14 kasım 2018 annem aradı baban is yerinde hastalanmış ambulans ile acile götürmüşler ben hastaneye gidiyorum peşinden tekrar aradım durumu sordum babamın is yerinde yemek yerken kan kusmus hemen teklikler tahliller ciğeriniz de enfeksiyon var gibi gözüküyor acil göğüs hastalıklarına gitmeniz gerek doktorun verdiği bilgi bu şekilde ertesi gün acil olarak göğüs hastalıklarından randevu aldık ve gittik babamın kulakları ağır işitir öncesinde ben doktora doktor hanım kötü birşey varsa lütfen babama değil bana söyleyin dedim doktorun yüzüme dönüp baban akciğer kanseri ileri derece maalesef çok geç kalınmış demesini ölsem unutmayacağım o gün orda o oda basıma yıkılsa idi de ben onları duymasaydım yüzüme tokat gibi çarpan gerçekler Çan’ımı çok acıttı ertesi gün pet cd cekimi geçmek bilmeyen saatler ve 3 günün sonunda hastalığın seyri belli olur 3. Evre metaztaslı akciğer kanseri ameliyat şansı Yok başka organlara sıçrama var bugün biyopsi icin başka bir doktora randevu doktorun bana dediği çok geç kalmışsınız peki ne olacak doktor bey bu hastalık babanızı öldürecek bu hastalığı geçiren iyileşen iyileşmeyen bu konuda bilgisi olan herkesten bilgi bekliyorum rabbimeen gelene isyanım Yok ama bu süreçten nasıl sağlam çıkabilirim babam hastalığını öğrendi ama daha basında sıçrama Yok diye biliyor aksi nasıl söylenirdi bilmiyorm bu kadarı bile babamı kahretmeye yetti çok mutsuz ve biz he yapsak düzelmiyor