Babanız annenizi aldatmış mıdır?

adiy0k

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
45
67
8
Acaba benim babam annemi aldatmış mıdır? Bilmiyorum, elimde bir veri yok. Ama %99 aldatmıştır.
Tanıdığım adamlar arasından eşini aldatmamışı yok diyebilirim. Kuzenimin rus karılarla resmini görmüştüm facebook'ta, eniştemin kızı whatsapp'ta sevgilisiyle yazışmalarını yakalamış, dedem takıldığı o****ları direk eve getirirmiş, bir başka kuzenim evlendikten 2-3 sene sonra bir o**** ile aleni bir şekilde takılıyordu ve yazın bir yerlere iş yapmaya diye gittiler (karısı evi terk etmişti ama tıpış tıpış geri döndü daha kocası dönmeden), ablamın sevgilisi ablamı liseli bir k*** ile aldatmıştı (k*** diyorum çünkü bunlar aynı mekanda takılıyorlardı ve bu küçük kızcağız bunları 8 yıllık sevgili olduğunu biliyordu), ablamın arkadaşının babası da yıllardır başka bir kadınla takılıyormuş... vs vs. Peki arkadaşlar, siz hiç sevgililerinizi, kocalarınızı aldattınız mı? Babanızın annenizi aldattığını falan gördünüz mü? Etrafınızdaki adamların eşlerini aldatma yüzdesi nedir? Ve son olarak aldatma olayıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?

Babam annemi aldatmış çok kez hemde. Annem eşşek gibi çalışan babam da annemin üstünden geçinen bir parazitti çok şükür boşandılar da 12 yıldır görmüyoruz. Eşimden beklemiyorum yapar mi gerçekten bilemiyorum, ama başkalarını görünce mesela adamda para var kadında adama göre daha güzelse direkt pars odaklı yaklaşıyor aaa onda para var bu yüzden, yada şöyle söliyim yakınlarımızdan kocanın maddi tarafı iyiyse aldattıysa eşini biz duyduysak eşimin tepkisi direkt para var ondan oluyor. Yani diyorum paran yok olsa sende yaparsın demekki, ne alakası var diyor.

Herkesin birbirini aldatacağını düşünmüyorum
Babam annemi aldatmadı
Şimdiye kadar eşim de beni
Ama eşimin erkek kardeşi karısını aldattı evlilikleri yine de devam ediyor
Eşimin 2 arkadaşında daha karı koca birbirlerini karşılıklı olarak aldatma durumları var biri boşandı biri evli
Benim evli arkadaşım kocasını yine evli bir adamla aldattı iş yerinde. Arkadaş boşandı ama adam evliliğini sürdürüyor.

Onun dışında ailemizde böyle olaylara şahit olmadık.
Kadını erkeği yok herkes aldatabilir.
Burada yapılacak şey kişinin kendinden mesul olması. Karşı tarafın hareketlerini kontrol edemem ama kendiminkileri edebilirim. Aldatılmayı kabul eden kadın ve erkekler var.
Ben onlardan değilim mesela.

'karılar' derken?
bahsettiğiniz konuda eşlerine sadakat sözü veren o bahsettiğiniz ş. sizler, kadınlar değil.
onlar o.pu da değil k.tak da!!

nasıl da erkeklere gram laf söylemiyorsunuz!
Benim o*** dediğim insanlar cidden seks işçiliği mesleğini icra ettiğini bildiğim insanlar. Zaten sadece 2 tanesine dedim o*** diye. K*** dediğim ise bence k***. Sadakat sözünü tutmamak gibi, hali hazırda sevgilisi eşi falan olan insanlarla ilişki kurmak da etik olmadığı gibi onursuz bir davranış.

Konuda maşallah kadınlara saymışsınız ama erkekler nedense sıfatsız kalmış... yakıştıracak sıfat bulamadınız herhalde diye iyi niyetimi koruyayım yine de ben...

Yüzdelik olarak soruyorsanız muhtemelen erkekler daha çok aldatıyordur. Aldatan kadın/erkek oranı 1 e 10 falandır..
etrafımdaki erkeklerin özel hayatlarına sizin kadar hakim değilim. Böyle bir iğrençliği yapan ‘adam’ benim yada çevrem tarafından kabul görmeyeceği için öyle aleni yapamaz..
zaten yazdığından senin de kafa yapın belli... Kadınlar k... o... erkeklere laf Yok... e adamlar da çekinme olmuyor haliyle.

Aslında haklısınız. Erkeklerin bu tip davranışlarda bulunmaları tabi ki iğrenç, fakat şimdi samimi bir içe dönüş yaptığımda görüyorum ki sırf başka kadınlarla öyle böyle şeyler yapıyor olmaları benim bünyemde bir nefret uyandırmıyor. Büyük ihtimalle erkeklerin babalık ya da tek eşlilik için tasarlanmış olduklarına dair bir inanç taşımıyorum. Bu sebeple tiksinti duygum sadece iki çirkin insanın cinsel birlikteliği kısmında uyanıyor. Fakat bunu çevremde bir kadının yaptığını keşfetsem ona karşı lügatımda pek çok hakaret mevcut. Gerçi şöyle bişey de var, erkeklerin namusuna özel g*** dışında bir küfür yok, o da yine karısı kızı üzerinden yürüyen bir küfür. Yani arkadaşlar, Türk kültüründe erkeği bağlayan belden aşağı bir ahlak kuralı yok, bu kurallar kadınlar için oluşturulmuş. Bu sebeple ben de adamları suçlamıyorum sanırım, şu anda fark ettim. He senin kendi ahlak kuralların yok mu dersen: yok. Yani bana göre o onu aldatmış bu buna bilmem ne yapmış diye bir ayrım söz konusu değil, çünkü ben sıfırdan bir ahlak sistemi oluşturacak olsam aile, sadakat, cart curt icat etmeye gerek duymayacağımdan bu sefer kadınlara da o***, k*** falan demem. Gerçi o*** dediklerim gerçek o***. Ama en azından k*** demeyebilirim.

Eğer yaşınız gençse, henüz evli değilseniz bir ilişkiye başlamadan önce kadın-erkek ilişkileri hakkındaki algınızı düzeltmenizi öneririm...

Erkeğin tek eşli olamayacağı gibi bir safsata yok.
Erkeğe yada kadına karşı küfür aramaya gerek de Yok.
İnsanların yanlış yaptığını lügatteki cinsiyetine dair küfürlerle değil, kendi ahlak anlayışımızla değerlendiriyoruz.
Ben kadın/erkek fark etmeksizin aldatmayı normal görmüyorum. Bunun için cinsel birliktelik şartım da Yok. Adam/kadın aranmaya başladıysa sonunu mutlaka getirir zaten.

Babamın annemı aldattıgını sanmam.
Çünkü çok erken vefat etti.

Eşimin 6 yıldır evliliğimizde benı aldattıgını sanmam . Ona çok güvenirim .
Tabı bu aldatmayacagı anlamına gelmz.
Ama her zaman derım başka bir kadını tercıh edecegın gun lutfen ben hayatında olmayayım .

Ah bu kadınlar yok muu kadınlarrr erkekler zaten masum bir ayıcıkk yanı senın deyımınle .

Karı veya kadın ne fark eder ki arkadaşlar? Karı lafının kötü olduğunu niçin düşünüyorsunuz?

'karılar' derken?
bahsettiğiniz konuda eşlerine sadakat sözü veren o bahsettiğiniz ş. sizler, kadınlar değil.
onlar o.pu da değil k.tak da!!

nasıl da erkeklere gram laf söylemiyorsunuz!
bir konusu daha var bu kişinin
orda da bu yazdıklarını eleştirmeyenleri ileştiriyor
bayanlara taktıgı sıfatları erkekler için kullanamaz çünkü bu tipler elinin kiri sözünü çok sahiplenmişdir.

bir konusu daha var bu kişinin
orda da bu yazdıklarını eleştirmeyenleri ileştiriyor
bayanlara taktıgı sıfatları erkekler için kullanamaz çünkü bu tipler elinin kiri sözünü çok sahiplenmişdir.
Dediğim gibi Türkçe ataerkil bir dil ve adamları yeren özel kelimeler yok. O**Ç** var mesela, ama o da anası üzerinden yürüyor. Ama haklısınız, ben kadınlardan çok hazzetmiyorum zaten. Ama bu adamlar haz ettiğim anlamına gelmiyor. Oraya da dikkat çekerim. Açıkcası ben de son bir kaç senedir kadın-erkek ayrımı, hangi taraf hangi konuda üstün hangi konuda alçak bir takım genellemeler yapma çabası içerisindeyim. Keşke feminist olabilseydim ama henüz kendimi ikna edemedim. Bir takım konular nefretimi tetikliyor kadınlarla ilgili Fakat ben bu başlığı kadınları yermek için açmadım. Sadece etrafımdaki erkeklerin sadakatsızlığı aklıma geldi, ve erkeklerin namussuz olduğunu onaylatıp öyle bir genellemeye ulaşabilmek için böyle bir başlık açtım.

Çekirdek ailemde yok çok şükür o tarakta bezi olan insanlarda degiliz. Ama kuzenim 20 yıl önce aldatildi ve ayrıldı. Eşimin abisi yaklaşık on yıldır evli bir bayanla beraber eltim biliyor ama ayrılmadı.Yazinizda kadınlara yagdirmissiniz ama bizde bu sıfatları hakeden malesef kaynım yani erkek olan... aslında sizde de suçlu olan erkekler... Eşlerine sadık olamayan uckuru pesinde koşan kişiler bahsettiğiniz erkekler... Gittikleri kadının ne olduğu sizi ilgilendirmez.

siz şimdi namusuda cinsiyete göre mi belirlediniz.
erkek namuslu kadın namussuz
yok tam tersi kadın namuslu erkek namussuz diye ayırt ediyorsanız feminist falan olmayın.
daha dinle ilgili YARADAnı begendiremedik size
şimdi feminen düşüncelere dalarsanız karışır düşünceleriniz.

Beğendiremediğiniz için ne kadar mutluyum bilemezsiniz. Ama siz sürekli bana saldırmaya çalışıyorsunuz. Ben sadece bir soru sordum ve lütfen oradan yürüyelim. Ben genellemelerimi kendime saklayacağım merak etmeyin. Kimseyi kendi düşünceme ikna etmek gibi bir takıntım yok.

ben etik bir davranış demedim lakin konunuzda adamlara tek bir yorumunuz yok, tüm sıfatlarınız kadınlara yapıştırılmış!

seks işçisi dahi olsa kimseye böyle birşey söyleyemezsiniz.
seks işçisi o.pu ama onunla sevişen adam püri pak hadi o kadının mesleği, adam sevişmesin silah mı dayadılar?

saldırgan olan sizsiniz bunu yazdıklarınızda görebilirsiniz ama fikirleriniz nette buldugunuz arkadaş arasında ki aslı olan yada olmayan düşünceleri özümseyip kiiiliginizi okuşturmaya çalıştıgınız için olabilir
fikirlerinizi hiç begenmedim
sahiplendiginiz hiç bir düşünce yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…