babamla aramiz

omaysaglam

kötü kalp kötü yorum kötü enerji insana geri döner
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
86
21
98
Kizlar benim babamla aram hiç bir zaman iyi olmadı beni sürekli ikinci plana attı ama benim de fazla aileyle ilgili bi bağım olmadığı için takmiyodum aynı evde ayrı odalar da yaşıyoruz resmen ama artık büyüdüm ve gücüme gitmeye başladı sürekli ablami benden daha çok sevdiğini söylüyo onu benden daha değerli görüyo mesela bi kıyafet giyip baba bu nasıl yakışmı diyorum ablana daha çok yakışır falan diyo yani daha bir sürü şey en son az önce baba bacaklarim çok ağrıyo dedim o da ablanin makyaji süper olmamış mı sence dedi ve cidden çok bozuldum bi yere gidecegimiz zaman bana sen evde kal biz annen ablan ben gideriz diyo

bu nasıl bir davranış ya yada nasıl baba...

evlat ayrımı yapıyor anne babalar da bu kadar da göze soka sokası anlaşılır gibi degil

Kizlar benim babamla aram hiç bir zaman iyi olmadı beni sürekli ikinci plana attı ama benim de fazla aileyle ilgili bi bağım olmadığı için takmiyodum aynı evde ayrı odalar da yaşıyoruz resmen ama artık büyüdüm ve gücüme gitmeye başladı sürekli ablami benden daha çok sevdiğini söylüyo onu benden daha değerli görüyo mesela bi kıyafet giyip baba bu nasıl yakışmı diyorum ablana daha çok yakışır falan diyo yani daha bir sürü şey en son az önce baba bacaklarim çok ağrıyo dedim o da ablanin makyaji süper olmamış mı sence dedi ve cidden çok bozuldum bi yere gidecegimiz zaman bana sen evde kal biz annen ablan ben gideriz diyo
Çok ilginç bir durum, şaşırdım.
Ablan ne diyor bu duruma?

Babaniz tuhafmis kızdım .ya siz yanlış anlıyorsunuz şaka yapıyor yada öz kızı değilsiniz kusura bakmayın. Baba dediğin ayrım yapmaz iki kızına da gövde olur ağaç olur....

bu duruma üzüldüğünü babana anlatamasan da aileden birine açsan belki onlar da babana biraz akıl verirler

Çok ilginç. Bazı babalar erkek çocuğuna düşkün olur onu biliyoruz ama iki kız evladı yani. Annenle ablan ne diyor bu konuda?

baban bu tavırları yaparken ablan ne yapıyor o desin hayır baba kardeşimde güzel yada dizim ağrıyor diyor ne alaka baba desin bir yere gideceğiniz de kardeşim olmadan gitmem desin...

ablan bu durumdan memnun mu ? yoksa üzülüyor mu ?

Babaniz tuhafmis kızdım .ya siz yanlış anlıyorsunuz şaka yapıyor yada öz kızı değilsiniz kusura bakmayın. Baba dediğin ayrım yapmaz iki kızına da gövde olur ağaç olur....
Suan bile benimle misafirin yanında niye somurttun diye kavga ediyor bacaklarim ağrıyodu diyorum o zaman defol git odanda otur diyor odamda otursam noye misafirin karşısina cikmadin diye kavga eder

Okuldaki basari durumlariniz nasil ? bazen kardesler kiyaslanir ya , o mesele yani

Babanizla surekli tartisma icindemiydiniz? Genelde sebebi ne tartismalarin?

Onun disinda babanizla konusun nedenini ogrenin.Ama ablanizi ortaya koymadan..sonra kiskanclik ediyorsunuz diyebilir..Bu tavrini sorun . Birsey kaybetmezsiniz.En azindan bilirsiniz..

Back
X