- 31 Mart 2014
- 86
- 21
- 98
- Konu Sahibi omaysaglam
-
Çok ilginç bir durum, şaşırdım.Kizlar benim babamla aram hiç bir zaman iyi olmadı beni sürekli ikinci plana attı ama benim de fazla aileyle ilgili bi bağım olmadığı için takmiyodum aynı evde ayrı odalar da yaşıyoruz resmen ama artık büyüdüm ve gücüme gitmeye başladı sürekli ablami benden daha çok sevdiğini söylüyo onu benden daha değerli görüyo mesela bi kıyafet giyip baba bu nasıl yakışmı diyorum ablana daha çok yakışır falan diyo yani daha bir sürü şey en son az önce baba bacaklarim çok ağrıyo dedim o da ablanin makyaji süper olmamış mı sence dedi ve cidden çok bozuldum bi yere gidecegimiz zaman bana sen evde kal biz annen ablan ben gideriz diyo
17 ve 19Sen ve Ablanin yaşları kaç ?
Suan bile benimle misafirin yanında niye somurttun diye kavga ediyor bacaklarim ağrıyodu diyorum o zaman defol git odanda otur diyor odamda otursam noye misafirin karşısina cikmadin diye kavga ederBabaniz tuhafmis kızdım .ya siz yanlış anlıyorsunuz şaka yapıyor yada öz kızı değilsiniz kusura bakmayın. Baba dediğin ayrım yapmaz iki kızına da gövde olur ağaç olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?