Babamla birbirimizi sevmiyoruz

Anneme alma eve dıyorum. Annem napayım kapıyı öyle bır vuruyorkı acmak zorunda kaldım dıyor
tembihleyin bundan sonra açmasın, kapı veya pencereyi kırana veya tekmeleyene kadar bekle, kırarsa veya zorla girerse 155 i ara ve hemen bana haber ver diyin.bakalım dinleyecek mi?

tembihleyin bundan sonra açmasın, kapı veye pencereyi kırana kadar bekle, kırarsa veya zorla girerse 155 i ara ve hemen bana haber ver diyin.bakalım dinleyecek mi?
Kaç kez dedım ara dıye de annem aramaz. Annem yumusak yüzlü. Babama kızarken gülüyor mu kızıyor mu anlamazsınız

Kaç kez dedım ara dıye de annem aramaz. Annem yumusak yüzlü. Babama kızarken gülüyor mu kızıyor mu anlamazsınız
canim ana candır, analara toz kondurmak zordur bilirim ama şu söylediklerini aklın alıyor mu? annen mazlum filan değil işte, istiyor bu adamı, seviyor belki, seni ayakta uyutuyor...evlatları umrunda olsa siz bu travmaların hiçbirini yaşamazdınız, babaniz değil anneniz asıl sorun, uyan artık lütfen

Evet ama annemın meslegı yok. Bız 3umuz ufaktık. Ben okuyordum. Büyük sehır. Bosanma ya hıc cesaret edemedi annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…