• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babanın evliliği onaylamaması?

kararsizbirisi

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2021
274
269
18
Bir ilişkim var niyetimiz en başından beri ciddiydi şuan evlilik düşünüyoruz
Babam hiç olumlu bakmıyor başlarda annemi/babaannemi araya soktum ama onlara bağırdı çağırdı asla olmaz dedi ayrılsın vs.
Bunun üzerinden 3 hafta geçti ben konuştum başbaşa konuşabilir miyiz dedim tamam dedi ve güzelce dinledi kızmadı bağırmadı adam akıllı konuştuk.
Sevgilim güvenlik görevlisi ve babam da işinin bi garantisi olmadığını ve benim bu iş sahibiyle yapamayacağımı söyledi.
Bizim maddi durumumuz oldukça iyi sen çok iyi şartlara alıştın çok zorlanırsın dedi
Ve memleketi biraz doğu kısım ama ben tanıyorum gerçekten iyi huylu bir ailesi var ama babam esnaf olduğu için ben doğulu kişileri iyi tanırım çocuk iyi bile olsa ailesi eski kuşak ayak uyduramazsın huzurun olmaz vs diyerek kendini açıkladı
Kısacası kesinlikle kabul etmiyorum bizi üzme dedi hatta neredeyse yalvardı ayrılmam için sarıldı öptü yapma bizi üzme vs diye baya dil döktü bende çok ağladım
Konuşmayı da çocuğa söyle olmaz de vedalaşın diyerek bitirdi ben cevap vermedim o kalktı gitti
22 yaşındayım bir yıldır beraberiz
Sevgilim babamın ikna olmak üzere olduğunu ara ara tekrar konuşarak ikna edebileceğimi düşünüyor.
Bitirme bize yazık etme çok yaklaştık diyor.
Ben de bitsin istemiyorum ama siz olsanız bu durumda ne yapardınız sizce babam gerçekten yumuşadı mı ikna edilebilir durumda mı?
Babamı da kırmak üzmek istemiyorum o yüzden elim kolum bağlandı

Daha çok küçüksün
Eğer babamın bu kadar karşı çıkacağını bilsem en başından başlamazdım bu ilişkiye küçüğüm biliyorum ama bir kaç yıl geçince de babamın kabul edip etmeyeceğini bilmiyorum ki sevgilime bekleyelim diyeyim
Sonuçta babam yaşımı problem etmiyor

"ben tanıyorum gerçekten iyi huylu bir ailesi var"

Şu cumlenizden o kadar toyluk akiyor ki, basinizi taşlara vurursunuz...
Babaniza uzuldum, adam yalvarmak zorunda kalmiş. 🙁
Maddi olarak iyi sartlarda yetişmişsiniz, durumunuz iyiymiş hep.
Şimdi asgari ucretle yasayip, adamin ailesinin yanina mi gideceksiniz ve mutlu mu olacaksiniz?
Mesleginiz nedir? Calismayi dusunuyor musunuz?

Offf off cocuklar bebekken zor derler... Boyle birsey yasatmasin kimseye Allah.

1) sosyal medyada satış yapıyorum numaramı vermiyorum sadece instagramdan o akşam 22:00dan sonra mesajlara dönmemi istemiyor bense müsait oldukça dönmek istiyorum.
-paylaşımlarda yüzümün/sesimin olmasını istemiyor (bunu kabul ettim)
-elimin ürün tanıtırken görünmesini istemiyordu ama ben istemedim o da kabul etti
-evlenince satış sayfalarımla ilgili sorun yaşarsak bir sapığın sayfaya dadanması vs gibi o zaman sayfaları kapatmamı isterse sorun çıkarmadan kapatmayı kabul etmemi istedi etmedim çünkü ciddi anlamda emek vermiştim o hesaplara

2) bulunduğumuz semt içerisinde bir plan yaptığım zaman izin istemeye gerek yok haber verelim yeterli ama başka bir semte plan yapıyorsak izin istenmeli dedi bense çok absürt bir durum olmadıkça izin istenmemeli bilgi verilmeli dedim eğer bir taraf memnun olmazsa sebebiyle beraber neden istemedini söyler dedim ama alışık olunmayan ekstrem bir durumda izin istenir dedim
Bu mağara adamıyla evlenince her gün kafanı duvarlara vuracaksın keşke babamı dinleseydim diye.

Babanız maddi kaygı duyuyorsa sevgilinize iş imkanı sunamaz mı? Babanız için esnaf demişsiniz kendisi veya yakın çevresinde istihdam olanağı olamaz mı? Kültür noktasında bir şey diyemem. Bırakın doğuyu batıyı aynı ilçenin köyleri ,aynı evin insanları içinde dahi ciddi fark olabiliyor. Yaşam tarzı ve bakış açısı ile alakalı.

Sen istersen herşey olur ama babanı dinle kötülüğü nu istemiyordur en azından biraz daha zaman iste sevgilinden
Zaman istemek demek bir süre sonra ben ailem ne derse desin evlenicem demek bence o yüzden bekleyelim diyemiyorum karşı tarafı oyalamak ve bu sürecde iyice bağlanmak istemem

"ben tanıyorum gerçekten iyi huylu bir ailesi var"

Şu cumlenizden o kadar toyluk akiyor ki, basinizi taşlara vurursunuz...
Babaniza uzuldum, adam yalvarmak zorunda kalmiş. 🙁
Maddi olarak iyi sartlarda yetişmişsiniz, durumunuz iyiymiş hep.
Şimdi asgari ucretle yasayip, adamin ailesinin yanina mi gideceksiniz ve mutlu mu olacaksiniz?
Mesleginiz nedir? Calismayi dusunuyor musunuz?

Offf off cocuklar bebekken zor derler... Boyle birsey yasatmasin kimseye Allah.
Hayır ailesi ev almış orada yaşayacağız ailesini de şöyle ki benim bu çocğu tanımadan önce de tanıdığım yakın arkadaşımdan biliyorum

Back
X