- 18 Temmuz 2017
- 695
- 287
- 18
- 38
- Konu Sahibi kucukelma30
çok benziyor desene yaşadıklarımız...benim babam hiçbir zaman kötü bir baba ve eş olmadı her zaman gurur duymuştum 3 sene öncesine kadar...yaşam tarzıyla herşeyiyle örnekti herkese..hiçbirşeyimizi eksik koymadı maddi manevi süper bir insandı.bu şeytan kadını babamla tanıştıranda annem.nerden bileceğiz insan kendisi gibi sanıyor karşısındakini.e babamdan yüz yıl geçse böyle birşey beklemezdik.neler yaşadık yaa...hala nasıl yaşabiliyoruz bunca şeye rağmen diyorum bazen...annemin bana ilk söylediği anı hiç unutmuyorum...tabi sonrasında yaşananlar...babamın inkarları bizi salak yerine koyması annemin bunları uydurduğunu hasta olduğunu deli olduğunu söylemesi...anneme olan aşkının bir anda bitmesi ve kadını resmen domuz gibi görmeye başlaması nefret etmesi...o kadının himayesine girmesi...ne desek tersini yapması...ama merak ediyorum kaç yıl sürecek...58 yaşında bir adam bu...öyle bir pişman olsunki deli gibi yalvarsın istiyorum.dünya gözü ile pişmanlığını görmeyi çok istiyorum çok...Son cümleler olmasaydı kardeş miyiz derdim. Babam kendisinden 17-18 yaş küçük bir o***pu ile birlikte olabilmek için 30-32 senelik evliliğini çöpe attı, kızlarını ardında bıraktı, annemden boşanır boşanmaz 5 gün içinde mi ne onunla evlendi ve gitti. Kadın da birkaç kişiyi evliliğinden etmiş, evliyken evli adamlarla birlikte olmuş, adamın birine ev aldırmış, ötekine başka bir şey, kaç evli adamla birlikte olmuş belli olmayan biri. Onunla tanıştıktan sonra anneme ve bizlere yaptığı ayrı zaten. Eşimi hiç tanımadan, hiç görmeden arkasından sırf kütüğü doğudaki bir şehirde diye söylediklerini saymıyorum bile. Halen daha ona buna anlatıyormuş, duyuyorum. Konuşuyor muyum? Hayır. Konuşur muyum? Sanmıyorum. Çocuklarımı görebilir mi? ASLA. Bazen yaptıkları aklıma geliyor da, hiçbirini hak etmediğimize emin oluyorum iyice. Konuşmayınca bir şey de kaybetmiyorum. Aksine huzurluyum, mutluyum çok şükür. Allah'ım bozmasın inşallah. Amin.