- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Yok kadını manısaya hastaneye falan goturmus. Zaten kadını tanıyanlar da demıstı bizeO kadın ona bakmaz, cefasını çekmez. Hamilelik de kazara olmuştur zaten.
Kadın deli değil, annenizden akıllı. Ondan geri dönmeye çalışıyor babanız.
Ooooo mis mis. Delilik en güzeli. Ben de deliyim. İnan, çok faydasını gördüm. Babanıza uymaz ama. Babanız benim gibi deliye denk geldiyse daha kurtulamasın inşallah.Yok kadını manısaya hastaneye falan goturmus. Zaten kadını tanıyanlar da demıstı bize
Kadın hep evden kovuyor. Kadına yalvarıyor. Kadın affediyor. Bu arada kadının sosyal medyaları begenı ve yorumları hep erkekOoooo mis mis. Delilik en güzeli. Ben de deliyim. İnan, çok faydasını gördüm. Babanıza uymaz ama. Babanız benim gibi deliye denk geldiyse daha kurtulamasın inşallah.
Ya ahahahahaha şimdi bu adam size kızmasın da kime kızsın he? Ne güzel ananızın ağzı var dili yoktu, aldınız elinden. Oh olsun. İyi olmuş. Allah kurtarmasın.Kadın hep evden kovuyor. Kadına yalvarıyor. Kadın affediyor. Bu arada kadının sosyal medyaları begenı ve yorumları hep erkek
Geri döneceğim dıyor. Gıtmıs dun annemın evınde uyumus yemek yemis. Deprem oldu ya burda elektrıklerı kesilmiş.annemın evınde telefonu sarj etmısYa ahahahahaha şimdi bu adam size kızmasın da kime kızsın he? Ne güzel ananızın ağzı var dili yoktu, aldınız elinden. Oh olsun. İyi olmuş. Allah kurtarmasın.
Söylese de eşim babamı tanıdı.eşimde aramıyor ama babam arıyor. Kayınpederımden 2 kez para istemiş nişanlıyken. 1kez verdıler. 1kez vermediler. Bılmıyorum neden arıyorbelki para için belki boş kaldığı için arayıp soruyordur. bence eşiniz sizin yanınızda konuşsun eşinize kötü laflar söyleyebilir hakkınızda
Hayır kızı aldınız aramıyorsunuz diyor. Ama kızıyla kendı zaten konusuyor. Bunu anlamıyorumbelki para için belki boş kaldığı için arayıp soruyordur. bence eşiniz sizin yanınızda konuşsun eşinize kötü laflar söyleyebilir hakkınızda
Ellemeyin siz daha fazla. Affedecekse etsin anneniz. Koca kadını kendisinden ne kadar koruyabilirsiniz? Kıymetli olur öküzü, düşman birken iki olur. Yaşasın görsün 2938388383.defa.Geri döneceğim dıyor. Gıtmıs dun annemın evınde uyumus yemek yemis. Deprem oldu ya burda elektrıklerı kesilmiş.annemın evınde telefonu sarj etmıs
Derdi çok açık değil mi şu an? Mercimek beynince, size yaptıklarınızı falan ödetecek. Yuvamı yıktı, parasını versinler. Aklında bu var.Söylese de eşim babamı tanıdı.eşimde aramıyor ama babam arıyor. Kayınpederımden 2 kez para istemiş nişanlıyken. 1kez verdıler. 1kez vermediler. Bılmıyorum neden arıyor
Haklısınız. Anneannemlerden anneme ev falan kalacak. Babam onları satar, annemın elınden alır. İşte o zaman kesinlikle annemı bırakmaz. Annem sessız zaten. Ben karısmıyorum. Sadece bosanmak ıstedıgınde adlıyeye götürdüm getırdımEllemeyin siz daha fazla. Affedecekse etsin anneniz. Koca kadını kendisinden ne kadar koruyabilirsiniz? Kıymetli olur öküzü, düşman birken iki olur. Yaşasın görsün 2938388383.defa.
Hep böyleydi. Aslında kız kardesımle de arası yok. Erkek kardesım de sevmezdı babamı. Ama erkek kardesım evlenirken Babam ona baya masraf yaptı. Bu yuzden babamla suan görüşüyorNe zamandan beri babanızla aranız böyle? Ne zamandan beri sizi sevmediğini düşünüyorsunuz?
Bilmiyorum. Ben muattap olmak İstemiyorum. Sonra içer içer bızım evımıze gelır. Bu yuzden tek akrabam evımı bıle bılmıyorDerdi çok açık değil mi şu an? Mercimek beynince, size yaptıklarınızı falan ödetecek. Yuvamı yıktı, parasını versinler. Aklında bu var.
Annenizle bu konuyu bi konuşun. Size vekalet vermesini isteyin. Sevgi testi yapacaz babama diye ikna edin.Haklısınız. Anneannemlerden anneme ev falan kalacak. Babam onları satar, annemın elınden alır. İşte o zaman kesinlikle annemı bırakmaz. Annem sessız zaten. Ben karısmıyorum. Sadece bosanmak ıstedıgınde adlıyeye götürdüm getırdım
3kardeşiz. Böyle birşeyde erkek kardesım sorun cıkarır. Şimdi kız kardesım evlenınce annem anneannemlerle kalacak emeklı olana kadar. Ama babam orayı bılıyor. Kesin gider. Şimdi ben yokum ortada, kız kardesıme ulasamıycak. Kesin gider kavga cıkarır. Annem emeklı olunca, o ev falan anneme kalınca başka yerden ev alalım, izini bulamasın diyoruz. Şuan ki evde kiraları baya uygun.Babam bu evı bılıyor. Karnı acıksa gidiyor. Dünde telefonu sarja takmaya gıtmıs, uyumus, yemek yemis. Asırı yüzsüz bı ınsan. Git desende gitmiyorAnnenizle bu konuyu bi konuşun. Size vekalet vermesini isteyin. Sevgi testi yapacaz babama diye ikna edin.
Ben 3 ünüze birden vekalet verebilir anneniz diye biliyorum. Abinize güvenir misiniz? Babanızın safına geçmeyeceğine emin misiniz?3kardeşiz. Böyle birşeyde erkek kardesım sorun cıkarır. Şimdi kız kardesım evlenınce annem anneannemlerle kalacak emeklı olana kadar. Ama babam orayı bılıyor. Kesin gider. Şimdi ben yokum ortada, kız kardesıme ulasamıycak. Kesin gider kavga cıkarır. Annem emeklı olunca, o ev falan anneme kalınca başka yerden ev alalım, izini bulamasın diyoruz. Şuan ki evde kiraları baya uygun.Babam bu evı bılıyor. Karnı acıksa gidiyor. Dünde telefonu sarja takmaya gıtmıs, uyumus, yemek yemis. Asırı yüzsüz bı ınsan. Git desende gitmiyor
Güvenemem. Şimdiden anneme bana 100 bin ver, bana ev al diyor. Karısının zihniyetine göre tüm mallar erkege aittir. Kızların mallarda hiçbir hakkı yokturBen 3 ünüze birden vekalet verebilir anneniz diye biliyorum. Abinize güvenir misiniz? Babanızın safına geçmeyeceğine emin misiniz?
Aslında olaya miras gözü ile bakmadım şu an. Mesele annenizin gözünü açmak. Kadın mevzusunda açılmadı, belki para mevzusunda açılır. Bu konuda bir anlaşmaya varabilseniz kardeşlerinizle, ne iyi olurdu. Babanız o malı hiçbirinize yedirmez.Güvenemem. Şimdiden anneme bana 100 bin ver, bana ev al diyor. Karısının zihniyetine göre tüm mallar erkege aittir. Kızların mallarda hiçbir hakkı yoktur
Etrafımdaki insanlara benı kotuluyor. Ben boşatmasaydım kadını bırakacakmıs 2 3 ay sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?