• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babanızdan hiç nefret ettiniz mi?

Son cümleler olmasaydı kardeş miyiz derdim. Babam kendisinden 17-18 yaş küçük bir o***pu ile birlikte olabilmek için 30-32 senelik evliliğini çöpe attı, kızlarını ardında bıraktı, annemden boşanır boşanmaz 5 gün içinde mi ne onunla evlendi ve gitti. Kadın da birkaç kişiyi evliliğinden etmiş, evliyken evli adamlarla birlikte olmuş, adamın birine ev aldırmış, ötekine başka bir şey, kaç evli adamla birlikte olmuş belli olmayan biri. Onunla tanıştıktan sonra anneme ve bizlere yaptığı ayrı zaten. Eşimi hiç tanımadan, hiç görmeden arkasından sırf kütüğü doğudaki bir şehirde diye söylediklerini saymıyorum bile. Halen daha ona buna anlatıyormuş, duyuyorum. Konuşuyor muyum? Hayır. Konuşur muyum? Sanmıyorum. Çocuklarımı görebilir mi? ASLA. Bazen yaptıkları aklıma geliyor da, hiçbirini hak etmediğimize emin oluyorum iyice. Konuşmayınca bir şey de kaybetmiyorum. Aksine huzurluyum, mutluyum çok şükür. Allah'ım bozmasın inşallah. Amin.
çok benziyor desene yaşadıklarımız...benim babam hiçbir zaman kötü bir baba ve eş olmadı her zaman gurur duymuştum 3 sene öncesine kadar...yaşam tarzıyla herşeyiyle örnekti herkese..hiçbirşeyimizi eksik koymadı maddi manevi süper bir insandı.bu şeytan kadını babamla tanıştıranda annem.nerden bileceğiz insan kendisi gibi sanıyor karşısındakini.e babamdan yüz yıl geçse böyle birşey beklemezdik.neler yaşadık yaa...hala nasıl yaşabiliyoruz bunca şeye rağmen diyorum bazen...annemin bana ilk söylediği anı hiç unutmuyorum...tabi sonrasında yaşananlar...babamın inkarları bizi salak yerine koyması annemin bunları uydurduğunu hasta olduğunu deli olduğunu söylemesi...anneme olan aşkının bir anda bitmesi ve kadını resmen domuz gibi görmeye başlaması nefret etmesi...o kadının himayesine girmesi...ne desek tersini yapması...ama merak ediyorum kaç yıl sürecek...58 yaşında bir adam bu...öyle bir pişman olsunki deli gibi yalvarsın istiyorum.dünya gözü ile pişmanlığını görmeyi çok istiyorum çok...

Ayrılmıştı babamdan başkasıyla evlenmişti çok uzaktık. Eşimin annesi de çok uzakta ve yaşlıydı. Sonra eşimle konuştum nikahımıza annelerimiz gelmesin diye.
çok üzüldüm...hiç kimse evlattan önce gelemez gelmemeli...şu an hamileyim...umarım hiçbir zaman çocuğumun babası dahil evladımdan başkasını hayatımın ilk sırasına koymam...

çok benziyor desene yaşadıklarımız...benim babam hiçbir zaman kötü bir baba ve eş olmadı her zaman gurur duymuştum 3 sene öncesine kadar...yaşam tarzıyla herşeyiyle örnekti herkese..hiçbirşeyimizi eksik koymadı maddi manevi süper bir insandı.bu şeytan kadını babamla tanıştıranda annem.nerden bileceğiz insan kendisi gibi sanıyor karşısındakini.e babamdan yüz yıl geçse böyle birşey beklemezdik.neler yaşadık yaa...hala nasıl yaşabiliyoruz bunca şeye rağmen diyorum bazen...annemin bana ilk söylediği anı hiç unutmuyorum...tabi sonrasında yaşananlar...babamın inkarları bizi salak yerine koyması annemin bunları uydurduğunu hasta olduğunu deli olduğunu söylemesi...anneme olan aşkının bir anda bitmesi ve kadını resmen domuz gibi görmeye başlaması nefret etmesi...o kadının himayesine girmesi...ne desek tersini yapması...ama merak ediyorum kaç yıl sürecek...58 yaşında bir adam bu...öyle bir pişman olsunki deli gibi yalvarsın istiyorum.dünya gözü ile pişmanlığını görmeyi çok istiyorum çok...

Babanla gurur duyma kısmı hariç aynı, tıpatıp. Bir de tabii babamın iş arkadaşıydı o kadın. Benim babam pek iyi bir baba değildi, iyi bir eş hiç değildi. Annem 18 yaşından beri çalışıyor, 3-4 sene öncesine kadar 5 kuruşu olmadan gezerdi, kartı babamdaydı, adam annemin maaşını kendi maaşı olarak görüyordu vs. Babanın o kadınla tanıştıktan sonrası bizde de aynı. Benimki de 56 yaşında, şeker hastası üstelik. Yarın bir gün hastalıktan dolayı çöktüğünde göreceğim ben, o günleri beklemiyorum dersem yalan olur açıkçası. O kadın ne babamın o sinirine ne de çöküntüsüne katlanır. Bakalım.

çok üzüldüm...hiç kimse evlattan önce gelemez gelmemeli...şu an hamileyim...umarım hiçbir zaman çocuğumun babası dahil evladımdan başkasını hayatımın ilk sırasına koymam...
İnan bana durup durup kendime bunu söylüyorum yarın bigün çocuğum olursa, ona kimse zarar veremiycek ve benim yaşadıklarımın hiçbirini yaşamaması için hergün dua edicem

Şu son zamanlarda ne kadar çok duyuyorum yaşını başını almış dedelerin gencecik kızlarla takılmasını.
Allahım ıslah etsin inşallah.
O kızları da Allahım nasıl biliyorsa öyle yapsın.
Hiç üzülmeyin arkadaşlar eminim ki herkes ettiğini çeker baba da olsa anne de olsa...

Hiç baba tanımadım .
5 yaşlarındayken ölmüş .
Yüzünü fotoğraflardan hatırlıyorum .
Çooook kötu bır adammış.
Ölmeden 1 önce ki gün annemi ve bizi öldürmeye gelmş . Ama ertesı gun kendı öldü.
Böyle anlatınca nefret edıyorum .
Ama gelde bana sor .
Azmı ağladım babalı bır çocuk gorunce , az mı ağladım okulda
ahhh ahhhh.
Ne desek kaybetmeden anlamıcaksınız.

Hiç baba tanımadım .
5 yaşlarındayken ölmüş .
Yüzünü fotoğraflardan hatırlıyorum .
Çooook kötu bır adammış.
Ölmeden 1 önce ki gün annemi ve bizi öldürmeye gelmş . Ama ertesı gun kendı öldü.
Böyle anlatınca nefret edıyorum .
Ama gelde bana sor .
Azmı ağladım babalı bır çocuk gorunce , az mı ağladım okulda
ahhh ahhhh.
Ne desek kaybetmeden anlamıcaksınız.
kaybedince yine yanıcam o ayrı...birde hayattayken kaybetme hissi var işte o benim yaşadığım...o da çok acı...

Etmisligim vardir
Ama keske simdi de hayatta olsa da yine birbirimizden nefret etsek diyorum. Ne olursa olsun,o benim babam. Her konuda destekcim,sirdasim. Babanin yerini tutan bir kimse daha yok.
evet ne olursa olsun benim babam...ama...işte bazen kelimeler yetersiz kalıyor duyguları anlatmaya...bu kadar kırmasaydı keşke...

Nefret ediyor muyum bilmem ama sevmiyor ve haz etmiyorum
ben yine de içten içe seviyorum sanırım ama çok kırgınım yaa...geçmeyecek bir öfke var içimde yaptıkları yüzünden çok üzülsün istiyorum...ama hiç olmayacak bu...adam daha ne yaptığının farkında bile değil...

Nefret wettim ve öldü bir damla ağlamadım acı olan ise annenin bahtı kızına olayı çıktı bende ve eşim için aynı duygular var

Babam Vefat etti benim.. 5 yıl önce..
Nefret etmeyin ne olursa olsun tek diyebileceğim şey budur..
sonradan toprağını çok öpersiniz ah vah dersiniz :KK43:
ya aallah askıan senin baban melektir ilsikin cok iyidir seni senden fazla düsünr tamam ama baba küfüretsin seni arkadaslarının yanında rezil rencide etsin seni umursamasın vs vs vs sen bu babayı severmisin ki dövmeyi yazmadım bile

valla toprak falan hikaye babamın gerici düsüncesi yüzünden suan bende bosanmuyorum calısmam lazım deli gibi is basvurusu yapıyorum

calısmadan ayrılamıcam ne babalar var arkadasım dogum yaptı kaynanasıyla sorunlar yasadı annesi esine caktırmasın diye bindir takla attı neden cünkü babası asla kızını ezdirmez hele erkek kardesleri o damadı yerle bi ederler kız esi haksız ama babasına söylemiyo cünkü bliliyo babası kızına bagaran birine ne yapar

bizim babada aman bosanmıs kadın ona karısırlar giyimime karısırlar yememe icmeme yazın cıkıcagım tatile onun yuzunden bosanmıyorum babam olsa bugun gömsen yarın esime gider hemen dava acarım ohh annemle pasa gibi yeriz kiraları paraları

Nefret etmeyecek kadar vazgeçtim. Hayır ölse sadece bize yaşattıklarını düşünüp ağlarım, onun için değil. Oysaki çok duygusalımdır, ama onun yüzünden öyle çok ağladım ki hissizleştim. Yazdıklarınızı görünce bir an kendim yazdım sandım.

Evet , dönem dönem nefret ediyorum. Ama ondan nefret ettiğim için kendimden de nefret ediyorum.
Çocukluğumu ve gençliğimi yaşayamadım.
İstediğim yerlere gelemedim.
Potansiyelimin çok altında kaldım...
Yine de affediyorum çünkü ne olursa olsun babalar, kız çocuklarının kahramanlarıdır çocukken.
Daha sonra büyüdükçe o kahramanlar yüzünden yaşanılanlar...
Bilmiyorum sanırım cümle kuramıcam...
Çünkü ağlamak istemiyorum şuan.

nefret kuvvetli bir duygudur.
ben nefret bile edemedim babamdan.
Allah sağlık versin muhtaç etmesin ne onu bana ne beni ona.
onun hakkında dileyebilecegim tek şey bu.

Nefret etmiyorum ama kırılıyorum, sonra potansiyeli bu kadar, yapacak bir şey yok diyorum.14 yaşımda annemi kaybettim, babam okuldan almak, evlendirmek için yapmadığını bırakmadı, kendi çabalarımla yetiştirme yurduna gittim okulumu bitirdim, sonra evlendim, hiç arkamda olmadı, sürekli dedikodumu yaptı, beni yanına almıyor falan filan. Sonra eşim hastalandı, yanına gittim destek bekledim, beni ilgilendirmez dedi, eşim öldü, başın sağolsun demedi, yanımda olmadı, annemden kalan bir tarlam vardı, eşim ölünce çok zorda kaldım, sattım, senin durumun nedir demeden tarlaya ortak olmayı seçti, tekrar evlendim gene yoktu, hapse girdiğini öğrendim dört yıl önce, yanına gittim ağlayarak, çok para lazım bana çokk dedi, olsa gene verecektim veremedim. Bilmiyorum belkide çok zor durumda hapiste, hala düşünüp yardım edemediğim için üzülüyorum, annem olsaydı o da böyle biri olmazdı belki. Ölmesinden ödüm kopuyor, ailemden başka kimse kalmayacak. Benden uzak olsun ama yaşasın iyi olsun istiyorum.

Ben varım. Annem aldatılmaya dayanamayıp ben 22günlükken ona boşanma davası açtığından beni ne aradı ne sordu. Nafaka vermemek için 1ayda 3kez tayin isteyen babam annemden sonraki 3.evliliğine devam ediyor.1kızı 1oğlu var.KıskanıyKıskanıyorum.üzülüyorum ama annem de dahil kimseye çaktırmayıp kuyruğu dik tutuyorum.

Back
X