bilmiyorum çok üzgünüm.
Annem babam kardeşim bukundugum şehre geldi dün. Ben hic kavgaya gürültüye gerginliğe geremiyorum. Annem oruçtu bugun. Babamda annemin karşısında ezan okunmadan hatır hutur yemege daldı. bende baba ezanı beklesene beraber yiyelim 5dk kaldı dedim normal bi şekilde. Annemde yesin yesin ye, siz yiyin dedi. Babamda anneme bagırdı ne naz yapıyosun diye. Bende kızdım. Ne nazı olcak ya niye gerginlik yaratıyosun ne dedi annem yiyin siz beklemeyin dedi dedim. Sonrada o kadar gerildimki ben oturmadım sofraya.
Babamda bavulunu hazırladı gitti. Telefonunuda kapatmış:( kardeşime kendini otogara bıraktırdı. :(( çok üzüldüm ya üstüme öküz oturmuş gibi oldu. Niye böyle yaptı anlayamadım şoktayım. Keşke cevap vermeseydim:KK42::KK42:

Siz gerginlik yaratmissiniz.
Babanizdan ozur dileyin benim babamda rahatsizligindan sebep tutmaz.
Bende hamileyim valla annem gittigimde yemegimizide hazirlar yeriz iceriz bu ona saygisizlik olarak hic dusunnuyorum anneminde boyle hissettigini sanmam.
Herkes kendi icin tutar.

Aradım ulaştım konuşmak istemedi başta sonrada ikna edemedim. Bensiz daha rahat ediyosunuz ben gitmeye karar verdim siz bensiz rahat edin falan dedi. Cok üzüldüm ya:KK42: ilk defa böyle bi tepki veriyo şok oldum. Normalde anneme cok kızarsa ezerse durduk yere karşılık veriyorum. Annemi ezmesini istemiyorum:KK42:. Ama böyle yapıncada üzüldüüüm

Back
X