Babamla birbirimizi sevmiyoruz

Bir kişi de çıkıp

Ulan deyyus metres tutmuşsun adam olamamışsın hala kızına ne suç buluyorsun

dememiş mi?? Umarım baban bir gün bana denk gelir👍
Demezler. Erkek olup da onu diyecek adam çok az. Çünkü bugün o öküze, yarın onlara. Ben de bekliyorum. Umarım bana da denk gelir. Kara sinek gibi ellerimi ovuşturuyorum şu an.

Demezler. Erkek olup da onu diyecek adam çok az. Çünkü bugün o öküze, yarın onlara. Ben de bekliyorum. Umarım bana da denk gelir. Kara sinek gibi ellerimi ovuşturuyorum şu an.

Bu tip şeyleri kadınlar dilkendiriyor genelde zaten, erkekler çok kaypak. Anneannem söyler lafını çekinmez mesela karşı taraf şok😊

Aslında olaya miras gözü ile bakmadım şu an. Mesele annenizin gözünü açmak. Kadın mevzusunda açılmadı, belki para mevzusunda açılır. Bu konuda bir anlaşmaya varabilseniz kardeşlerinizle, ne iyi olurdu. Babanız o malı hiçbirinize yedirmez.
Yedirmez Babam mirası bekliyor. Ölsünler mezarlarında dansöz oynatıcam diyor

Bir kişi de çıkıp

Ulan deyyus metres tutmuşsun adam olamamışsın hala kızına ne suç buluyorsun

dememiş mi?? Umarım baban bir gün bana denk gelir👍
Demez. Gercekten bızım sülele cok genis. Hatta benım nıkaha kadını getırmıs. Amca kızı kadınla aynı arabaya bınmıs. Kımseye hesap vermem ben dıyor. Acayıp genis ınsanlar. Onlara göre aldatma normal

Bu tip şeyleri kadınlar dilkendiriyor genelde zaten, erkekler çok kaypak. Anneannem söyler lafını çekinmez mesela karşı taraf şok😊
Ben gerceklerı söyledım dıye suan kotuyum. Erkek kardesımde dıyor sen bosattın mutlumusun al bak sımdı annene dıyor

Yedirmez Babam mirası bekliyor. Ölsünler mezarlarında dansöz oynatıcam diyor
Annenize Allah akıl fikir versin. Annem ve babama bu lafı edecek adamın yanımda fazladan alacağı bir nefes yok, ama anneniz hala bu pisliğin aç karnını doyuruyor. Pes.

Annenize Allah akıl fikir versin. Annem ve babama bu lafı edecek adamın yanımda fazladan alacağı bir nefes yok, ama anneniz hala bu pisliğin aç karnını doyuruyor. Pes.
Babam yüzsüz. Dün gitmiş. Yemek yemiş falan. Annem sadece laf sokmuş. Kapı açıktı girdi diyor. Boşandılar ama halaa çok rahat eve girip çıkıyor babam

Babam yüzsüz. Dün gitmiş. Yemek yemiş falan. Annem sadece laf sokmuş. Kapı açıktı girdi diyor. Boşandılar ama halaa çok rahat eve girip çıkıyor babam
Kusura bakmayın, anneniz beni benden aldı. Örtsün kapısını, namahrem. Hey Allahım.

Bakmıyorsa miras da almayacak. Sinir oluyorum böylesine, paraya gelince ver ver, bakmaya gelince banane kızı baksın.
Tabıkı bakmaz.Yanı eşi ne derse o olur. Ben ve kız kardeşim sahıp cıkarız anneme. Zaten annemın evı degısınce kımse bilmeyecek. Erkek kardesım annemın evımı gösterir cunku babama

Babam kapıya cama vuruyormuş.Açmazsam gitmiyor diyor annem. Her hafta mutlaka gelir babam.O kadar yüzsüz ki gelip napıyorsun nasıl gidiyor der
Bahane buluyor anneniz. Kapıya cama vurmak ne demek. Poliiiiisss diye bağırınca bak daha vurabiliyor mu? Ama anneniz dünden razı olduğu için hiç karıştırmaz polis molis. Maazallah gelmez bi daha adam.

Hep beni kötülüyor. Bizi bosattı yuvası yıkılsın onunda diyor.kayınpederımı arıyor. Beni gercekten sevmiyor. Ama ben onun kızıyım. Bunu anlamıyorum. Aramızda o baba kız bagı yok. Yabancı gıbı
Kayınpedere söyleyin engellesin numarasını falan
Ancak size şerri dokunur bunun gitsin el alemin çocuğuna babalık yapsın.
Millet kötü demesin ne vefasız kızı varmış desin diye böyle yapıyor

Saydıklarınızı yapmadı ama ben de babamı sevmiyorum. İşin kötüsü sevgisiz olduğumdan kendimi de sevmiyorum çoğu zaman. Bir tası köpeği seviyorum. Agacları yaprakları denizi havayı. Eşimi çocuklarımı arkadaslarımı seviyorum. Ama anne babamı sevemiyorum. Zulüm de etmediler ama sevemiyorum.

Daha önce birçok konum var. Babam bize çok çektirdi. Çocukluk hayalim annemle babamın boşanması ve babamdan kurtulmaktı.Aylardır başka kadınla yaşıyor ve kadın hamile. Annemle ayrıldı. Ama ara ara annemin evine gidip halaa burası benim yuvam, kızının lafına baktın bizi boşalttı diyor. Annem mahkeme falan bilmez ben götürdüm annemi. Ama o da boşanmak istiyordu. Herkese benim onları boşattıgımı söylüyor. 1ayı geçti evlendim. Nikah sonrası babamla ne konuştum ne gördüm.Yoklugunu hissetmiyorum. Kayınpederimi arayıp kızı aldınız artık aramıyorsun demiş. Babamla ben bile konuşmuyorum. Ki eşimi arayınca beni sormaz bile. Evimi bile bilmez. Ama halaa kayınpederimle iletişimde kalmak istiyor. Anlamadıgım insanın öz babası nasıl böyle olur.Ne sevgi gördüm ne başka birşey. Şimdi o kadının çocuklarına bana yapmadığı babalıgı yapıyor.Bazen diyorum ölse konuşmadığım için pişman olur muyum. Ama o kadar çok çektirdi ki. Yıllarca onu görmeyeceğim, özleyecegimi sanmıyorum. Hadi bize çektirdi de. İnsan demez mi evladım napıyor falan. Eşimi bile napıyorsun diye arar. Ama bende numarası bile yok. Ondan nefret ediyorum.Bu nefret nasıl geçer bilmiyorum. Onun tek derdi evlenip gidelim ve evden bogaz eksilsindi.Erkek kardeşime karısına nasıl iyi davranıyor. Sanki onun kızı o. Hiç baba kız ilişkimiz olmadı, olmayacakta. Ona hakkımı helal etmiyorum.
Deppremden etkilenmedin mi

Daha önce birçok konum var. Babam bize çok çektirdi. Çocukluk hayalim annemle babamın boşanması ve babamdan kurtulmaktı.Aylardır başka kadınla yaşıyor ve kadın hamile. Annemle ayrıldı. Ama ara ara annemin evine gidip halaa burası benim yuvam, kızının lafına baktın bizi boşalttı diyor. Annem mahkeme falan bilmez ben götürdüm annemi. Ama o da boşanmak istiyordu. Herkese benim onları boşattıgımı söylüyor. 1ayı geçti evlendim. Nikah sonrası babamla ne konuştum ne gördüm.Yoklugunu hissetmiyorum. Kayınpederimi arayıp kızı aldınız artık aramıyorsun demiş. Babamla ben bile konuşmuyorum. Ki eşimi arayınca beni sormaz bile. Evimi bile bilmez. Ama halaa kayınpederimle iletişimde kalmak istiyor. Anlamadıgım insanın öz babası nasıl böyle olur.Ne sevgi gördüm ne başka birşey. Şimdi o kadının çocuklarına bana yapmadığı babalıgı yapıyor.Bazen diyorum ölse konuşmadığım için pişman olur muyum. Ama o kadar çok çektirdi ki. Yıllarca onu görmeyeceğim, özleyecegimi sanmıyorum. Hadi bize çektirdi de. İnsan demez mi evladım napıyor falan. Eşimi bile napıyorsun diye arar. Ama bende numarası bile yok. Ondan nefret ediyorum.Bu nefret nasıl geçer bilmiyorum. Onun tek derdi evlenip gidelim ve evden bogaz eksilsindi.Erkek kardeşime karısına nasıl iyi davranıyor. Sanki onun kızı o. Hiç baba kız ilişkimiz olmadı, olmayacakta. Ona hakkımı helal etmiyorum.
Seni uyaracagim tek bir konu var kayinpederini ve esini karsina al babani engellemelerini soyle. Sakin birsekilde sana ve anenne yaptiklarini anlat. Ben yuvamda huzur bulmak istiyorum rica ederim ben kendisiyle gorusmek istemiyorum tabiki atilmaz satilmaz babamdir ama sizleri hangi konu icin ariyor ise benimle asla alakasi olmadigini bilmenizi istiyorum de. Yarin oburgun esinle es ailesiyle arnda sorun cikar esinin ailesi sana sen zaten anneni babani bosandirdin der bak. Inann bu olay hepimizin basina gelmistir. Simdi cicim aylarindasin anlamassin. Tavsiyemi dinle.

Seni uyaracagim tek bir konu var kayinpederini ve esini karsina al babani engellemelerini soyle. Sakin birsekilde sana ve anenne yaptiklarini anlat. Ben yuvamda huzur bulmak istiyorum rica ederim ben kendisiyle gorusmek istemiyorum tabiki atilmaz satilmaz babamdir ama sizleri hangi konu icin ariyor ise benimle asla alakasi olmadigini bilmenizi istiyorum de. Yarin oburgun esinle es ailesiyle arnda sorun cikar esinin ailesi sana sen zaten anneni babani bosandirdin der bak. Inann bu olay hepimizin basina gelmistir. Simdi cicim aylarindasin anlamassin. Tavsiyemi dinle.
Tamamda Babam cıkar evlerine gıder tanımıyorsunuz babamı

Benim babam evlat acisi gordu abim intihar etti ve bugun bana küs...bazi insanlar anne baba olamiyor rabbim bana oyle bir aci yasatsa bana ne yaparsa yapsin evladim köle olurum degil küsmek.bazi insanlar akillanmaz..bazi insanlar evladina yalan soylemekten utanmaz bazi insanlar kendi menfaatleri icin kendinden olan evladi harcar.tam da bu konular uzerine konu acmiastmki konunu okudum...sonuc ne biliyor musun? Koca bir yalnizlik...izle ve gör...bizimkini gecen acile kaldrmislar kimse yok..baba olsaydi evlatlari basucunda olurdu zaten

Back
X