Babammm

ulasimiz

Hızır Senin Kalbindedir Be Güzelim..
Pro Üye
4 Mart 2012
15.695
36.380
798
Babam kurban olurum sana..Bu bayram yanımda olamayacaksin .Allahım affet beni isyan etmiyorum ama çok zamansız oldu hersey.. babam mekanın cennet olsun .Sen benim sagimdin solumdun golgemdin ,canimdin. Allahın rahmeti üzerine olsun çok mutsuzum çok bayram nasıl geçecek, günler nasıl geçecek

Allah rahmet eylesin size sabır versin çok acı

Başın sağolsun canım çok üzücü bir durum mezarına gider bir yasin okursun Allahın izniyle ahirette ayırmasın Rabbim inş.

Böyle babasına için can atanlar kaybediyor ya onlara üzülüyorum..
Bendekininde ölümünü beklemek beni üzüyor..
Sevgisizlikten bu istek ama..
ALLAH yardımcınız olsun mekanı cennettir inşALLAHHH.

Allah mekanını cennet eylesin.
İlk bayramlarda babasız olmak çok zor...
Size ve ailenize Allah sabırlar versin.

Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun inşallah

Babanın ruhu her zaman senin yanında canım. Sen şimdi babam diye üzülüyosun ya o yanında senin saçlarını okşuyo haberin bile yok. Babalar ölümsüzdür canım onlar bizi hep korur. Sadece bedenlerini göremiycez o kadar

Allah rahmet eylesin size de sabir versin.. Babamı kaybedeli 5 ay olacak biliyorum çok zor.. Cennette buluşursunuz inşaAllah.

Allah rahmet eylesin size sabır versin çok acı

Sabılar diliyorum.
Mekanı cennet olsun.

başın sağolsun
Allah hepinizden razi olsun arkadaşlar umarım hersey güzel yüreğinize göre olur.

Başınız Sağolsun. Allah rahmet eylesin.

Başın sağolsun canım çok üzücü bir durum mezarına gider bir yasin okursun Allahın izniyle ahirette ayırmasın Rabbim inş.

Canım basın sağ olsun senin hislerini çok iyi anlıyorum . Babamsiz 50 bayram geçirdim

Başınız sağolsun. Allah sabır versin çok zordur eminim

Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun inşallah babanızın.

Allah mekanını cennet eylesin.
İlk bayramlarda babasız olmak çok zor...
Size ve ailenize Allah sabırlar versin.

Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun inşallah

öncelikle başın sağolsun

bende bu bayramı babasız geçirecegim ...ne düşüncelerimiz ,hayallerimiz vardı ama olmadı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…