Bencede 22 küçük değil bu konuda uzerine cok gidiyorsun..Artı bende evliyim bende bu durumları atlattim benimde annem söylemişti ama bende babamın daha sonra yüzüne bakmadım babam sert bir insan değil bakamama sebebim ise daha önce babamın karşına hiç bu şekilde cikmamayisim yada saygı...Bak şimdi önce saygılı konuşmayı öğren.
Sonra şu yazdıklarıma gelince birebir kendi yaşadıklarımı yazdım.
Önce beş,altı defa kocam geldi tanıştı,kaynaştı,babamdan %100 olmasa da oluru aldı,aileler tanıştı,babam yumuşadı,öyle isteme oldu bizde.
Ben zaten yaşım sana göre çok büyük olduğu için öyle söylerken öncesinde de sonrasında da utanmadım.
He sen bunu nasıl algıladın bilmiyorum ben sen sormuşsun ben de kendi yaşadıklarıma göre seni yönlendirdim işte.
annenizin soylemesinden baska cozum yok. beni istemeye geleceklerini annem soylemisti, babamin asla ve asla kabul etmeyecegini bile bile annem soylemisti yinede.merhaba hanımlar 2 hafta sonra beni istemeye gelcekler ve babama nasıl söylicez bilmiyoruz annemin hiç cesareti yok ben zaten bacaklarım titriyo utancımdan korkumdan ve heyecanımdan annem kabul etmez diyor ya kabul etmezse diye korkuyorum o zaman napcam ben bi fikir verin bana .
evet öyle tabikiBen babama deseydim ki beni istemeye gelecekler.... babam da bana derdi ki evlenme kararını kiminle verdiysen git ondan istesinler seni.... üstüne bir de sert bir bakış ve o adamlar daha bir iki yıl bırak istemeyi tanışmaya dahi gelemezlerdi...
Annem babama görüştüğüm birisinin olduğunu çocuğun ciddi olduğunu söyledi babam da sen hele tanış bak bakalım nasillar dedi annem tanıştı onay verdi babalar da tanisabilir dedik. Bir aksam evimize geldiler cay icmeye, oturduk sohbet ettik sonra onlar bizi yemege çağırdı birkac kere beraber dışarı çıktık ailecek... babam onları tanıdı ve sevdi tamam artık gelebilirler dedi ama zaman vermedi kaç kere süründürdü... ben o zaman deli olmuştum ama şimdi iyi ki de öyle yapmış diyorum olaylar yavaş yavaş, sakin sakin olması gerektiği gibi ilerledi...
Varsın biraz geç evlenin ama babanız sürece dahil olsun önce tanışsınlar gidip gelinsin babadan onay alınsın (zaten anne onay vermiş sanırım) hiç pişman olmazsın emin ol.... büyükler bizim görmediğimizi görürler...
ee sonra ne dedi babanızannenizin soylemesinden baska cozum yok. beni istemeye geleceklerini annem soylemisti, babamin asla ve asla kabul etmeyecegini bile bile annem soylemisti yinede.
ayy ne heyecanlı ya odaya çağırması iyi konuşabilmişsiniz heyecandan :)Annem babama bir erkek arkadaşım olduğunu çıtlatmıştı zaten..
Tanışmaya gelmek istiyorlarmış, ne dersin? dedi.. O da kabul etmiş..
Hatta sonra babam beni çağırdı odaya, benden ön bilgi aldı, kimdir nedir diye, hayatımın en heyecanlı anlarındam biriydi
Önce tanışmaya, sonra istemeye geldiler.
Korkmayın bu kadar, hayırlı işler bunlar olacak.. En müsanibi de annenizin söylemesi, iyi bir anını yakalayacak kocasının
22Kaç yaşındasınız?
çok duygulanırım ben bi gülüyorum sonra bi ağlayasım geliyo psikolojim iyice bozuluyo galibaBabanızla açık açık konuşun . .
Ben senden sonra birini daha sevdim. .
Sende seversen mutlu olurum. .
çok duygulanırım ben bi gülüyorum sonra bi ağlayasım geliyo psikolojim iyice bozuluyo galiba
istemedigi kisi oldugundan hayir olmaz gelmesinler dediee sonra ne dedi babanız
hmm üzüldüm senin adına hayırlısı olsunistemedigi kisi oldugundan hayir olmaz gelmesinler dedi
ama sonra geldiler istemeye. gerçi simdi ayrildik ama sonuç olarak soruna cevap : o kisiyi tanidigi için istemedi gelmelerini, gelecekleri tarihi bile umursamadi sessiz sessiz durdu onlarin gelmesine kadar.
ayy ne heyecanlı ya odaya çağırması iyi konuşabilmişsiniz heyecandan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?