- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Hep beni kötülüyor. Bizi bosattı yuvası yıkılsın onunda diyor.kayınpederımı arıyor. Beni gercekten sevmiyor. Ama ben onun kızıyım. Bunu anlamıyorum. Aramızda o baba kız bagı yok. Yabancı gıbıHelal etmemekte çok haklısınız. Sırf sizi doğurttu diye baba saymıyorsunuz, o da çevrenizde size karşı baskı oluşturmaya çalışıyor. Güzellikle almaya tenezzül etmediği saygıyı sevgiyi zorla alacak enerjisi var. Kötülüğe enerjisi var, ama iyiliğe yok. Sizi sevdiğinden değil, elalem kötü baba demesin diye yapıyor. Pişman oldu ama yaranamadı desin elalem, acısın ona, derdi o.
Etmiyorum ve birdaha görmek istemiyorumEtme.
Ben de ailemde kızdıklarıma hakkımı helal etmiyorum.
Etrafımdaki insanlara benı kotuluyor. Ben boşatmasaydım kadını bırakacakmıs 2 3 ay sonraBelli ki aile babası değil, yalı kazığıymış. Boş ver, hayatına bak.
Öyle zaten görmüyorum onu. Ama eşimi kayınpederımo falan arıyor sürekli. Cok sagolunYeni bir hayat kurmuşsunuz. Hayırlı olsun. Çok mutlu olun. Geçmişi düşünmeden yolunuza devam edin. Baba olarak değil de herhangi biri gibi yaklaşın.
Kimse buna demiyor mu '' Sen metres tutmuşsun ondan çocuk yapmışsın. '' diye?Hep beni kötülüyor. Bizi bosattı yuvası yıkılsın onunda diyor.kayınpederımı arıyor. Beni gercekten sevmiyor. Ama ben onun kızıyım. Bunu anlamıyorum. Aramızda o baba kız bagı yok. Yabancı gıbı
Anneniz biraz pasif biri galiba. Ne bırakması, annenizi hizmetçi bile yapardı o kadına.Etrafımdaki insanlara benı kotuluyor. Ben boşatmasaydım kadını bırakacakmıs 2 3 ay sonra
Yaa ooofff. Bıraksın bu işleri. Aklınca siz kötü polis, o da masum vatandaşı oynuyor işte. Kadını bırakmasından Kasıt hamile bırakmakmış herhalde. İlişkiyi keserek Bırakan 1 dk içinde bırakır. Ne o öyle 2-3 ay süre vermiş.Etrafımdaki insanlara benı kotuluyor. Ben boşatmasaydım kadını bırakacakmıs 2 3 ay sonra
Yok dedım biz p..miyiz dedim. Ona göre normal. Erkek yapar geri döner. Kadın yaparsa ölür. Ve halam falan barıştırmays çalışıyor. Geri anneme dönecekmiş. Kadın dogurunca dna testı yaptıracak ıs, kadın deliymiş, yuvası gıbı yokmus. Sürekli annemi de rahatsız edıyorKimse buna demiyor mu '' Sen metres tutmuşsun ondan çocuk yapmışsın. '' diye?
'' Boşattım evet, Ooohh ne iyi yaptım, bir evde bi kadın öbür evde bir kadın bir elin yağda bir elin balda yaşatmadım seni, ağlaaaa! '' diyeceksiniz. Kuduracak oturduğu yerden. Başka türlü sesi kesilmez.
Pasif baya pasif. Hemen yumusuyor. Annemın agzında diş bırakmadı. Ama ne boşadı annem ne başka birşey. Babam gene ikna eder onuAnneniz biraz pasif biri galiba. Ne bırakması, annenizi hizmetçi bile yapardı o kadına.
Cocuk dogunca geri döneceğim yuvana dıyor. Hayır herkese benı kötü ilan etti. Gül gibi yuvamı yıktı dıyorYaa ooofff. Bıraksın bu işleri. Aklınca siz kötü polis, o da masum vatandaşı oynuyor işte. Kadını bırakmasından Kasıt hamile bırakmakmış herhalde. İlişkiyi keserek Bırakan 1 dk içinde bırakır. Ne o öyle 2-3 ay süre vermiş.
Klasik yurdum öküzü. Kendi gezsin tozsun, karısı evde donlarını yıkasın. Yaşlılığını çeksin. Afedersin dışarda başka kadınlar sefasını sürsün, kazığı evdekine kalsın. Konu sahibi bu rahatı bozmuş ya, oooo ondan kötüsü yok.Yaa ooofff. Bıraksın bu işleri. Aklınca siz kötü polis, o da masum vatandaşı oynuyor işte. Kadını bırakmasından Kasıt hamile bırakmakmış herhalde. İlişkiyi keserek Bırakan 1 dk içinde bırakır. Ne o öyle 2-3 ay süre vermiş.
Yumuşarsa onun bileceği iş artık. Sefasını o kadın sürdü, cefasına çok razı ise buyursun. Ellemeyin. Sonra kıymetli olur öküzü.Pasif baya pasif. Hemen yumusuyor. Annemın agzında diş bırakmadı. Ama ne boşadı annem ne başka birşey. Babam gene ikna eder onu
Öyle kesinlikle. Babam alkolik sorumsuz. Bir emeklisi var.. İlerde ortada kalacak. Ve anneme saracak gene. Annemı nasıl kurtaracagız bılmıyomKlasik yurdum öküzü. Kendi gezsin tozsun, karısı evde donlarını yıkasın. Yaşlılığını çeksin. Afedersin dışarda başka kadınlar sefasını sürsün, kazığı evdekine kalsın. Konu sahibi bu rahatı bozmuş ya, oooo ondan kötüsü yok.
Ben dedim artık barısırsa bana sıkayet etmesin birdahaYumuşarsa onun bileceği iş artık. Sefasını o kadın sürdü, cefasına çok razı ise buyursun. Ellemeyin. Sonra kıymetli olur öküzü.
O kadın ona bakmaz, cefasını çekmez. Hamilelik de kazara olmuştur zaten.Yok dedım biz p..miyiz dedim. Ona göre normal. Erkek yapar geri döner. Kadın yaparsa ölür. Ve halam falan barıştırmays çalışıyor. Geri anneme dönecekmiş. Kadın dogurunca dna testı yaptıracak ıs, kadın deliymiş, yuvası gıbı yokmus. Sürekli annemi de rahatsız edıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?