Sizinde basınız sagolsunöncelikle başın sağolsun
bende bu bayramı babasız geçirecegim ...ne düşüncelerimiz ,hayallerimiz vardı ama olmadı .
Allah cennette kavustursun basiniz sagolsun
Çok teşekkür ederim. Sevdiklrinizle bir ömür sağlıcakla kalın inşallahBaşınız sağolsun
Rabbim babanızın mekanını Cennet eylesin
Ah canım benim Allah razı olsun.İnan ki yazdıkların bir nebze de olsa moralimi duzeltti.Babanın ruhu her zaman senin yanında canım. Sen şimdi babam diye üzülüyosun ya o yanında senin saçlarını okşuyo haberin bile yok. Babalar ölümsüzdür canım onlar bizi hep korur. Sadece bedenlerini göremiycez o kadar
Allah razı olsun.Sizinde basiniz sagolsun. Babanıza cennet kapıları açılır insallah.Allah rahmet eylesin size de sabir versin.. Babamı kaybedeli 5 ay olacak biliyorum çok zor.. Cennette buluşursunuz inşaAllah.
İnşallah hepimizÇok teşekkür ederim. Sevdiklrinizle bir ömür sağlıcakla kalın inşallah
Ne demek canım bunlar doğru şeyler hep mutlu olAh canım benim Allah razı olsun.İnan ki yazdıkların bir nebze de olsa moralimi duzeltti.
Allah razı olsun.Sizinde basiniz sagolsun. Babanıza cennet kapıları açılır insallah.
Ah canım umarım sende mutluluğu annende ve diger sevdiklerinde fazlasiyla bulursun.Üzme lütfen kendiniBaşın sağ olsun canım Rabbim mekanını cennet eysin inşaallah.
Böyle yazıları okurken hep burkulur içim. Normal zamanda hiç sorgulamadığım babasızlığı sorgularım hep hiç tadamadığım sevgisini merak ederim nasıl diye.
Çok şanslısın bunu düşün bir BABAN varmış. Şuan cennette olduğunu düşündüğün halde özlediğin. Benimde bir babam var kanlı canlı sokakta görse zor tanır beni. Şuan yerinde olmak isterdim o kadar söyleyeyim.
Allah razı olsun canım benim. Cümlemiz inşaallah sevdiklerimizle beraber sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin rabbim.Ah canım umarım sende mutluluğu annende ve diger sevdiklerinde fazlasiyla bulursun.Üzme lütfen kendini
Allah razı olsunAllah rahmet eylesin :'(
Başınız sağolsun canım
Allah razı olsun arkadaslarBaşınız sağolsun mekanı cennet olsunNeyse ki kavuşmak diye bir şey var da katlanabiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?