Babammm???

KOKUNNHUZURR

Minik mucizem‍‍‍
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
785
420
323
Denizli
Merhaba arkadaşlar o kadar doluyum ki bunu anlatmadan sıkıntım geçmeyecek
Biz nişanlımla ev almaya karar verdik baya bi ev araştırdık biz bulduklarımız da nişanlımın babası olmadıgı için bnm babama haber veriyoruz ama gitmeyeceğim siz gidin bakın filan dedi biz baktık sonra bi kere daha gidecektik abimin arabası ile gidelim dedim bnde babamı da alalım dedim söyledi yine siz gidin dedi akşamına yemeğe bizdeydik yemege oturduk babama dedim ki hiç sormadın ev nasıl dı falan diye dedim bize nişanlımla şu cümleyi söyledi.Köpek bile sahibini tanır dedi siz tanımadınız dedi biz nişanlımla şok olduk ve ben sofradan doydum diyerek kalktım sonra nişanlım kalktı ve kırgındık nişanlıma bişi diyemedim ve çok utandım aradan 1 hafta geçti biz bir yer daha bakacaktık nişanlım vardiyalı oldugu için gelemicekti telefonda babamı mutlaka alın kırılıyor dedi tama dedim abim beni aldı evden babama tekrar üstüne basa basa söledim arkadaşlar ve beni tersledi ve yanlız gittim evi baktım geldim şunu söledim geçen sefer söledik gel dedim gelmedin dedim bize bu kelimeleri söyledin dedim bişi demedi. Akşam ablam gile oturmaya gittik yemek hazırladık nişanlımda var mutfağa çok karışır babam yemek arkadaş lar bildiginiz yagda böle kızardı tıkır tıkır seviyorum die istedigi gibi yaptı ve dedim ki herkes çok acıktı oldugu kadarıylar yiyelm bugün dedim demez olaydım suratıma bakıp içeri grdi abimede şunu söledi aynı söyledigi gibi yazıyorum arkadaşlar Bu edepsiz çocukla beni aynı eve gezmeye getirmeyin istemiyorum lanet olsun bu çocuga dedi ayrıca bşka bişi daha dedi ve ben çook kötü oldum bana döndü benimle aynı sofraya oturmıcaksın istemioturum dedi nişanlım böyle bktı kaldı mutfaga geçti nişanlım geldi çok agladım çok beni hep böle rezil etti herkesin içindede yapar bunu ne yapacagımı nasıl davranacagımı bilmiyorum artık.

Hiç konuşmuyoruz onun her yaptığı gözüme batıyor artık psikolojim bozuldu .Hiç konuşmuyoruz annemde ablamın çocuguna baktıgı için evler çok uzak orada kalıyor ben se babamla yanlızım evde yemek bile yemiyorum

Eve bakmaya gelmediği için mi tüm bunlar ? Yoksa geçmişte yaşadgınız bi olaydan olabilir mi sizi çok iyi anlıyorm benimde babam cok tersliyor

Eve bakmaya gelmediği için mi tüm bunlar ? Yoksa geçmişte yaşadgınız bi olaydan olabilir mi sizi çok iyi anlıyorm benimde babam cok tersliyor

Geçmişte bişi yaşamadım görüşlerimiz farklı hep bu yüzden anlaşamıyoruz diyeyim kendinden sogutuyor sadece.Ben lisede okurken sürekli dalga geçti ders çalışırken filan doçent olursun artık die her gelen misafirlerle dalga geçerdi bu yüzden sürekli kırılırdım Sizi de tersliyorssa babanız beni iyi anlarsınız

gayet iyi anlıyorm bende lisedeym ama beni lise terchlermde cok aşağılamıştı müdürün yannda ağlamıştm ona inat olsn die sağlk msleğe gtmedm şuanda pişmanm oda pişman ama paşa paşa üniye yollıcak. Bnce sende bugnlerde dua et ben kendm için ediyorm senn içinde ederm zaten şurda ne kalmş evleniceksin gördüğüm kadaryla nişanln senn destekcin ins mutlu olursunuz

Teşekkür ederim canım bu güzel ayda bende sana dua edeceğim inş sende mutlu olrsun cnm keşke ona inat sağlık meslege gitseydin Şimdi hangi bölümde okuyorsun merak ettim :)

merhaba;baba deyince ister istemez gözlerim yaşarıyor ve duygusala bağlıyorum çünkü kaybedeli yaklaşık bi sene oluyo bi yandanda bakıyorum senin yaşadıkların ve baban..bi baba nasıl böyle olabiliyor anlayamıyorum hele nişanlısın en mutlu anların ve nişanlının yanında seni küçük görmesi de hiç hoş değil..allah yardımcın olsun bu mübarek ayda umarım seni daha fazla huzursuz etmez hayırlısıylada evlenirsin eşin daima her anlamda yanında olur..

Eşiminde babası vefat etmiş oda babamın peşinden hiç ayrılmıyo o özlemi yaşadığı için fakat ben çok kırgınım arkadaşlar ya allahım ben babamdan böle çektiğim için rabbim bana öyle bir eş nasip etti ki o kadar anlayışlı ve saygılı hep yardımcı olur görüşlerime saygı duyar çok mutluyum ama babama kırgın bir şekilde evimden geliinn olup çıkmak istemiyorum.

maaşallah bak allah sana eşten yana şans vermiş..bana kalırsa kırgın olarak evimden gelin olarak çıkmak istemiyorum demişsin ya?gelin olduğun zaman ne olursa olsun kırgınlığını bi kenara bırakıp sen elini öp helalliğini iste artık gerisi babana kalmış..kendi vicdanın rahatlığı için yap bunu..konuyla biraz alakasız gibi ama bişey sorabilirmiyim sende belki bu konuda yardımcı olabilirsin bana?

Tabi ki de sorabilirsiniz helallik isteyeceğim tabi gerisi babama kalmış birsey inş kırgın olmadan evimden çıkarım mutlu olurum.

Tabi ki de sorabilirsiniz helallik isteyeceğim tabi gerisi babama kalmış birsey inş kırgın olmadan evimden çıkarım mutlu olurum.

inşallah Allah gönlüne göre verirde kırgın olmadan evlenirsin..eşimin babası yok dedin ya bu dikkatimi çekti..annesi yaşıyor mu ve aynı şehirdemisiniz?

Aynı şehirdeyiz kayın validem yaşıyor

peki nişanlın annesine düşkünmüdür yani ilerde aynı evde otururz filan diyomu yada kayınvaliden böyle bişey dedimi?ya benim de erkek arkadaşım var ve ileriye yönelik tabiki düşünüyoruz belli şeylerden dolayı bekliyoruz..anneine çok düşkün ileride birlikte oturuz demişti bunun savaşını çok verdi..annesiyle 2defa görüştüm arada resmiyet olmadığında çok görüşme yanlısı değilim babam için başsağlığına gelmişti bi kere annesi ve oğluna düşkünlüğünden bahsetti evlendikten sonra 1-2 yıl filan geçince yanına tek kalacağım yer sizin yanınız deyince şok oldum saygı çerçesi altında kabul etmedim anneside zamanı gelince istediğini yaparsın dedi ve konu kapandı..erkek arkadaşım bana bu konuda tölerans tanıdı yani annesi yaşalnınca elden ayaktan düşünceye kadar annem kalmaz bizimle ama sonra kaldığı zamanda problem çıkarma dedi..bende o kadar vicdansız değilim tabkiyaşlanınca başım üstüne neticede benimde annem var...konu biraz uzun oldu gerçi ama benim annnesi konusunda halen içim tedirgin seninde nişanlının babasının olmadoğı öğrenince acaba sizde bu konu konuşuldumu ne oldu nasıl tepki verdin merak ettim onun için sormuştum

Biz nişanlandık 2 yıl oluyor kayınvalidem yaşı epey var şöle söliyim 70 yaşında filan kayınvalidem çok sever beni bnde onu çok seviyorum nişanlım böle bi teklifte bulunmadı bulunsada bişi demem fakat yeni evliyken filan kabul edemem zaten görümcemin çocuguna bakıyo o yüzden onlarla kalacak arada gelir kalırsada bişi demem .nişanlım zaten hiç düşkün degil annesine böle bi sorunla karşı karşıya gelmedim

annesi kaç yaşında erkek arkadaşının herşeyi böle karışıp söylenecek oglunu dolduracak biri gibi mi ben nişanlım gile yanlız gidnce kayn validemle yemegi hazırlar yemegi yeriz sonra bn gidinceye kadarda odasından çıkmaz siz baş başa kalın konuşacaklarınız vardır der ve gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…