Babamla ilgili bir sorun yardım eder mısınız?

beperfectto40

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2018
560
1.436
113
Arkadaşlar merhaba öncelikle telefonum bozuk cevaplariniza hemen donemeyebilirim kusura bakmayın.
Babamın böbreğinin üzerinde bir kitle görmüş doktorlar.Cok küçükmüş her türlü tahlil,MR vs yapıldı ama hala ne olduğunu bilememişler ve dün babama demişler ki böbreğini alalim
Arkadaşlar babam 75 yasında.Diyorum ki baba bir ağrin sıkıntın var mi ya da idrarından kan geliyor mu yani seni rahatsız edecek bir şey var mi, yok kızım diyor.Durum böyleyken böbrek alınmalı dedi doktor bana çok mantıksız geldi siz ne yapardiniz
Ben bekleyelim 6 ay en azından dedim.Büyürse ameliyat olur ama durduk yerde niye böbreği alınsın ki?
Siz ne düşünürdünüz kafam çok karissik

Böyle önemli durumlarda ben 3 doktora giderim.Öyle hemen alıcaz bi dur bakalım.

Benim kuzenimin böbreküstünde var.6cm.Onun da bir şikayeti yok.Başka birşey için bakılırken

tespit edildi.

Yıllardır yılda bir çekim yapılıp kontrol ediliyor.

Sonuçları birkaç dra daha gösterin.

Başka doktorda başka olmaz mı ona göre kara verseniz. .. Alalım dedilerse nedenini öğrenin derim. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim.Konya da tıp fakültesine gittik oradaki doktor dedi.Nedeni de ileride büyürmüş,kötü hastalığa sebep olurmuş.
Özel hastaneler zaten hemen ameliyat diyor o tarafa hiç güvenmiyorum zaten.

Iki doktora daha danışın derim ben.

Eksik anlatmayın lütfen ?
Böbrekle ilgili size göre sorun yok ama böbrekte kitle olduğunu nasıl gördüler
Bir sorunu var ki doktora gitmiş ve kitleyi bulmuşlar
Araştırma hastanesine gidin elinizdeki verilerle birlikte

Baska bir doktora daha gidin
Agrı sızı yoksa durduk yere nasıl farkettiniz hasta oldugunu ?
Babam üroloji doktoruna gitmişti.Ulturosandan doktor görmüş.Sonra tahliller falan yapıldı.Doktor da böbreğin alınmasına karar vermiş.Ben de dedim bir sıkıntın yoksa niye alınsın böbrek anlamadım ki

Eksik değil.Urolojiye gitmişti babam.Doktor ulturosandan bakarken görmüş.Tahlil ,MR şu bu birşeyler istedi,yaptırdık.Kucuk bir kitleymiş böbreğin üzerinde.Ileri de buyur kötü hastaliga sebep olur mu diye alacaklarmis.Babama aynen bunu demiş doktor

Benim annem sinir hastasi ve 4 yil once cok artti bas ağrıları. Oyle ki kriz gibi birseydi. Doktor beynin arka tarafinda kilcal damar temasi oluyor kriz ondan oluyor dedi. Ameliyat dediler. Ilk Samsun'da bir doktora gittiler sonra Ankara'ya gittiler saniyorum. Sonra tekrar Samsun'da gittigi bir doktor ilacla da tedavisi mumkun dedi ve ilac yazdi. 3 4 doktora gittiler ve annem ameliyat olmadi. Beyin ameliyati bu sonucta. Siz de gidin. Yasi geregi ulasimda zorlanabilir ama bence once internette iyi bir arastirin. Millet o doktor hakkinda ne demis ona bir bakin. Gelisi guzel bir doktora gitmeyin arastirmanizi onceden yapin. Allah sifa versin.

Ben de bunu diyorum babama.Gel de anlat 75 yasında adama.Bu kitle bir takibe alınsın 6 ay hadi olmadı 3 ay sonra bir baktır büyüyorsa çaresine bakılır.Ama niye alınsın ki böbrek şimdi?Ben mi idrak edemiyorum durumu diyorum kendi kendime

Teşekkür ederim.Cok geçmiş olsun size de.Kac gündür hastanedeyiz kafam karıştı acaba ben mi yanlış düşünüyorum dedim.Ama Ankaraya gideceğiz öyle ya da böyle.Her şekilde zorlayacağım artık.

Bu kararı sizin değil de bir doktorun vermesi sizce de daha mantıklı değil mi?
Öyle tabii ki.Kac gündür hastanedeyiz tahlil yapıyolar öyle elle tutulur kötü bir şey demiyorlar.Sonra kalktı doktor böbreği alalım demiş babama.Ben mi anlayamadim bu işi.Kafam karıştı içim de rahat etmedi fikir almak istedim buradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…