Ay en hassas olduğum konu allah rahmet eylesin canım benim babam da hasta birsey olacak diye mahvoluyorumBabam kurban olurum sana..Bu bayram yanımda olamayacaksin .Allahım affet beni isyan etmiyorum ama çok zamansız oldu hersey.. babam mekanın cennet olsun .Sen benim sagimdin solumdun golgemdin ,canimdin. Allahın rahmeti üzerine olsun çok mutsuzum çok bayram nasıl geçecek, günler nasıl geçecek
Allah razı olsun.Babam dağ gibi yanımdaydı gölgesi yetiyordu..Sesi hala kulaklarımda o hastanede acı ile bağıran sesi...Ay en hassas olduğum konu allah rahmet eylesin canım benim babam da hasta birsey olacak diye mahvoluyorum
Geçmiş olsun babana canım.Allah başından eksik etmesin ona onu ne kadar çok sevdiğini söyle ve bol bol sarıl öp,pozitif enerjini ver daha çabuk iyileşir.Ay en hassas olduğum konu allah rahmet eylesin canım benim babam da hasta birsey olacak diye mahvoluyorum
Allah rahmet eylesin cnm basın sağolsun bende 11 yasindaydim babam vefat ettiginde simdi 26 yasindayim her animda aradim ariyacagimda onun yokluğunu babanin yerini doldurabilecek bişey yok evet alisiyosun onsuz yasamaya ama unutamiyosun siginacak bi dalin gitmis oluyo bi tarafin eksik oluyo cok zor zamanlar gecirdigimde hep dedim o olsaydi farkli olurdu diye arkami dayayacagim bi dag olacakti siginacagim bi liman olacakti ama Rabbim böylesini uygun görmüş isyandan uzak durmak lazim Allah muhafaza. Tekrar basın sagolsun cnm
Her zaman söylüyorum inş soylemeyede devam ederim.babama kurban olurum.Geçmiş olsun babana canım.Allah başından eksik etmesin ona onu ne kadar çok sevdiğini söyle ve bol bol sarıl öp,pozitif enerjini ver daha çabuk iyileşir.
Aminnn cnmSağol canım Allah razı olsun.Seninde babana Allah rahmetini esirgemesin,mekanı cennet olsun .Sende babana doymamışsın,küçük yaşta zor zamanlar yaşamışsındır..Zor canım.. her an aklıma geldikçe,baba kelimesini duydukça gözlerim dolu dolu oluyor.Allah sizede sabır versin.Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin.
Çok sağol canım.Allah babana sağlıklı uzun ömür nasip etsin.Basınız sağolsun
Babam konusunda çok hassasim aklım çıkıyor ona bişey olacak diye. .
Baba ile ilgili ne zaman bişey duysam yada okusam benim yaşlar akar..
Babama çok aşığım
Siz de sabırlı olun güçlü olun sizi bekliyor emin olun
Allah rahmet etsin.Toprağı bol olsun iñşalkahBenim babamda sekiz ay önce öldü :'( öyle çok özlüyorum ki onu keske bir kez sarılabilsem sesini duyabilsem... Babama rahmetli denmesi bile tuhafıma gidiyor alışamıyorum :'(
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.Babam kurban olurum sana..Bu bayram yanımda olamayacaksin .Allahım affet beni isyan etmiyorum ama çok zamansız oldu hersey.. babam mekanın cennet olsun .Sen benim sagimdin solumdun golgemdin ,canimdin. Allahın rahmeti üzerine olsun çok mutsuzum çok bayram nasıl geçecek, günler nasıl geçecek
Bu yazı var yaEki Görüntüle 2048543 o kadar doğru yazmışlar ki çocukluğum babamla birlikte gitti,şimdi çok güçlü ama çok yalnız bi kadınım...Sizin de başınız sağ olsun aynı sene kaybetmişiz babalarımızı
Ćok sağolsun. Amin İnşallahAllah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?